Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 5
Darria spune:
La multi ani! de Sf. Andrei
Lacramioara: cunoastem spune drept ca de fapt tu ai fost ajutorul bucatarului
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o tare pentru cine doreste.
Darria, s-ar putea sa ai dreptate. Doar eu eram cu aparatul in mana, ea era bucatar.....
Aseara am fost cu ea la vot si mi-a aratat unde sa pun stampila.. si apoi la plimbare. Am ajuns langa Mitropilie si am intrat si noi putin. Am ramas uimiti, ca ea s-a dus sub o icoana si s-a asezat in genunchi cu manutele impreunate si spunea "A-min, A-min"
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alic spune:
LA MULTI ANIIII! haideti la distractie!
desi nu stiu, am impreisa ca nu se oraganizeaza nimic in Iasi! stii ceva de asta?
in alta ordine...aveti idee unde se gasesc blugi pentru gravide? tot caut si nu gasesc nicaieri!
ALICe
eu
connie1974 spune:
Buna.
Mai apar din cand in cand si eu.
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de ziua de nastere si de ziua numelui. Si la multi ani la toti de ziua Romaniei. Pe care mi-ar fi placut sa o stau acasa (ca mai toata lumea), dar uite ca noi suntem la servici.
Ne-am luat bilete la Smokie si abia astept, sper sa nu imi faca vreo figura asta mic, ca acum e mucos. Mai ales ca vrem sa mergem cu el si sunt curioasa cum va reactiona. El nu e prea mare iubitor de muzica, dansator nu mai zic, dar sunt momente cand asculta cu placere.
Vineri are serbare de Mos Nicolae la un loc de joaca si cred ca nu-l mai las la gradi pana atunci sa se refaca.
In rest e un simpatic, scrie, coloreaza, am facut expozitie in sufragerie cu desenele decupate de el.
Cam astea despre noi, va pup si sa aveti o zi frumoasa.
Alic, incearca la Teba, daca mai este sau in mall-ul mare, parca HV Street se numeste.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
herra spune:
unde si cand e concert cu Smokie?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
Citat: |
in alta ordine...aveti idee unde se gasesc blugi pentru gravide? tot caut si nu gasesc nicaieri![/maroon] |
la zara
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
alic spune:
aaa....am uitat sa va spun pentru amatori: azi e intrare libera la patinoarul de pe bucium....asa ca haideti la distractie!
ALICe
eu
iulia-stefy spune:
citat din mesajul lui alic LA MULTI ANIIII! haideti la distractie! desi nu stiu, am impreisa ca nu se oraganizeaza nimic in Iasi! stii ceva de asta? in alta ordine...aveti idee unde se gasesc blugi pentru gravide? tot caut si nu gasesc nicaieri! |
Alice, eu cand am avut nevoie am cumparat de la standurile din POdu Ros, fie Ioana, fie 1001 articole.
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
Hanuc(Claudia)
vacanta la mare
Poze din Copou
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui alic in alta ordine...aveti idee unde se gasesc blugi pentru gravide? tot caut si nu gasesc nicaieri! |
Pe www.tarafashion.ro
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...