Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
anaxena spune:
Sun pt ca al meu copil e in aceeashi zodie cu tine,tzin sa te anuntz ca nu vrea sub nicio forma sa inghita supa!!
eu cu diversificarea nu prea ma omor,o data la 3 zile mai bagam ori 60ml de cereale ori vreun fruct...dar nu e prea entuziasmata,dc inainte lua din linguritza acum mai mult scuipa.asha ca eu sunt cam dezamagita si ar sta toata ziua agatzata de tzitzi cum eu am piticul meu cu laptele praf nu ramane decat sa ashtept sa faca 6 luni si sa iau diversificarea in serios,acum sa vad ce gusturi si texturi prefera minunatul meu copil ca pana acum nu i-am ghicit gusturile
legat de scutecele pampares,eu numai d'astea am folosit,intradevar am avut probleme cu kk care ieshea din pampers,dar acum e kk de asha natura ca nu mai iese,am folosit happy dar mi s-au parut tare hartioshi la fel si huggies...acu sa termin baxul asta si sa vad ce mai incerc pt ca si pe mine ma enerveaza mirosul ala de medicamente de la fundul Mariei!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Marina_1609 spune:
hai sa va povestesc de peripetiile mele.
dupa cum v-am mai zis, vineri dimineata ne indreptam vertiginos spre faimoasa localitate 2 mai unde urma sa mergem la o nunta. de fapt sa mearga sotul ca eu nu aveam cu cine lasa pe bebe. am zis ca daca ne asigura o camaruta in casa venim cu totii. bun, camera a fost rezervata. am zis ca e bine sa fiu prezenta macar la "mica petrecere" dde vineri seara daca nu pot sa ma duc sambata la restaurant. buuun. pe drum bebe a fost exemplara si eram tare mandra. cand am ajuns acolo am constatat ca mica petrecere de fapt e chiar o nunta adevarata cu muzicanti in curte, casa plina de musafiri. ce mai ...tot tacamul... Geamurile zornaiau ingrozitor si bebe s-a facut cat un purice de frica. am zis ca asta e , trebuie sa ne adaptam. saracuta , ne fiind invatata cu aglomeratia , a fost cam socata cand toti o trageau de maini de picioare si vroiau sa o tina in brate. am zis ca lasa trece seara asta si a doua zi tot vor pleca la primarie, la mireasa acasa, la restaurant si acasa va fi liniste. au plecat cu totii a doua zi pe la pranz si eu cu Sofia am ramas gospodine in ditamai casoiu de 3 etaje. toate bune si frumoase pana cand a inceput afara sa ninga si sa ploua in acelasi timp, sa bata un vand puternic, deja se facuse noapte si a picat lumina. in camera unde stateam noi la etaj...se incalzea cu calorifer electric deci.... papa trebuia sa-i fac la incalzitor electric...deci.... Acu dai si suna...Da ce aude cineva telefonul? norocul nostru ca lumina a revenit in juma de ora. repede papam si o adorm. si lumina pica iar. dupa ce am mai stat o ora in bezna ma suna sotul, ii zic broblema si transmite mirelui, ala trimite pe cineva sa repare. bun. urmatoarea zi, dupa nunta hai sa facem mai repede bagajele sa mergem spre casa ca ajunge atata stres pt bebe. pe drum ne-a facut un concert de zile mari. sa o ridic din fotoliu nu vroiam ca eram pe autostrada. hai sa oprim la o parcare din aia unde sunt si wc-uri si dam ture prin parcare. nu merge asa. hai sa iesim afara. alergam toti 3 in jurul masinii. nu merge nci iasa. pai daca plange oricum o las sa planga in fotoliu si in ritmul asta ajungem intr-un final in Bucuresti. ii promit copilului ca ma ocup de ea in primul rand, ii fac toate mofturile doar sa nu se supere pe mine. intre timp sotului ii apar niste probleme f nasoale la servici si vorbeste nonstop la tel. eu ma crizez ca nu ma ajuta. bebe tipa... urcasem sus doar cu copilul si valizele au ramas in masina. pun apa la fiert pt baita, fac ce fac si torn niste opareala peste mana....las apa si alerg jos sa aduc biberoanele, si restul de device-uri din masina. galopand in viteza ma impiedic ca o tampita si cad jos. abia am reusit sa-mi scot mainile din buzunare sa nu-mi belesc fata. n-am apucat sa desfac palmele bine si imi frec unghiile de asfalt si imi intra pietricele sub unghii...palmele julite vraiste. un genunchi pocnit bine care s-a dublat ca dimensiuni. trec unii pe acolo si se holbeaza. poti sa mori ca nu te ajuta nimeni. abia ma ridic de jos. imi iau biberoanele din masina si intru in casa bocind. sotul vb la tel si nici nu ma vede. la un mom dat s-a speriat cand ma vazut cum aratam, credea ca m-a batut cineva cand am iesit. prin urmare zice ca face el baie la bebe pt ca eu nu mai puteam sa-mi bag mainile in apa ca usturau. si cand bebe adoarme el se conecteaza sa lucreze pt servici si eu sa fug la urgenta sa vada ce e cu genunchiul ca nici nu puteam sa merg.ok. bebe adoarme, sotul cand sa intre sa se conecteze ii pica netul, deci tre sa mearga la birou sa lucreze de acolo. buuun. eu la urgenta ma mai duc in alta viata... asta e. nici nu putea sa amane era ceva f nasol ca isi putea pierde jobul. dar inainte sa plece vrea sa doarma o ora ca o noapte de nunta si apoi condus cu masina era f obosit. zic sa ma culc si eu ca nu cumva sa se mai intample ceva. nici nu apucam sa ne bagam bine in pat ca lui ii suna tel vede un numar care nu i se pare cunoscut si il inchide. in cateva secunde imi suna si telefonul meu. era sa mor cand m-am uitat cine suna. s-a afisat un numar pe care nu as fi vrut sa-l vad niciodata in viata. era nuamrul de la apartamentul sora'mii unde nu sta nimeni si e pusa alarma cu senzor de miscare. am crezut ca fac stop cardiac. sotul se imbraca sa sa fuga si sa verifice. pe drum ma suna si imi zice sa notez numarul sefului sau si a altor colegi ca daca ceva...sa le transmit, ca daca intra si il killareste careva. vreau sa va spun ca nu am fost om in tot acest timp pana cand a ajuns acolo. am intrat repede pe net sa vb cu cineva ca plangeam ca disperata. pe messenger nimeni! pe cine sa sun sa trezesc din somn. pe sormea n-o sun ca ea moare daca aude ca i s-a spart apartamentul. sun la varmea in america, zic asta sigur nu doarme la ora asta( la noi era ora 1). ei , in timp ce ma plangeam ei ce si cum am patit zilele astea...ma suna si sotul ca la apartament nici o urma de nimic. totul neatins, usa si balcon nefortate. in schimb tot blocul era in picioare ca pana a ajuns acolo aia s-au crizat. ma mir ca nu au spart ei usa sa opreasca alarma cu toporul.
acum ma bucur ca nu s-a intmplat nimic acolo iar piciorul meu parca si-a mai revenit un pic si pot sa-l indoi cativa centimetri. zilele astea sper sa ajung si eu sa vad ce am ca am impresia ca l-am rezolvat si pe asta. ca aveam un menisc rupt, acum l-am belit si pe celalat...
offfff
cam asta a fost pe we asta minunat. nu prea mi-a priit mie "nunta otomana" Ca apropo, mirii sunt tatari si a fost in stil musulman totul... ca daia si m-am oferit sa ma duc de curiozitate ca imi place sa vad cum e pe la ei cu traditiile. of...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
boticelina spune:
Ana eu dimineata ii dau asa: mar, mar cu para, mar cu caise, mar cu pruna, mar cu mango, piersici, caise, pere. Marul e baza, si i-l dau ori crud ori la steamer, dupa cum am chef. Am luat ieri si o papaya, cred ca saptamana viitoare o incercam si pe-asta. Deocamdata am kilarit-o si am varat-o in conge.
La legume inca suntem incepatoare, doar de 4 zile bobinam si legume dar i-am dat pina acum morcov cu batate, morcov cu dovlecel, si dovleac cu dovlecel. Cea mai iubita combinatie a fost de morcov cu dovlecel. La dovleac a trebuit sa-i pun si o masura de lapte la 100 gr de piure si a ras castronelul. Biri zicea ca-i OK daca mai pui lapte din cand in cand in piureuri.
Pt stocat eu am luat din Kaufland niste caserole de 200 ml super faine care asa cum zice si Mada sunt si pt conge si pt microwelle si dishwater safe. Au costat 2 lei bucata. Mi s-u parut scumpe, m-am tot invartit pe langa raft dupa care am realizat ca daca cineva ambala frumos 4 din astea, le punea eticheta ca-s vase de bebe dadeam cu seninatate si dublu pe ele
Asa ca am luat 6 bucati, mai am 4 de la Nuby, din alea speciale, ha, ha, ha
(sunt niste pahare cu capac...) si ma descurc deocamdata cu astea.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Wowwww Anaxena ce poze frumoase ai facuttttt!!! Te invidiez, ca io n-am fluturash, nici floare, nici aripioare de ingerash ![]() noi un fulguletz un pepenash |
cuscra le am de la bamboo!!tre sa ai doar imaginatie
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Marina_1609 spune:
azi daca reusesc o sa pun niste pozici de la mare![]()
anka eu am o broblema cu comanda aia. mi-a venit un mail de la ei ca "Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier sur laredoute.fr contenant un ou plusieurs articles.
Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider*. Alors n'attendez plus ! "
pai si cum sa validez comanda aia? ca nu gasesc de unde. ma luminezi si pe mine ce si cum? pls... ca eu dupa cum am zis mai sus, sunt cam lovita...cred ca mi s-a zdruncinat capul cam tare la cazatura
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Marina_1609 spune:
dana81 hai sa iti zic o modalitate simpla de a micsora pozele. deschide poza cu paint si te duci la file---save as. salveaza cu alta denumire decat originalul. si o sa se salveze o varianta mult mai mica in ceea ce priveste numarul de k-i
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
maitreyi spune:
mada cred ca ai o parere preconceputa despre capraru...e re si re si reeditata de cand eram noi mici. iti arata in paralel diversificarea la noi si diversificarea in alte tari, iti explica despre borcanele cu mancare, marcile de lapte formula ACTUALE, etc. noi am invatat din cursurile tehnoredactate ale profilor de puericultura si se asemanau tare cu ce citesc in capraru. nu intelege gresit ca eu as fi intru totul de acord cu ce zice el acolo...el de exemplu recomanda supa cu ou si carnita de la 5 luni in caz de bebe alaptat cu formula. eu ii voi da de la 6 luni. dar sincer mi se pare de bun simt cartea si cand am o nelamuirire o consult cu incredere.
cerealele fara lapte se pot pune in bibe pt ca cerealele fara lapte "este" de fapt numai orez sub forma de fulgi care se dizolva bine. eu i-am dat asa si nu s-a inecat. oricum...nici parerea asta parca generalizata de acum ca vesticii detin adevarul suprem si la romanica e nu stiu cum...si eu am trait in afara si sunt MANDRA ca sunt romanca!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi eu in supa de astazi i-am dat 2 morcovi, un patrunjel, jumate dintr-un cartof si jumatate de ardei gras + zeama in care au fiert ca sa le pot blendui ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
si mananca tot? adica atat de mult?
Eu azi i-am dat un jumatate de morcov ca era asa mai marisor, nu prea stiu exact cam cat ar trebui sa manance la o masa si cum as putea sa stiu daca sa saturat....
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam
dma2007 spune:
fetele
!!!!
unde gasesc infarix???????
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Marina_1609 spune:
dma, de ce nu te duci la un spital unde il au si acolo sa il faca?
noi asa facem
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE