Iasule, mandra cetate (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,ti-am trimis PM.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ti-am rapuns!

Fursecurile alea le-am okit si eu.Deci zici ca-s bune?

La multi ani Lacramioara si Stefania Iulia !
Banuiesc ca va sarbatoriti impreuna .

La multi ani si celor ce poarta numele sf Neculai!

Si ghetute bogate sa gasiti maine dimineata..

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NICOLETA (belnicol)!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

O fi venit Mosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut fetele!
apar si eu numai cand am nevoie, .
Cunoasteti vreo firma de unde as putea inchiria costume pentru serbari? M-ar interesa un om de zapada, pentru 12 decembrie.
Multumesc.

Belnicol

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Helau!

Carmen,ai vorbit cu Gabriela? Ea sigur te poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Salutare, salutare,

Toata lumea vad ca e ocupata, asa ca dau eu cafeaua de dimineata si beau si eu cu voi un pahar de nesquik, primit de fecioru-meu la Kaufland. Ca noi, astia batranii, am plecat sambata sa cautam pe mos Craciun prin hypermarketurile astea ale noastra, iar micu' cu bona s-au dus la Kaufland, unde s-a intalnit iar cu mos Nicolae. De era cam bulversat de atat mosi, si la gradinita si acasa si la magazin. Dar i-am dat noi niste explicatii si le-a acceptat.
Dar partea mai aiurea este ca nu am gasit nimica de mos. Parca s-a cumparat tot, in Carrefour mai erau putine jucarii, in Selgros se terminasera tabliile alea de care v-am spus. Asa ca stau si ma gandesc ce sa ii iau daca nu gasesc saptamana asta tabla,desi sper sa mai primeasca marfa. In rest a venit mosul Neculai numai la el, la mine deja a venit mos Craciun, ca erau reduceri de 50% la Erros si nu am rezistat ispitei, iar la barbatu-meu e pe drum mos Craciun, dar fara idei. Asa ca poate facem schimb de experienta. Un pulover sau ceva de imbracat parca nu i-as lua, ca pot sa-i cumpar fara ocazia asta.
Sa aveti o saptamana usoara si insorita.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

'Mneatza! O pentru cine pofteste de luni dimineata...
Intai de toate sper ca v-a gasit Mosu' bine si v-a adus bunatati... si sper ca minunile din viata noastra sunt fericite! si sanatoase!

La noi a fost interesant, Alex si-a curatat bine ghetutele si si le-a agatat de manerul de la dulap si i-a pus si niste sosete lungi pe alaturi ca sa fie sigur ca are loc sa ii puna de toate mosu'...

A venit si pe la noi mosu'... din fericire...

Va dorim o saptamana frumoasa si succes la serbari! Ca incep... deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna!

Constanta, eu de cand sunt consemnata la domiciliu pentru ca e Vlad in convalescenta, mai trag cu ochiul si la magazinele on-line.

iar lui Vlad i-am luat deja cadou de Craciun, eram tot cu el in Carrefour, cand veneam de la spital de la tratament, dar l-am ascuns cumva pe sub haine.
e vorba de o chestie din www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/5272/Sistem-educational-LeapPad-Plus-Writing.html" target="_blank">asta - sper sa nu fie probleme ca am pus link, ca eu tot de aici de pe forum am luat ideea.

spor in toate va doresc saptamana asta!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Constanta, multumim de cafea. Merge...ca unsa. Ca desi e pranzul, mie inca mi-e somn.

A venit si la noi Mosul. Cu dulciuri si fructe. Si cu cate un plus pentru baieti (Stefan a fost super incantat, sotul zice ca e prea mare pentru asa ceva si sa nu-i dezvolt acum dependente; eu nu stiu ce sa zic, ma bucur de bucuria lui si atat. sambata a iesit la plimbare prin targ cu catelusul de plus agatat de gat - spre disperarea lui ta'su). Victor nu a fost la fel de impresionat de jucarie, jinduia mai mult la ciocolatele. Eu mi-am luat o carte, mi-o doream de mult. Acum am gasit-o la un pret mai bun, ca e reeditata in alt format. www.librarul.ro/imagini/carti/mici/20061213114737noor%20mareeeeeeeeee.gif" target="_blank">Asta e

(Editez sa spun...cartea mi-am luat-o singura, sotul a uitat. Da eu zic ca el tot ma iubeste, asa uituc cum e. Desi, daca nici apropierea Craciunului nu-i mai indreapta putin memoria...ma nervozez)

Chiar, vin serbarile. Abia astept. Inca suntem in cautarea unui costum de Fat Frumos. Adica stiu, apelez la gabi, dar ma gandesc: fat Frumos nu e print, nu? nu-i trebuie coroana si de astea? Avem palosh, Gabi ne da mantie si ce-o mai trebui...ne lipsesc pletele.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput