Iasule, mandra cetate (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Constanta, Adriana, multumi pentru aprecieri.

Unde e targul de jucarii? Daca am inteles bine...

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Unde e targul de jucarii?

3-7 dec. la teatrul Luceafarul
pe un afis am vazut: program vizitare 10-18 si intrare libera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, va astept la "marele" targ...vorba cuiva de pe forum...veti avea un soc...suntem vreo 10-12 expozanti si cam atat...restul nu stiu cum s-au evaporat. Acum eu fac haz de necaz...dar chiar va astept sa veniti dupa un mic cadou pt Mos Nicolae. Si daca aveti nevoie de cadouri pt copii la scoala sau gradi, pt Mosul, va trimit o oferta...numai sa-mi trimiteti adresa de email pe privat. Ideea e sa fie engros...

Pupici si va astept,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Gata pregatirile ptr Mosu Nick?

Noi avem serbare la gradi maine,si targul scolii tot maine la ora 5 la Palatul Copiilor.

Mergi la inceput

Va servesc cu o fierbinte.

Darria, multumesc pentru raspuns.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi mi-am facut o cafeluta mica mica. Nu mai pot de somn.Amira a plans asta-noapte vreo 2 ceasuri,nu stiu ce-a avut.Inca mai dau vina pe dinti,mama lor de dinti. Bineinteles ca nici Robert n-a dormit,iar dimineata ni s-a putut trezi,asa ca azi a stat acasa.
Sper de la cafeluta asta sa nu am surprize si mai mari la noapte,din cauza domnisoarei.

Adi,super aperitivele tale. Din ce-ai facut cosuletele alea pt salata boeuf? Soriceii sunt senzationali,iar puiul ala in oala de lut,m-a dat gata. Mi s-a facut foame instant.
Ce meniu ai pregatit pentru Craciun? Eu inca nu m-am gandit. Inca imi revin dupa petrecerile copiilor.

Gabriela,multa bafta la "marele targ"...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Miha,cosuletele sant din foi de placinta,4 foi unse cu ulei si taiate cercuri,coapte cateva minutele pana se rumenesc usor.

Nu am facut nici un meniu de Craciun,nici nu stiu ce vom face.Sigur trebuie sa ma apuc de facut fursecuri si praji,apoi o sarmaloasa,o ciorbita si o carnita la cuptor,muraturi si vinut rosu.

MAi,ia ce spun astia la stiri,cica a aparut ciuma in Bucuresti.

Mergi la inceput

Salutare!

O fierbinte, pentru cine doreste.

Week-end placut!

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adriana,eu mi-am deschis lista pentru Craciun cu www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">astia
Is foarte buni,i-am facut acu 2 zile. Nu i-am tinut acoperiti sau in cutie si is la fel de fragezi si buuuuni. Eu i-am facut cu cioco alba ,dar data viitoare ii fac cu cioco amaruie.Si cred ca daca pui si o lingurita de ness in compozitie is deliciosi...

V-ati pregatit ghetutele?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

cu un ceai verde pt. doritoare

La multi anisori, Stefania!

La multi ani, Lacramioara!

pt. maine:
La multi ani! de Sf. Nicolae
un mos bogat cu tot ce doriti si multe jucarii pt. copii

Mergi la inceput