La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 9
Teutz spune:
Salutare, dragele mele drage!
Doamne, ce bine e in concediu!!!!
Urez si eu din tot sufletul La multi ani fulguletilor care au implinit doi anisori in ultima saptamana:
Ana Mihaela
David Mihai
Antonio
Anca Alexandra
Antonia
Elisabetha Maria
Victor
Mark Andrei
Daria
Alexia
Daniel
Ana Julia
Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi! Sa aveti o viata frumoasa si implinita! Felicitari parintilor!
Am vazut toate pozele si filmuletele, mi-au placut la nebunie! Mai, frumosi, frumosi, frumosi fulguletii nostri! Nici mamicile si taticii nu sunt mai prejos, asa ca au copiii cu cine semana! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Ruxandra, la multi ani Mateiului cu ocazia zilei de nume!
Dia, ce ghinion ai putut sa ai cu piciorul!!! Imi pare tare rau! Sa dea DD sa se vindece frumos, sa nu fie nevoie de operatie. si refacere grabnica!
Saryta, un pupic dulce pentru Antonia, iubita de ea, sa scape repede de varicela!
Daphna, sanatate multa!
Dianocica
Aka, multa sanatate lui Cris!
Duminica am dat o fuga pana la mare, sa ne intalnim cu niste prieteni dragi. Tare bine a fost, mult ne mai lipsesc! Pentru cine are timp si chef, avem poze proaspete.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Donia spune:
Am fost la Lord of the Dance si [omulet lesinat de placere]... iar regret ca nu stiu dansuri irlandeze, cam jumatate de spectacol am avut pielea gainii de emotie si incantare!
mamaana, sper sa treaca repede pucii
Ce picaturi cu propolis folosesti?
Citat: |
citat din mesajul lui Teutz Duminica am dat o fuga pana la mare, sa ne intalnim cu niste prieteni dragi. Tare bine a fost, mult ne mai lipsesc! Pentru cine are timp si chef, avem poze proaspete. |
Super pozele, Alexia zici ca-i fotomodel! S-au mai cunoscut fetele?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
daphna spune:
La multi ani! JULIA ptr ieri,sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!sa-ti traiasca printesa Ktrinel!
DONIA,bafta la biopsie,tin pumnii! trimis un PM.
ASIZA,cum a fost controlul de ieri?
Raluca_u spune:
Neata
o cafeluta?
Asiza cum e Denis? totul ok?
Saryta multa sanatate Tonitei si sa treaca usor bubitele.
Leyla noi mergem la ciufolici la Obor, pana acum de 2 ori si a fost ok de fiecare data.
dbunny - fain la cresa la voi si la noi pe aproape cu programele educative, dar nu avem zi de fructe si nici de sport, insa fac zilnic gimnastica. in weekend ne-a aratat cum sare broasca si cum merge piticul - invatate la cresa.
la cresa la Adina au cate o tema pe saptamana, teme ce sunt incadrate intr-o tema mai mare ce tine cateva saptamani cam. spre exemplu pana acum vreo 3 sapt au invatat despre toamna, culori, fructe, cad frunzele, ploua ... toate informatiile adaptate varstei lor. in paralel in fiecare saptamana au o poezioara sau un cantecel pe care il invata. coloreaza, mai si lipesc diverse decupaje...
Ktrinel nici la noi la cresa nu avem voie sa ducem nimic de mancare. daca copilul nu are voie sa manance anumite lucruri din cauza alergiilor sau a altor probleme se trece in fisa copilului si doamnele inlocuiesc acel produs. adina spre exemplu nu primeste gustarea de la ora 16:00, unde de obicei primesc biscuiti, checuri, placintele, salam de biscuiti. uneori mai mananca si ea daca cere insistent dar nu se prea intampla, in schimb ea de obicei primeste mere sau iaurt si mi se pare mult mai ok.
donia multumesc mult. ieri am notat doar, nu am si calculat ce inseamna, azi am notat la fel si deseara ma duc si calculez si dau raportul. bafta la biopsie.
mmmm lord of the dance... ce imi place si mie - hai spune mai multe despre spectacol sa ne umplem si noi cu bucurie.
mamaana multa sanatate la fete sa treaca repede repede.
teutz , fug sa vad si pozele imediat.
pupuci la toti fulguletii
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
vizionat si pozele de la Constanta.
desavarsiti sunt copii astia, fetele frumoase foc amandoua si carliontate, Raducu un barbat adevarat, si pare asa mare de parca ar avea vreo 3 luni. pupici Danuta pentru copii minunati pe care ii ai.
pupici si pt tine Teo si pt Alexia ca ne-ai bucurat ochii cu asa poze frumoase.
fug la munci ca nu e de gluma, am mnail-uri garla...
o zi frumoasa
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
acs spune:
Teutz, foarte frumoase pozele! Ce-a zis Alexia de Raducu? (pe Crinuta am vazut ca a imbratisat-o cu foc). Nu vrea si ea un fratior? :)
Mamaana, multa sanatate fetelor! Sa treaca "pucii" mai repede!
Donia, multumesc mult! Acum mai ramane doar sa ma apuc de treaba. De baut 2l pe zi n-am reusit niciodata (doar Cola :( ), dar incerc.
Te-am asaltat cu dieta si nu ne-ai mai povestit nimic de copii? Ce mai face Cristi? Dar Roxana?
Porumbita, m-ai speriat cu povestile din pizzerii. Noroc ca am salvata reteta de pizza de la tine si o pot face acasa. Ce mai fac baietii?
