Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
Crina_mio spune:
buna,
contra Cervarix/Gardasil - pe motiv ca nu e testat pe termen lung, ca nu se cunosc efectele secundare si ca din cele 15 tulpini de virus HPV vaccinurile sunt doar pentru 2/4 tulpini... si la o cautare pe google m-am cam ingrozit ce am citit. Plus atentionarea unei prietene din SUA despre continutul de aluminiu si mercur din vaccin. Io cred (ca) contin nichel de cat nichel am analizat astazi ca tot eram la elemente chimice
soacra - nu comentez prea mult, dar in mare tot ce e frumos si face bine e de la ea, sot, sau altcineva din familia ei, tot ce nu e tocmai Ok se insinueaza ca e de la mine si familionul meu . Dar eu o ignor, am invatat asta in peste 15 ani, dar in primii ani eram un pachet de nervi si plangeam de cate ori ajungeam acasa, ca eram prea "cacalana" (expresia mamei) ca sa fiu in stare sa o contrazic.
Rien - succes cu lista cu 'ASA NU!' si poate mai faci un baiat ca sa fi soacra cu 3 nurori
Laura, nu ma mai joc ... pai daca-mi arati mie toate pasarile alea si nu le recunosc (dar barza trimisa de Delia sigur o recunosc, sper doar sa nu inghete pe drum ca-i cam ger) Edy istetu' si eu am fost chioara de aseara care nu a vazut linkurile puse de tine, si zau ca textul mesajului imi era cunoscut deci l-am citit, chiar m-am uitat daca e editat, dar nu... poate am nevoie de okelari.
si eu am facut okii mari cand am citit postarea Stefaniei cu dormitul copiilor afara. Dar chiar au amenajate patuturi afara?!?! nasucul inghetat al lui Carlut.
Carmen - pai daca si-ar pune manusi cum ar mai vedea ei zapada transformata in apa??? ca am vazut ca pe aproape toti ii atrage mult apa Darius
Delia - ti-am spus noi, ca or sa iasa bine, nu?!?! Nores.
Carmen - hai ca or sa iasa bine analizele si o sa poti sta linistita de sarbatori cu praslea-al tau.
lauramar - cum mai e Arianna ? Sanatate multa si sper ca nu ajungeti la spital.
Diana - super tare Als cu faza din autobuz. sportivul.
Gata, sper ca am impartit pupici la toti
Sanatate multa tuturor si somnic usor
Crina & Maya Georgia
15 luni
Ilinca_M. spune:
Salutare, mamici de albinute si bondarasi primavaratici! Eu sunt o gravidutza cu ghiocel (ghiocica) si m-am gandit sa va cer ajutorul intr-o privinta, poate veti fi solidare cu o viitoare mamica de Berbec! (sau poate Taurash...).
Pe scurt: mi-am inscris cainele meu drag intr-un concurs si a ajuns in top10, dar acum are nevoie de fiecare vot posibil sa se mentina. Va rog sa va opriti o secunda asupra acestui link:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
unde puteti sa-i vizionati moaca roscovana mirata si sa-i acordati un vot. Laura din Baia Mare sunt eu
Va multumeeeesc si multa fericire alaturi de albinutele si bondareii vostri;)
19
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein ........ In alta ordine, azi am fost la ultima morfofetala. Calin nu s-a intors, are dubla circulara, in rest tot ok. Am 30 de saptamani si dr. mi-a zis ca mai e timp, dar eu nu mai cred. Tre' sa ma pregatesc sufleteste de cezariana. Si sa gasesc o femeie sa ne faca mancare. cam atat rein |
Nu te ingrijora. Te poti pregati psihic pentru cezariana, ca nu strica niciodata sa fii informat, dar sa stii ca la odiseea de nov-dec bb la 36 de saptamani s-a intors. Asa ca, sperante sunt. mamicuta cu burticuta!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Salutare, mamici de albinute si bondarasi primavaratici! Eu sunt o gravidutza cu ghiocel (ghiocica) si m-am gandit sa va cer ajutorul intr-o privinta, poate veti fi solidare cu o viitoare mamica de Berbec! (sau poate Taurash...). Pe scurt: mi-am inscris cainele meu drag intr-un concurs si a ajuns in top10, dar acum are nevoie de fiecare vot posibil sa se mentina. Va rog sa va opriti o secunda asupra acestui link: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html unde puteti sa-i vizionati moaca roscovana mirata si sa-i acordati un vot. Laura din Baia Mare sunt eu Va multumeeeesc si multa fericire alaturi de albinutele si bondareii vostri;) 19 |
Votat roscovana mirata! Bafta si sarcina usoara!
elpower spune:
Poate ca stiati despre asta. Eu nu si mi s-a parut foarte bine de stiut.
magdalena76 spune:
buna dimineata,
eu am facut cafeluta si va astept...
cu mare intarziere vreau sa urez „LA MULTI ANI!” Lumi-nag, sanatate si toate cele bune.
magdalena76 spune:
Despre noi: ne alaturam si noi in clubului bolnaviorilor, ca prea trecusera cateva saptamani fara „evenimente”. Vladut este din nou mucos, tuseste de zici ca-i magarus dar partea buna, zic eu, este ca nu are temperatura mare. Nu stiu de unde a luat-o....dar de vineri ne distram si noi. Primele zile i-am dat doar oscillococinum, vitamina c si tantum verde. Totusi s-a complicat treaba ca vomita de la mucii pe care-i inghite. Asa ca am trecut la eurespal, siropele antitermice, stodal si altele. Pana ieri nici o imbunatatire, asa ca am schimbat eurespalul cu sinupret si vibrocil si parca este mai bine, adica ieri nu a mai vomitat.
magdalena76 spune:
despre trezit noaptea: si Vladut se mai trezeste, dar cum eu dorm cu el, ii dau tzitzi si il culc la loc. Nu stiu ce-o sa ma fac cand o sa-l intarc....
magdalena76 spune:
Acum am citit de Marta. Imi pare rau ca ati trecut prin asa un calvar dar ma bucur ca sunteti ma bine. Ma rog sa va faceti bine de tot si tu si Victor si sa auzim numai de bine.
magdalena76 spune:
Pup toti bondareii si albinutele bolnavioare si sper sa le treaca de tot si repede. Sanatate multa!