La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (200)
Raspunsuri - Pagina 8
porumbita80 spune:
Sfatul meu care am vazut un pic de bucatarii plus din povestile sotului, mancati pizza in pizzeri unde au vanzare ca acolo nu reuseste sa se strice produsele, plus trageti un ochiul la bucatar adica cum arata hainele. Daca bucatarul este imbracat mereu curat atunci patronul este organizat si nu permite dezordinea si produse stricate, Nu luati din localuri unde incalzesc pizza, ca nu se stie cand a fost facuta... Imi cer scuze daca este poate cineva care face fastfoud, nu vreau sa supar pe nimeni. Sunt pizzeri unde se respecta toate normele inpuse dar sunt unele unde lasa de dorit.Gata nu mai stresz pe nimeni...
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, Julia! Sa fii sanatoasa si fericita papusica dragalasa. Ktrinel, sa-ti traiasca printesa.
saryta, eu am dat cu violet de gentiana, de cum au aparut bubitele.
Donia, multumim pentru aprecieri.
Roxana, ce cavaler .... si ce mamica sclipitoare....
asiza, tinem pumnii lui Denis. Sa dea DD sa fie bine.
Yagmur, ma bucur ca rugbistul Luchita e bine.
acs, multa sanatate la bursuci.
Dianarus, multa sanatate la muschetari si bafta multa cu bona. Sa dea DD sa scapati odata de sensibilitatea asta. Cred ca e tare greu.
Dia, din acelasi considerent, eu am renuntat la a face petrecerea la un loc de joaca. Nu sunt multi pitici, dar sunt pina in 3 ani si nu au mancat "avioane" pina acum. Si nu vreau sa fiu eu care da tonul. Asa ca noi anul asta petrecerea o sa o facem acasa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Bre, sa ma iau cu mainile de cap cand vazui cat scriserati.. nici nu pot sa ma ating de noul capitol.. io nu vroiam decat sa urez repede, repede..
La multi ani, Julia!
Felicitari mami Ktrinel .
La multi ani Daniel!
Leyla, da. Da! DA!! Numa ca nu ajung la bilete.. maine am o zi infioratoare. Sper sa nu fie prea tarziu.. Trimit PM.
de M (6) si G (2)
saryta spune:
iulia-stefy - multumesc ... am cumparat si eu astazi violet de gentiana siam inceput sa o dau ... asta e a 2-a zi si inca nu au iesit toate, numai ca are o gramada la pasa si o mananca si toata noaptea s-a foit si a plans.
Sper sa treaca cat mai repede.
Ktrinel, Dbunny - suntem binisor cum am scris si mai sus - abia astept sa treaca mai repede. Ea oricum e o cumintica, dar acum trebuie sa o duc in alta camera cand Andra si Sara fac baie si ea plange dupa ele.
Dbunny - super petrecere a avut Dani si ce de cadouri, dar si de la 30 pers(15 perechi pp) s-au cam adunat.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Donia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dia1609
donia, ai dreptate, am mai avut si eu fracturi si niciodata nu m-a mai durut piciorul dupa imobilizare ... acum insa durerea nu e de la fractura, ci de la ruptura de ligamente, ca sunt si nu stiu cate ligamente rupte... ghipsul e sigur bine pus, ca a stat si ortopedul (care e prieten) cu mine cand mi l-a pus si a verificat... a, si ma doare iar de ieri, ca ieri mi-a schimbat ghipsul, ca primul devenise prea larg (si intradevar nu ma mai durea asa tare )... acum e fixat strans si se pare ca si din cauza asta ma doare... cica oricum cam in 10-14 zile trece durerea asta nasoala cauzata de ligamente... eu sper, ca deja mi-am pierdut rabdarea si nu mai vreau sa ma indop cu analgezice. Dia de Oana 29.11.06 "Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez |
Sa stii ca nu scapi de mine!
Ghips bine pus inseamna nu numai tehnica buna ci si confortul pacientului dupa aceea.
Te rog mult, citeste aici.
Si mai am o intrebare: ai vorbit cu prietenul din Franta despre aceasta durere noua? Dar despre faptul ca piciorul e negru? Ortopedul de aici ce zice de chestiile astea?
Daca ai vorbit cu ei si ei zic ca e bine, atunci scapi si de mine
Aha, inainte sa scapi de mine, uie inca vreo cateva info:
When should you call your child's health care provider?
