La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

teutz, ce ma bucur sa va vad! ce frumoase fetele , chiar, s-au mai cunoscut? si ce mare e raducu .. zi repede si de bucataria alexiei, ce marca e, de unde si cat? ca mi-a placut tare mult... si maine dim are sotul in program cumpararea bucatariei pt oana :))

revin mai tarziu ca acum astept musafiri

Mergi la inceput

raluca eu propun o intalnire cu fulguletii la mine acasa ... ce ziceti, se baga cineva? :))

Mergi la inceput

acs, , merci de idei, sandwichuri din alea cu forme pot face si eu, ca am ustensila. nici nu mi-a trecut prin cap. cu durerea nu stiu ce sa zic, acume la noi un prieten care a avut ruptura de ligamente anul trecut si mi-a zis ca a avut dureri groaznice aproape 1 luna, cu tot ghipsul lui peste care era pus bine... si ca s-a infundat cu analgezice si antiinflamatoare. inclin sa cred ca depinde de fiecare persoana si probabil si de ligamentele in cauza... habar n-am, dar oricum m-a pus donia pe ganduri si diseara imi sun prietenul din franta sa vad ce zice

ktrinel, nici la noi la gradi nu e voie cu mancare. dc e un copil alergic sau la dieta, i se gateste separat si adecvat. nu primesc prajeli sau alte chestii care nu-i dau nici eu acasa, asta mai ales din cauza ca sunt copii intre 10 luni si 3 ani... eu chiar sunt multumita de mancarea de acolo... au bucatarie proprie, zilnic au masa de fructe la ora 10 dupa micul dejun, fructerle sunt f variate, iar dupa-amiaza la ora 16 primesc o gustare vcare consta in prajitura de casa, clatite, etc . pt zilele de nastere te lasa sa aduci tort, dar e obligatoriu sa fie facut de cofetarie si sa aiba certificat de conformitate in care scrie ca e produs la ora x, ca e ok pt consum, ca contine xyz, etc... nu te lasa sa vii cu tort facut de casa, ca dc se imbolnavesc copiii, ei raspund.

gata, acu chiar ca va las, ca mi-au sosit musafirii

Mergi la inceput

teutz, hai ca m-am lamurit, stiam ca am mai vazut undeva bucataria: e aia de la quelle cu 229 lei, nu? esti multumita de ea, arata bine, detalii pliiz :))
ps; nu ami am nevoie de detalii ca mi-am adus aminte ca am sunat zilele astea sa intreb de ea si mi-au zis ca au termen de livrare peste 8 sapt, deci nu ajunge anul asta .. chiar, tu cu cat timp inainte ai comandat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim inca odata pt urarile care au mai sosit intre timp!

raluca, eu m-as inscrie cu placere ...dar cum sa fac ?
foarte frumoasa initiativa, sper sa faceti intalniri din astea...cel putin pe orase..

Donia, Almo, mamaana ..si noi trebuie sa facem o intalnire cand vin la Toronto!

Dia, Teutz, bucataria Alexiei e exact ca a noastra...dar cu alte culori ! ...io am aruncat ambalajul si nici nu mai stiu de cine era facuta ..dar stiu ca am dat 50 cad pe ea ( 1.5cad = 1 euro )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ktrinel, draga mea, iarta-ma c-am lipsit ieri tocmai de ziua fetitei tale. Am fost atat de obosita, incat n-am mai deschis forumul. Asa ca, cu intarziere LA MULTI ANI FERICITI, DRAGA JULIA!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de cele bune in viata!!! Va pup cu drag

Asa cum va spuneam, ieri am fost la control la rinichi. Denis a fost neasteptat de cooperant, l-am pregatit dinainte, i-am spus ca doctorul ii pune o crema pe burtica si apoi se va uita sa vada ce a papat ...si i-a zis medicul ca vede pufuleti la el in burtica si a fost tare incantat c-a nimerit-o nenea doctor ...modificarile rinichilor sunt inca acolo, dar nu e cazul sa ne facem griji, nici vorba de operatie. Ne-a spus ca poate trece odata cu inaintarea in varsta si cu dezvoltarea somatica sau ca o poate duce asa, fara probleme chiar si toata viata. Dar ca nue cazul sa ne ingrijoram si sa revenim la control peste 6 luni. Asa ca eu chiar nu ma mai stresez. Stiu ca va fi ok.

Ma duc sa mai citesc din urma. Va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare mamici!

Urez fulguletilor sarbatoriti (pe care i-am ratat din lipsa de timp si de net acasa) sa traiasca o mie de ani sanatosi si fericiti alaturi de cei mai dragastosi parinti! Nu fac nominalizari pentru as putea omite pe cineva

La fel si voua minunatelor va doresc sa ii vedeti oameni mari la casa lor si sa fiti mereu alaturi cu dragostea voastra neconditionata!

Am vazut f pe scurt poze frumoase toate toate:
Dbunny faina casca de constructor a lui Dani Te-ai descurcat admirabil cu atata omenire pe capul tau! Eu sigur as fi dat bir cu fugitii.
Teutz bine ai revenit din concediu (faina fata mai ai!)
Ce mare si frumos e David de roxanica

Donia m-as baga si eu pe fir cu cura de slabire ca de cand ma chinui sa ajung pe la 60 de kile nu ai idee. Dupa nastere lui rares am ajuns la un moment dat la 62 dar am luat in greutate usor usor si acum am 66 Datele mele sunt cam asa: 31 ani, 1,70 m, actualmente 66 kg si doresc sa ajung la 60 kg, munca de birou sedentara, miscare pe loc si deloc Cum a fost la contolul medical?
Dianarus imi pare tare rau ca trebuie sa respectati o groaza de reguli stricte pentru ca starile de criza sa nu recidiveze. Stiu prin ce treceti pentru ca si noi am fost intr-o campania de genul asta din cauza DA al carei risc este astmul bronsic in forma cronica. Cred ca starea asta a ta se datoreaza in mare parte si tiroidei sa stii: parca esti lipsita de vlaga, nu ai energie si chef de viata, totul e intunecat in jurul tau samd.
Dianocica succes la scoala de soferi!
Asiza cum a fost la control cu Denis? Mai aveti probleme? Cred ca si noi ar trebui sa refacem un sumar de urina eventual o urocultura ca noi am avut probleme cand Rares era bb mic Ma bucur ca ti-ai facut curaj si sofezi din nou!
Bambo cum e Antonia?
Yagmur sanatate lui Luchita - sa dea DD sa nu aveti probleme de gen somaj tehnic ca nimeni nu isi doreste asta!
Laura aveti probleme?

Pup. Mai intru azi (sper).

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

va rog sa-mi permiteti sa ma auto jap jap de doo ori . am uitat tocmai de fulgii de ieri, m-am pedepsit, asa ca bag si eu rapid un LMA pt julia si dani. (rusine, rusine...mie, evident)

raluca exact la asta ma gandeam si eu, la ce zile am fost anul trecut, cu puradei calare unul pe altul , iar anul asta, cand i-am zis lui d sa faca lista..mi-a zis de 3 copii, atat. a fost tare cand l-am intrebat de ruxandra, a zis ca da, sa vina, dar cu matei, cu grigore nu, ca e prea mic :)))). (e in continuare intr-o faza in care aia mai mici sau de o seama cu el nu-i sunt pe plac. ca nu prea intelege ce vorbesc ). deci da, cu drag, ar fi fain sa gasim si un loc sa ne putem intalni mai multi. poate daca o lalaim un pic incepe sa ninga si-n bucuresti si atunci chiar ar fi fain un herastrau

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Uau, sunt membru junior si am doua stelute :)

Dia - sanatate multa si mai ales rabdare in vindecare! Oanei care este atat de intelegatoare
Saryta si pentru Tonita cea frumoasa! sa se faca sanatoasa, sa fie fericita si sa o vedeti gospodina la casa ei!
Raluca de-as fi bucuresteanca sa stii ca as fi acolo prezenta la reuniunea voastra! Si noi, iesencele planuim o intrunire dar o asteptam pe Laura cu mai multe detalii.
Ancader mai treci pe la noi si arata-ne ce fulgulet frumos cresti!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

pentru fetele din bucurestiam si eu o informatie care va poate fi utila.
exista un magazin de fabrica - Zefir, pe sos Iancului undeva spre electroaparataj pe dreapta. am fost in weekend, gasiti pantonase delicioase cam la 150 - 175 lei si imbracaminte office.
de ce va spun asta? la naf naf am vazut 2 dintre paltonasele de la zefir si preturile erau de-a dreptul. unul era la 699 lei, iar altul 569 lei. eu le probasem pe amandoua la zefir si sunt unul si acelasi produs doar la preturi... fara comparatie.
sper ca va fost de folos informatia acum ca tot multe dintre voi va intoarceti la serviciu.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput