Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI AMIRA!!!!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa sa aduci bucurii parintilor!!!!!
Danelutza multa sanatate si tie!!!eu ii dau cu ceaiuri si mi-e un pic mai bine.
Liano, daca tu ai imbatranit...eu ce sa mai zic....
Fetelor, ia uite aici cafeluta!e proaspata si fierbinte!!! Va rog serviti!!!
Ce faceti? eu fac mancarica.Am facut focul la soba de la bucatarie si e cald si bine!!!Afara ploua...ploua...ploua...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Amira !
Sa cresti mare ingeras frumos de fata, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita, alaturi de fratiorul tau si de parinti !
Cuscra sa va traiasca printesa si sa va aduca doar zimbete si bucurii, sa va motati frumos si sa aveti o petrecere ca in povesti !

La multi ani, puiut de Olim !
Sa cresti mare, sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si bucurii !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani,Amira!
La multi ani, fecior de Olim!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI AMIRA!!! si multe...sa cresti mare si frumoasa,sa ai parte numai de bucurii in viata,sa fii iubita si fericita puiuta draga!!!...sa-ti traiasca fetita MIHA!!!

La multi ani pui de OLIM!

toata gasca de sexoase....sunt cam obosita dupa sarbatorile de aici,am mancat si baut cam mult......acu astept sa vad cu ce uimeste MIHA

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

niik, nimik?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumesc de urari dragelor,vi le intoarcem inzecit! Am vazut ca ati inceput cu urarile de vreo doo zile,ceea ce e de bine,nu?

Acum sunt pe fuga,am intrat doar sa citesc cate ceva,ca-mi era dor de voi. Va dati seama? Am rezistat 3 zile fara DC.

Poze am sa incerc sa pun CATEVA maine,acum nu mai am putere nici sa dau din degete,daramite sa mai fac selectie.
A fost frumos,ne-am distrat bine,am mancat si mai bine ,am baut si-un paharel ...Ne-am motat,am rupt turta si a ales parfum,ruj,iconita si seringa. Banii n-au interesat-o desi toata lumea a incurajat-o . Acu speram doar sa nu dea consultatii gratuite.

Va pup...noapte buna!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sa va fie de bine petrecerea miho si sa mai faceti si maine una ca de-abia v-ati intrat in ritm
La multi ani! pentru Robert Andrei

La multi ani! tuturor celor care se aniverseaza onomastic maine(azi) sa fiti sanatosi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI ANDEILOR SI ANDREELOR!!!!
Multi pupici si

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Robert !
Cuscra sa-ti traiasca feciorasul si sa dai de beut

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput