Craciunite sexy (187)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
pi tati in frunte cu grasu ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 monicoo nu spui fata?sa stiu si io pe cine pupai |
pe mine mey, pe cine credeai
Doina sanatate multa

Miki nici aici nu mai ninge, iar ce a nins, e zapada cu o gramada de apa, ca m-am udat toata la picioare cind m-am dus dupa Isabella la gradi

Monicule voi cum mai stati cu tuse/muci, ca la noi tot mai este, tusea e urita rau de tot, eu am bagat ceaiuri de ceapa cum a spus Liana si nu m-am vindecat inca

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui Liana30 miki supa gut hai va pupp ![]() luptatorul meu"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu![]() ...Putin cu putin se aduna marea... |
Suppe- Supa
Super-Super
dar pi la mini nu vine grasu´ ?
Miki
monica-elizabet spune:
Daneluto imi pare rau ca inca nu suntti bine de tot ![]()

si noi...la fel...chiar acum se duce bronzatul cu alex la dr ca are ganglionii umflati la gat(sau cel putin asa zicem noi...sa vedem ce zice dr) are muci in continuare si tuseste din cand in cand...
ruxi doarme si din timp in timp trage o behaiala de zici ca nu-i adevarat si ca sa fie tacamul complet zicea inaintee de culcare ca o doare si o ureche
ea cica s-a lovit la gradinitala leagan si de-aia o doare...dar baga asa degetul in urechiusa si zicea uite aici ma doare...cum Dumnezeu sa se loveasca acolo in interior..e clar ca o apuca si vreo otita...mai vrei? sa mai zic? ![]()

nu mai zic ca va plictisesc cu prostiile mele si imi vine sa
desi stiu ca nu e mare lucru dar m-am saturat sa-i vad mereu asa bolnaviori si sensibili la cea mai mica pala de vant...ca sa nu zic altfel ca e urat
si misss fata rusinoasa ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
miki
servici usor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Daneluto imi pare rau ca inca nu suntti bine de tot ![]() si noi...la fel...chiar acum se duce bronzatul cu alex la dr ca are ganglionii umflati la gat(sau cel putin asa zicem noi...sa vedem ce zice dr) are muci in continuare si tuseste din cand in cand... ruxi doarme si din timp in timp trage o behaiala de zici ca nu-i adevarat si ca sa fie tacamul complet zicea inaintee de culcare ca o doare si o ureche ea cica s-a lovit la gradinitala leagan si de-aia o doare...dar baga asa degetul in urechiusa si zicea uite aici ma doare...cum Dumnezeu sa se loveasca acolo in interior..e clar ca o apuca si vreo otita...mai vrei? sa mai zic? ![]() nu mai zic ca va plictisesc cu prostiile mele si imi vine sa desi stiu ca nu e mare lucru dar m-am saturat sa-i vad mereu asa bolnaviori si sensibili la cea mai mica pala de vant...ca sa nu zic altfel ca e urat monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Multa sanatate bolnaviorilor.

Miki
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet miki servici usormonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Multumesc. Dupa dush mi s-a facut somn
Miki
monica-elizabet spune:
multumesc miki
au venit de la dr si a zis ca-s umflati ganglionii de la viroza...si ca si el este putin rosu la urechiusa deci e f posibil ca si d-ra sa fie la fel...in caz ca urla a zis nurofen si vit C...asa de vrajeala... ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Liana30 spune:
miki pa daca vrei il trimit
da vazui ca lucrezi de noapte si ma gandii ca n'ai timp![]()
aaaaaaaaaa veni si baba de'acasa
ma prinsei si io acu monicooo
dehh fatooo am imbatranit.
Danelutzooooo ai rabdare ca nu te vindeci intr'o zi 2..baga si cartofi..pupici
va pupppp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! AMIRA
sa cresti mare si sanatoasa
si petrecere frumoasa miha sa ne arati poze de la party si cu ce-a ales mandra de pe tava
, sa fiti sanatosi cu totii

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post