Iasule, mandra cetate (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cateva idei de aperitive,pentru Adriana.

Mai multe poti gasi aici Nu,nu stiu ruseste,dar stiu sa ma uit la poze.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata, concert Smokie la Casa Sindicatelor, 14 decemebrie. ora 20. Bilete la Casa sindicatelor, Mall, Flanco si mai multe locatii, da' nu mai stiu, de la 60 la 100 RON.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Lacramioara, acu am vazut ce ajutor de nadejde ai avut la bucatarie. Si ce draguta e cu palarie. Pupicei la mica harnicuta.
Daca tot pe fuga am citit, am prins un moment si m-am uitat da cu hop-uri, ba suna telefonul, ba ma cheama cineva.
Apropo, ca vin mosii, ati vazut undeva tabla de scris pentru copii, gen flipchart, sa poata scrie cu marker pe ea? Am vazut ceva la Selgros in oferta, e vreo 120 ron, cu doua fete, magnetica si cu vreo 70 de accesorii. Pare frumoasa, da daca ati mai vazut ceva de genul asta, ma anuntati si pe mine? Multam anticipat. Poate gasesc la targul care incepe maine, cel cu jucarii.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata la pranz!

As'noapte ma uitam la tv si acu nu mai reusesc sa ma trezesc.

La multi ani Amira,Ioana,Ela,Claudia si tuturor Andreilor si Andrelutelor!

Miha,faine aperitive,pun si eu poze acu cu cateva.

Cristina(herra)poate faci tu noua listuta cu sarbatoriti?

La targul de jucarii o gasiti pe Gabi.

Constanta,parca la Carrfour vazusem niste flipcharturi,la raionul de rechizite, dar nu stiu daca aveau si accesorii.

Catalina a deschis lista de Mos Craciun cu microscop,roata de olar si un joc cu pizza saltarete,astea in afara de jucariile pe care le vede in reclame pe minimax si care-i plac toate..

Lacramioara,pupam gospodinuta bucatareasa!

Mergi la inceput

Cine-mi poate spune de unde cumpar un costum de balet roz deschis?sau un body cu maneca lunga?Pentru Catalina.

Am fost la Annie's,Mall Iulius.

Sau stie cineva unde s-a mutat magazinul Pepo's din mall?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi cand ai nevoie de costum?
Iti comand eu si vine sapt asta.
Da-mi un telefon.
De maine va astept la targ fetele...cu jucarii , jocuri creative, si accesorii de carnaval.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui connie1974

'Neata, concert Smokie la Casa Sindicatelor, 14 decemebrie. ora 20. Bilete la Casa sindicatelor, Mall, Flanco si mai multe locatii, da' nu mai stiu, de la 60 la 100 RON.

Constanta si Calin

multumesc!
la Mall la Diverta?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Herra, http://www.bilet.ro/concerte/9/453/ si cred ca la informatii, dupa cum scrie aici http://www.bilet.ro/ridicaBilet/. Dar sigur sunt si la casa sindicatelor, ca eu de acolo am luat.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Sper ca n-am facut vreo boacana daca am pus site-ul cu bilete, sa nu se considere reclama.
Adi, mersi de info cu tabla si imi pare rau da nu stiu unde ai putea gasi body. Am vazut insa intre timp ca ti-a raspuns Gabi.
Sa aveti o zi frumoasa.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Salutare!

Multumim Cristina(herra)!

Miha uite si la mine ceva aperitive.Nu-s toate ca am uitat sa mai "trag in poza" din cauza de viteza.

Mergi la inceput