al 2 divort ?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Nici nu i-a recomandat nimeni sa faca circ si scandal; eu am spus doar sa fie sincera si sa-i spuna ca o raneste si ca Nu vrea sa o sune... citeste mesajul meu inca o data! I-am spus eu sa faca istericale, circ si scandal???

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02


I s-a recomandat sa faca circ si scandal, unde ai citit tu ca am scris ca TU i-ai recomandat?
Am citit subiectul asta foarte atenta, tocmai pt. ca o prietena de-a mea trece de doua saptamani prin aceeasi drama, singura diferenta e ca au impreuna copii mici de 6 ani si un an, sunt impreuna de 10 ani si casatoriti de 6 ani. La ei problema se pune la fel, adica el a intalnit ceea ce el numeste un suflet pereche, adica o femeie cu aceleasi studii ca si el, manager al unei mari firme, el insusi fiind patronul unei firme cu un beneficiu de peste un milion de euro pe an.
Prietena mea recunoaste ca ea nu mai e cea de care el s-a indragostit acum 10 ani, ca stressul de acasa, cu copiii, o maninca, pe el stressul de la serviciu, ca nu mai comunicau, ca nu mai aveau timp pt. ei, ca nu mai faceau sex ... toate astea au condus acolo, ca el sa fie deschis spre altcineva. Ea cind a aflat a facut circ, si nu a rezolvat nimic, facind scandal nu a facut altceva decit sa-l indeparteze de ea. Au ascultat de mine amandoi si WE asta au fost plecati impreuna, urmeaza sa revina azi, voi vedea maine daca a fost bine sau nu, ca mi-au urmat sfatul. Sms ei din zilele trecute sunat foarte increzatoare, adica au avut si ei timp sa vorbeasca, sa se apropie din nou, nu stiu daca va tine, dar stiu ca nu e o rezolvare sa tai si sa spanzuri.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Si eu sunt adepta comportamentului "bland" si calculat versus unuia transant, insa daca vezi ca se mentine o anumita doza de respect.
In momentul in care ti se spune in fata ca are dreptul sa-si petreaca anumite zile cu cealalta......nu se mai discuta de respect.
Si atunci? Unde este limita? Ce garantie avem ca daca tacem si induram vom "castiga"? Si cu ce pret? Cu ce am gresit sa stam acasa si sa-l asteptam cu patul cald si mancarea pe masa? Nu poti sa traiesti o viata "calcand numai pe coji de oua rosi" ca sa nu cumva sa-l superi cu ceva ca D-ne fereste iar pleaca.
Una e sa afli ca "a avut" o relatie extraconjugala care "a fost" si nu mai este,sa vezi macar un dram de regret care sa-ti dea puterea sa consideri iertare, si alta e sa participi "activ" la derularea dramei, timp in care nu numai ca ti se cere sa-ti pui sufletul in hold, ci sa-ti mai si oblojesti singura ranile dupa ce a fost invartit cutitul in ele...
Incerc sa ma abtin de la sfaturi, pentru ca oricum decizia ai apartine lui Flexi in totalitate. Insa scriindu-ne experientele noastre, poate ca ea are ceva de invatat.
Multa liniste in suflet iti doresc, Flexi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Buna dimineata. N-am avut timp sa scriu ieri ptr ca am fost plecata la niste prieteni. Singura, binenteles. el a plecat dimineatta la ora 9 si s-a intors noaptea la 12. L-am rugat pentru ultima oara sa se hotarasaca ptr ca ma distruge. I-am spus ca fiecare cuvant care duce spre ea este ca un cutit pe care-l intoarce in mine. Casnicia noastra? Multi o invidiau. pana si eu eram geloasa pe casnicia mea. ca au mai existat discutii si certuri, asta ca in orice alta relatie. dar am stiut sa depasim momentele de criza si sa mergem mai departe. N-am lasat caruta in drum sa vedem cum se rastoarna totul din ea. Ne-am urcat inapoi si am pus-o pe drum. Si am mers mai departe. La pat? o intreaga nebunie. intotdeauna cand am facut dragoste am uitat de toate prejudecatile si am facut cu adevarat dragoste. Deci unde am gresit? de fiecare data imi spunea ; esti gospodina in bucatarie, doamna pe strada si c... in pat. Unde s-a rupt totul? Zidul nu avea fisuri, Poate daca le-a facu el sa evadeze. Am stat si m-am gandit de ce nu a incercat aia la restul barbatilor din Servvice? Ptr ca nu i s-a permis. El i-a permis acest lucru. Nu inteleg de ce . Firma pe care a infiintat-o de 1 saptamana se pare ca nu merge asa cum se astepta. A inceput sa povesteasca de problemele care sunt si sa ma asculte ce-i spun. sau doar se preface? Toata lumea imi spune sa incerc sa pun eu punct acestei situatii. Ca mai rau decat imi este acum nu poate fi. Voi suferi un timp, dupa care ma voi vindeca. daca continui asa va fi un chin continuu. Doamne ajuta-ma sa iau decizia care trabuie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu cred ca ai luat deja decizia, dar e tare greu sa te rupi, pentru toate motivele de mai sus.

nu va mai fi la fel.

iar baietelul, da, nu trebuie sa stie de toata suferinta prin care treci. insa ar trebui sa ii explici ceva, ceva.

pentru ca se va trezi fara tati si va fi devastat. explicatiile post factum nu vor mai avea acelasi efect.

multa, multa putere.

te imbratisez,


b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

O..Doamne..OOcristina...nu fii naiva!!!Ce legatura au actele de divort?Chiar nu intelegi...sufletul lui a ales,divortul este doar o pierdere de timp,10 minute in care se uita 50 de oameni la tine,dupa ce ai stat 4 ore in hol sa astepti sa-ti vina randul sa fii si tu un caz..beah!

Flexi...curaj!Daca anii petrecuti impreuna au insemnat si pt el ce au insemnat pt tine,isi va revenii(desi la momentul asta.......),daca nu....ce pierzi?In momentele astea de crija aflii cat de importanta ai fost pt cel de langa tine,cel pt care cu siguranta tu credeai ca esti!

Eu aveam o mare curiozitate,un lucru care mi se pare extrem de important..de ce s-a despartit prima data?Sigur ti-a prezentat adevarul despre prima despartire?Conteaza foarte mult....sunt oameni care pursi simplu nu pot sa iubeasca,nu sunt in stare...nici ei nu stiu asta,simuleaza atat de bine chestia cu iubirea incat cred si ei ca iubesc..dar in realitate(bine,nu-ti imagina ca simuleaza constient treba asta)...Poate aberez ,dar eu alta explicatie nu am gasit pt cei care se plictisesc asa pur si simplu..uite le vine asa de o data ca ceva nu era bine in relatie..

Numai bine iti doresc si sa fii curajoasa !!!!!!!!!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona R.

sunt oameni care pursi simplu nu pot sa iubeasca,nu sunt in stare...nici ei nu stiu asta,simuleaza atat de bine chestia cu iubirea incat cred si ei ca iubesc..dar in realitate(bine,nu-ti imagina ca simuleaza constient treba asta)...Poate aberez ,dar eu alta explicatie nu am gasit pt cei care se plictisesc asa pur si simplu..uite le vine asa de o data ca ceva nu era bine in relatie..



La fel am gandit si eu despre unii oameni. Am ajuns sa cred ca e adevarat.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poate ca exista si oameni care nu iubesc deloc, insa nu cred ca asta este explicatia.
Pur si simplu iubirea vine...si cateodata pleaca. Si daca a plecat, nu inseamna ca n-a existat vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Tind sa dau putina dreptate fiecarei din postari.
Si eu am intalnit oameni care nu pot sa fie constanti o perioada mai lunga de timp si cedeaza .
De asemenea cunosc o pers. care a "infruntat-o" pe mneaei, si cand a plecat la intalnire a fost pornita sa o destrame in bucati, insa cand a vazut-o i s-a facut pur si simplu scarba.
I-a spus printre altele ca nu se coboara la nivelul ei, si ca "daca te bagi in troaca cu porcii te mananca" Asta a afectat-o mai mult pe mneaei, pentru ca nu avea motive sa mearga la el si sa-i spuna ce i-a facut sotia. Ea se mai tinea si ca e "fata cu caracter"
Flexi, numai tu vei sti ce si cum vei face, insa cumva trebuie sa-i dai o lectie domnului. Si daca nu reactioneaza, ce-ai avut si ce-ai pierdut. Daca e sa nu se mai "intoarca", lupta e sfarsita anyway...
Ai grija de tine si de sufletul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Fara sa vreau s-o contrazic pe cea care este u exemplu pt. mine ,nu cred ca iubirea vine si pleaca..cred ca indragosteala vine si pleaca,cred ca poti sa ai o relatie cu cineva fara sa iubesti ,sau sa iubesti pe cineva(sa iubesti,nu sa-ti placa si sa fii indragostit!)fara sa ai o relatie.....dar iubirea nu pleaca pur si simplu........nu degeaba s-a mai zis ca acolo unde nu sunt crapaturi ,nu intra apa........

Parerea mea.....bineinteles in legatura cu subiectul,pt ca daca a iubit-o cu adevarat,daca sentimentele au fost profunde,daca ea a fost cea care il poate face fericit si langa care se vede imbatranind...va ramane cu ea.......(nu neaparat de maine..)...

Mergi la inceput