Dia, eu n-am avut pic de durere la ruperea de ligamente (3 din 4 la genunchi). Nici pe moment (cand am inteles ca e normal, caci e muschiul incalzit), nici mai tarziu. Singurele dureri au fost de la operatie si de la statul pe spate (ca n-aveam voie decat pe spate si cu piciorul cocotat pe perne).
Cat despre mancarea la petrecerea copiilor: Aseara am fost la aniversarea unui baietel de 4 ani. Copiilor li s-au oferit sandwich-uri cu sunca si cascaval (taiate foarte frumos: stelute, inimioare, flori) - pe astea le-au mancat cu totii :) , friptura de pui la gratar si cartofi prajiti (de fapt fierti si apoi foarte putin prajiti).
Eu bursucilor le dau snitele si chiftele si astea sunt mereu de efect, dar nu stiu daca Oana mananaca. Cand am facut acasa petreceri cu copii (cand era Maria micuta), le-am pregatit rosii sau ardei umpluti cu braza si marar, salata de peste cu porumb, oua umplute, pate de ficat, saleuri, chiftelute de legume si o multime de legume frumos aranjate (pe care putini le-au bagat in seama :) ). Cam atat imi amintesc.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Raluca_u spune:
fulguleti de noimbrie decembrie e un capitol important din viata mea si cred ca la fel e pt multe dintre voi.
acum suntem in sarbatoare, unii dintre noi am serbat deja ziua copilului altii urmeaza.
eu am ramas cu nostalgia unei zile de 12 noiembrie anul trecut cand am avut casa plina de fulguleti tare dragi.
ce vreau eu sa va propun este sa incercam sa ne organizam si sa facem o petrecere pentru fulguleti, o zi dedicata tuturor nu doar unuia, o zi in care sa ne vedem si sa ne bucuram de minunile din viata noastra impreuna.
stiu ca este greu cu timpul, ca multe ati inceput sa munciti dar poate reusim sa facem ceva.
eu as vrea tare mult sa revad fulguleti dragi cu care am petrecut de multe ori sau sa cunosc fulguleti pe care desi sunt aproape nu am reusit sa-i vedem.
ce ziceti, nu ar fi frumos?
Raluca_u spune:
sarbatoritii pe pagina 2, nu ne sta bine asa ca hopasus pe prima pagina.
o zi frumoasa in continuare.
acs spune:
Raluca, mie mi-ar face mare placere sa ne inalnim. Din pacate nu va "cunosc" decat virtual.
Singura problema, asa cum spui, este timpul. Asta pentru ca, in afara serviciului, e si perioada serbarilor (si la noi chiar sunt multe). Deci: daca se organizeaza (organizam) o petrecere pentru fulguleti, intr-un weekend care nu se suprapune cu vreuna din serbarile fetelor mele, venim cu mare placere.
Mi se pare o propunere foarte frumoasa!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Donia
Sa stii ca nu scapi de mine! Ghips bine pus inseamna nu numai tehnica buna ci si confortul pacientului dupa aceea. Te rog mult, citeste aici. Si mai am o intrebare: ai vorbit cu prietenul din Franta despre aceasta durere noua? Dar despre faptul ca piciorul e negru? Ortopedul de aici ce zice de chestiile astea? Daca ai vorbit cu ei si ei zic ca e bine, atunci scapi si de mine Aha, inainte sa scapi de mine, uie inca vreo cateva info: When should you call your child's health care provider? Call immediately if: -your child feels numbness, tingling, or increased pain -the fingers or toes turn to a different colour (pale or bluish) than the colour of the fingers or toes of the non-injured arm or leg -the fingers and toes become swollen -your child has trouble moving the fingers and toes of the casted arm or leg -pain under the cast becomes severe and pain medicines do not help -any drainage comes through or out of the end of the cast -a bad odour comes from underneath the cast -you notice a stain or area of warmth on the cast -your child develops a fever -the cast feels too loose or too tight -the cast becomes soft or breaks -a fibreglass cast that doesn't feel dry in 4 or 5 hours after getting it wet -you have a plaster cast and it gets wet Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
donia
n-am vb cu prietenul din franta despre asta, doar cu ortopedul de aici in care am mare incredere... el zice ca e durerea de la ligamente si in plus de la ghipsul care e pus circular (primul ghips a fost pus gen atela numai in spate, in fata era fasa...).... cica ghipsul pus circular exercita o mai mare presiune pe zona dureroasa si prin greutatea lui mai mare, dar ca beneficiiile sunt mai mari decat durerea asta, in sensul ca e imobilizarea f buna comparativ cu celalalt ghips, ca nu permite nici cel mai mic joc, si ca vindecarea e mai rapida atunci. si ca in mom in care se mai retrage edemul, n-o sa mai am disconfortul asta ... oricum, mi se pare ca azi e mult mai bine ca ieri si alaltaieri, deci sper ca e pe drumul ce bun, in sensul ca inca ma doare cand stau in pozitie verticala, dar nu asa de tare ca zilele trecute... iar cand stau cu piciorul la orizontala nu am nici cea mai mica durere... nu cred ca e prea strans, doar ca e fix... am vazut cum mi l-a fixat, a verificat si ortopedul sa fie ok... dc era prea strans, cica se simtea in talpa si degete, ori eu imi misc degetele linistita, fara durere... si dc era prea strans, m-ar fi durut si in pozitie orizontala, nu numai cand stau in picioare. eu cred ca e din cauza ca e ghipsul pus circular si e presiunea mare pt picior oricum dc in 2 zile sunt tot asa, il chem sa ma vada
si ai tu dreptate, il sun si pe prietenul din franta sa vad el ce parere are despre toata chestia