Call immediately if:
-your child feels numbness, tingling, or increased pain
-the fingers or toes turn to a different colour (pale or bluish) than the colour of the fingers or toes of the non-injured arm or leg
-the fingers and toes become swollen
-your child has trouble moving the fingers and toes of the casted arm or leg
-pain under the cast becomes severe and pain medicines do not help
-any drainage comes through or out of the end of the cast
-a bad odour comes from underneath the cast
-you notice a stain or area of warmth on the cast
-your child develops a fever
-the cast feels too loose or too tight
-the cast becomes soft or breaks
-a fibreglass cast that doesn't feel dry in 4 or 5 hours after getting it wet
-you have a plaster cast and it gets wet
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
leyla spune:
Ruxandra, eu am comandat saptamana trecuta de pe ticketpoint.ro. le-am primit in vreo 3 zile, platit cu card on-line...dar a fost greu ca locuri bune greu se mai gaseau, m-am minunat cand am vazut cate bilete erau deja vandute! Si azi o clega la birou intreba disperata daca nu are cineva de vanzare. Tin pumnii sa reusiti sa gasiti maine sau poate la fata locului inainte de spectacol...
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Leyla, da. Da! DA!! Numa ca nu ajung la bilete.. maine am o zi infioratoare. Sper sa nu fie prea tarziu.. Trimit PM. de M (6) si G (2) |
almo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui porumbita80
un pic de contrazic, stii ca unele pizzeri folosesc diversi compusi chimici ca sa se dospeasca repede aluatul, sau cascaval expirat, mozzarella expirata, ca oricum se topeste pe pizzza mai baga si un salam care e sters cu ulei sa nu se vada mucegaiul, si ar fi multe, multe de spus.Poate ma recunoaste vre-un patron si ma bat astea prefer sa nu va zic tot ca am sa umplu o pagina de povesti din pizzerii Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06) |
proumbitanu te contrazic ca stiu ca tu esti pizza expert printre noi
Donia spune:
Am facut calculele.
acs
Proteine necesare zilnic = 70g/zi
Rata metabolismului bazal (cate calorii consumi in stare de repaus) = 1139/zi
Pentru a-ti mentine greutatea actuala ai nevoie sa consumi 1809 calorii zilnic.
Pentru a ajunge la greutatea dorita ar trebui sa consumi 1400 cal/zi si sa arzi suplimentar, prin exercitiu, 260 cal/zi. Data probabila ar fi 13 martie 2009.
raluca, bravo tie daca ai inceput sa tii jurnalul! O sa vezi ca in cateva zile deja o sa te obisnuiesti, o sa iti fie mai usor sa iti alegi alimentele corecte si mai ales sa iti atingi scopul de a consuma proteinele necesare zilnic, plus sa reduci caloriile.
Daca ai vreme, sunt curioasa sa imi spui cate proteine mananci zilnic.
Necesarul de proteine zilnice = 66 g
Rata metabolismului bazal (cate calorii consumi in stare de repaus) = 1199
Pentru a-ti mentine greutatea actuala ai nevoie sa consumi 1880 calorii zilnic.
Pentru a ajunge la greutatea dorita ar trebui sa consumi 1400 cal/zi si sa arzi suplimentar, prin exercitiu, 210 cal/zi. Data probabila = 28 aprilie 2009.
Fetelor, eu am lasat-o moale de tot cu exercitiul, fac foarte rar, cam o data pe saptamana. Dar ma apuc iar... sigur!
Insa constat ca slabesc in acelasi ritm si asta se intampla mai mult ca sigur pentru ca imi mananc proteinele zilnice si nu exagerez cu caloriile. Chiar daca in week-enduri am mancat si maioneze si dulciuri, am tinut neaparat sa am si proteinele necesare, si citeam ca metabolismul proteinelor consuma energie mai multa, deci probabil ca maioneza s-a ars cu ocazia asta
Deci eu va incurajez mult sa nu va descurajati daca nu aveti timp de sport, ci macar sa va uitati cu atentie la caloriile si proteinele zilnice (plus lichidele - 2 litri pe zi - care sa spele produsii toxici din corp) si tot o sa slabiti.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
de abia acum am reusit sa intru pe la voi... am plecat la munca de dimineata si la 10:30 am fost inapoi acasa:( maine s-ar putea sa stau tot acasa, fetele sunt bolnavioare, muci (pucii cum zice isabelle), fara febra, dar stephanie a facut si conjuctivita pentru care nu ni s-a prescris nimic sambata la walk in clinic pentru ca e de la raceala, asa ca azi am luat picaturi de ochi cu propolis si le pun la amandoua (noroc ca astea sunt over the counter, ca altfel nu le puteam cumpara...)