al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

Am senzatia ca sotul tau nu mai intelege corect ceea ce inseamna aceste notiuni: mama-tata, sot-sotie, copil-parinte, casnicie, familie, prietenie.



Aceste notiuni trebuie clarificate intotdeuna inainte de casatorie, daca femeia nu vrea sa ajunga mama si infirmiera barbatului ei, in cazul lui Flexi - confidenta amorului lui cu amanta.

Maria


Eu pornesc de la ideea ca aceste notiuni au fost deja discutate de la inceput ba chiar au avut timp si de-a lungul celor 10 ani de casnicie. Nu ca acum le discuta sau ca nu au vorbit niciodata pe aceasta tema.

Sau te referi in general nu neaparat la situatia in care este flexi?



Ma refer in general. De fapt lucrurile acestea nu se discuta neaparat, ci e vorba de atitudine. Multe femei considera ca e de datoria lor sa-si "tina" barbatul asa cum l-au tinut soacrele, ceea ce e gresit dupa parerea mea. Una e mama, alta e sotia.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miluna spune:

flexi, foarte bine te-ai gindit, baiatul are mare nevoie de tine. Si pentru el va fii greu in perioada urmatoare si va trebui sa-l ajuti. Un motiv in plus sa iti recuperezi fortele si sa mergi mai departe. Tu trebuie sa fii acum stilpul lui de sustinere.
Va doresc sa aveti o minivacanta placuta.
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui flexi

Buna dimineata. Pb de sanatate nu are. mi-a spus ca a fost la dr si nu e nimic. Am rezolvat si pb asta. Nu ca m-ar fi interesat ca are , dar daca asta mi-a spus asta va spun si eu. Intr-adevar am o stare foarte buna. eu si C ( copilul 0 am hotarat ca duminica, de ziua mea, sa mergem noi 2 in Poiana si acolo vreau sa-mi petrec ziua de nastere. Eu cu copilul meu. Atat.Altcineva nimeni. Fara telefoane , fara el, fara nimeni. Doar eu si copilul. El reprezinta pentru mine totul. Imi pare rau , ca in toata aceasta perioada, am uitat ca el , copilul, reprezinta viata mea. Incerc sa recuperez ce am neglijat 2 luni. Nu o sa-mi iert niciodata ca in cele 2 luni am avut alte griji si alte prioritati si nu a fost copilul pe primul loc. Acum , cand lucrurile s-au asezat in sufletul meu imi dau seama ca am pierdut 2 luni departe de copilul meu. Sa nu ma condamnati si sa nu ma judecati. M-am judecat singura si ma doare pentru ce-am facut.


Bravo! Asta e atitudinea! Petrecere frumoasa!
La multi ani!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ping-pong - asa se poate denumi aceasta perioada din viata lui Flexi.
MA bucur ca a luat decizia de a pleca intr-o minivacanta numai ea cu copilul ei. Acesta este un semn ca incepe sa se detaseze de ceea ce a fost si inca mai este -casnicia ei.

LA multi ani Flexi ! si petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani Flexi si distractie placuta in Poiana. Ai ales sa petreci ziua asta cu barbatul cel mai important din viata ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani flexi!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani ,FLEXI!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina.s spune:

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

La multi ani!
o zi minunata alaturi de fiul tau


_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani Flexi!!!!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput