Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 9
connie1974 spune:
Oana, depinde ce alegi. Poti sa faci un Fat Frumos mai "rustic" (nu gasesc alt cuvant acu), sau unul modern. Oricum plete iti trebuie si la unul si la altul. Chiar dupa ce am citit m-am uitat pe net la imagini cu Fat Frumos.
Sunt curioasa cum o sa fie serbarea la noi, mai subtire, pentru ca am avut pb cu tavanul, si nu a avut timp educatoarea sa pregateasaca multe chestii. Iar cat despre imbracaminte, baietii sa aiba camasa alba si pantaloni negri. Trebuie sa merg sa ii caut o camasuta draguta, chiar de nu a fi ea alba si pantaloni, la fel, trebuie sa ii caut.
Herra, ce mai face Vlad? tot tratament? tare dragut cadoul si am citit si eu ca sunt faine, mai era ceva si Dino Pad, parca. Eu caut in continuare tabla si daca nu gasesc pentru copii, iau una din aia magnetica de pe la raioanele de papetarie, ca vad ca ii place sa afiseze ce face. Acu are expozitia de coloraturi, dovleci decupati, pe dulap in sufragerie .
Pupicei si sanatate la toata lumea.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
adi69 spune:
Salutare!
A venit Mosu si la noi,cu dulciuri,ca de obicei.Cutii cu bomboane si ciocolati uriase.
Mai slabut ca in anii precedenti.
Catalina si-a spalat si asezat la usa trei perechi de cizmulite si noroc ca am oprit-o eu ca mai avea pregatit ptr spalat inca o pereche de cizme si ghete si pantofi..
mi-a spus ca .."sa aiba destul loc Mosu ptr dulciuri'...si a mai agatat si o cizmulita de stofa de clanta usii..
Constanta ,tu cauti tabla de scris cu creta sau de cea de scris cu carioca?
GabrielaG spune:
Si la noi a fost Mos Nicolae...Matei a periat toti pantofii, ghetele, slapii si mai nou i-a dat cu parfum...ca asa a auzit el la gradi.
Partea proasta e ca azi a venit suparata...ca la alti copii mosul a adus si jucarii...noua de ce ne aduce numai dulciuri?
Oana am primit azi un Fat frumos...dar n-am apucat sa-l studiez prea mult...m-au "impresionat" pantalonii cu dantela jos...vedem maine mai bine.
Pt orice eventualitate, va las nr de tel aici ...daca maia veti nevoie de costume: 0723652525.
O seara placuta,
Gabriela si baietii
PS Ati vazut prin Carrefour sau Metro sau Selgros papagal FURREAL...din acela vorbitor, de care se ace reclama pe nu stiu ce post de desene animate? Ca Matei isi doreste de la Mosul asa ceva....Stiti cat costa?
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG PS Ati vazut prin Carrefour sau Metro sau Selgros papagal FURREAL...din acela vorbitor, de care se ace reclama pe nu stiu ce post de desene animate? Ca Matei isi doreste de la Mosul asa ceva....Stiti cat costa? |
http://www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist
jucarii pag. 6.
GabrielaG spune:
Si acum de dimineata o cafeluta sa va trezeasca si un ceai de pin pt tuse.
Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
De aici incep pozele de la cresa .
Iar de aici petrecerea de acasa .
Darria, Adriana, multumim pentru urari.
Gabi, multumesc pentru .
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
l_carmen2003 spune:
Lacramioara la multi ani pentru ziua de ieri, sa fii sanatoasa si fericita si iubita si pentru Stefania, saptamana trecuta ca eu am ramas in urma cu felicitarile!
Ai fetita mare de acum, 2 ani.. cum se numeste asta? primul majorat? Superba fetita sa iti traiasca si sa fiti fericiti! O copilarie frumoasa si fericita langa parinti si toti cei dragi iti dorim, micuta printesa!
Eu am intrat asa de control... cum e slaba miscarea revin mai tarziu...
Danna_36 spune:
Buna seara si urari frumoase, atat bolnaviorilor, cat si sarbatoritilor, la fiecare dupa "specific"
Anul trecut pe vremea asta, pe cand pregateam petrecerea de Mos Craciun la RoMagic, o d-na de pe forum mi-a oferit, cu imprumut, cateva ornamente de Craciun, de dimensiuni mari. Am dat de ele de curand si as vrea sa le inapoiez, dar, din pacate, nu mai retin cum se numea doamna respectiva, stiu doar ca nu locuia foarte departe de firma si ca e mama de fetitza. Daca citeste pe aici, o rog sa dea un semn, un mail, un PM, orice. Daca isi aminteste cineva si stie despre cine e vorba, iarasi il/o rog sa dea un semn. Pana atunci, cred ca ma apuc sa rascolesc printre subiectele vechi, dar nu sunt sigura ca nimeresc Craciunul trecut...
Danna_36 spune:
Am cautat in viteza, nu am gasit, dar am vazut ca in perioada respectiva intra si Anymony, cred ca de ea este vorba. II trimit un PM. Aveti o idee mai buna, cum pot da de ea?