Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 10
GabrielaG spune:
Buna dimineata...dau cafelutza cu laptic de data aceasta...
O zi superba,
Gabbriela si baietii
connie1974 spune:
'Neata, buna cafeluta ta cu lapte, Gabi. A, si in Carrefour mai sunt papagali dintr-aia de care zici, nu stiu cat costa, dar cred ca sunt cei mai ieftini, dupa cum fac ei reclama, ca daca gasesti in alta parte mai ieftin, dau de 10 ori diferenta.
Adriana, caut tabla cu carioca, eventual si magnetica, ma feresc de cea cu creta ca e praf si vreau sa il mai las. Pana ajunge el la scoala, poate se schimba si ceea ce este acum in dotarea scolilor si baga peste tot table interactive sau ce o mai fi aparand pana atunci. Am vazut tabla cu creta in Selgros si mi-au spus ca vor mai primi saptamana asta si de aceea de care vreau eu.
Dimineata s-a apucat si maimuta asta mica de tusit, da tuse de aia de laringita, de m-a cam bagat in sperieti. I-am dat repede niste nurofen, calciu si zyrtec si l-am dus la gradinita ca nu aveam ce face. Dar de maine am sa-l tin acasa ca vrea sa mearga la serbare, sper ca pana pe 19 sa isi revina, fara antibiotic.
Voi ce faceti? Deja vad ca va pregatiti de sarbatori. Listute, retete, abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc un pic. Deja am zis ca descarcam niste filme, luam socrilor un DVD player cadou, ca sa rezolvam si cu cadoul si asta e vacanta.
Lacramioara, sa-ti traiasca minunea, dulcica tare.
Pupicei si o zi buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
alic spune:
buna dimineata si de la mine! am trecut sa beau o gura de cafeluta de la voi, ca tare mi-e pofta....
vad ca ati intrat in febra sarbatorilor, asa ca va zic si eu....
daca e cineva interesat de un costum de mos craciun de vanzare sau inchiriat, cu cea mai mare placere! precizez ca e pentru adulti, dar mai multe detalii pe pm!
ALICe
eu
adi69 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Parca as bea si eu o gura de cafea.
Ce febra si ce spirit ca eu sant cam morcovita si cam stresata.
N-am chef de mai nimic si de nimeni.
Astept sa-mi revin...sau sa ma prinda "febra"..
ghinetz spune:
Adi, cum asa? Hai ca trimit eu "neste" febra? 38? 38 cu 5? (ca nici prea mare nu-i bine!) Na, glumesc eu, da ia lasa morcoveala pentru mai tarziu. daca o cafea te face sa te simti mai bine...uite: .
Noi am fost ieri si am luat costumul de Fat Frumos. Gabi, multumim . Nu avem peruca, Constanta tu ziceai ca e musai? Avem o corana, o sa vad ce zice maine si doamna educatoare.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Oana ii vine bine costumul?
Mi-am adus aminte, cred ca am o peruca mai scurta din fir stralucitor...iti dau una aurie...sa fie fat frumos cel balaior...
La costumul lui Alic, eu am barba si peruca, din fir, frumoase, pt un Mos autentic.
Pupici,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si eu pe fuga.
Carmen, Constanta,multumim pentru urari si aprecieri.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Va servesc cu o si va doresc o zi buna.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alic spune:
neata si de la mine! si multumesc pentru coffe
Gabi, daca am doritori apelez si la tine , sa stii? la tine sunt de inchiriat? mai ai magazin pe undeva?
ALICe
eu
l_carmen2003 spune:
Multumim de cafea, eu prefer un ceai verde cu menta si lamaie...
Am fost aseara in Selgros sa iau cadou pt serbarea de la gradinita alui Alex - mi-am amintit ca trebuia adus pana azi si am fost foarte dezamagita de oferta... In fine i-am luat un sapientino - sau ceva gen sapientino, desi nu sunt sigura ca se incadreaza in dimensiunile specificate de doamnele educataore - adica e ca un A4 nu ca o cutiuta de pantofi! dare subtirel - insa sa ii fi luat asa o jucarie pe care sa nici nu o deschida - cum a facut cu alte ocazii cand nu il interesa ce e in pachet... nu. Am destule mobile prin casa.
Sunt cam iritata si nu pot intra inca in atmosfera de sarbatori dar imi revin eu... Am treaba si parca stau pe loc nu vad cum se misca lucrurile...
In plus, ma uitam ieri in sifonier si nu am idee ce imbrac de Revelion insa cu siguranta nu am chef sa bat magazinele, sau macar nu acum... Mai vreau si pantofi, de ocazie, comozi si foarte frumosi si sigur ca nu exista asa ceva... Nu?
La dispozitia mea sigur nu exista asa ceva.
Trebuie sa ii iau lui Alex o masca de clona din Razboiul stelelor si mi se par asa oribile... iih! Copilului meu ii place tot ce mie imi repugna: broaste, serpi, dinozauri... Are o soparla foarte reusita dintr-un material moale si rece cu care se joaca si am gasit-o in pat alaltaieri de mi-a stat inima, desi cunosteam jucaria... Cu ceva timp in urma intr-o noapte, m-am speriat de robotelul lui dinozaur care are senzor de miscare si se apucase sa se miste si sa raga pe langa mine... Inca cateva faze de astea si am sa imi pun peace maker! Ma gandeam sa negociez cu Alex alta jucarie dar deja i-a scris lui Mosu! in fine... vedem...