Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Roxana l-am admirat pe Rares cel dragut tronand mandru in sanie.... sper sa ajunga zapada si la noi.

Mergi la inceput

Desi cu intarziere, am scos majoretele de la praf si le-am pus la treaba pentru mada-roz....
sper ca nu a nascut deja. stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Cadou de mos: eu i-am luat lui Vladut masinute si un trenulet cu sina si podet. Sunt sigura ca o sa-i placa. Daca il intreb ce vrea cadou raspunsul este prompt „vum-vum” + ca de fiecare data cand merg la cora vladut vrea la „coa” pentru „vum-vum”. Dulciuri nu vreau sa-i dau inca.... cat mai tarziu posibil, iar lucrurile nu le consider cadou. Cand eram mica abia asteptam sa vina mosul dar cand primeam cadou – lucruri ma intristam ca eu vroiam jucarii.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Salutare, mamici de albinute si bondarasi primavaratici! Eu sunt o gravidutza cu ghiocel (ghiocica) si m-am gandit sa va cer ajutorul intr-o privinta, poate veti fi solidare cu o viitoare mamica de Berbec! (sau poate Taurash...).
Pe scurt: mi-am inscris cainele meu drag intr-un concurs si a ajuns in top10, dar acum are nevoie de fiecare vot posibil sa se mentina. Va rog sa va opriti o secunda asupra acestui link:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
unde puteti sa-i vizionati moaca roscovana mirata si sa-i acordati un vot. Laura din Baia Mare sunt eu
Va multumeeeesc si multa fericire alaturi de albinutele si bondareii vostri;)

19

gata! am votat si eu.
sarcina usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Poate ca stiati despre asta. Eu nu si mi s-a parut foarte bine de stiut.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Nici eu nu stiam. diseara ma apuc sa-mi "controlez" deodorantele.... poate gasesc unul fara aluminiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am scris un mesaj luuung si bibilit si mi l-a sters maraita asta mica. Nu mai am nervi de scris altul cu ea in brate. Nu mai are febra, nu a iesit nimic la analize, nimiiiic nimiiiic, pai de unde a fost febra?

Multumesc fetele de complimente ! Ei, ma vad io ca nu-s zana....dar nici chiar asa sa-mi spuna in fata!...

Stefaniya, intotdeauna sunt f interesata de obiceiurile din alte locuri privind cresterea copiilor. Mi se pare interesant. Cred ca pe termen lung o sa fie benefic si dormitul afara si zgarcenia in datul medicamentelor. De ceva vreme tot imi iau avant sa dau si eu Giuliei seminte, de genul celor povestite de Tzuna.

Diana, pupam sportivul, mi-era dor de filmulete cu Alex!

Delia, ma bucuuuur ca e totul bine. Brrr nici nu vreau sa-mi amintesc!

Sper ca Arianna e mai bine si a scapat de spital!

Cand adoarme incerc sa mai scriu.
SAnataaaateeeee!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Si in mod special, am de trimis ceva la Carmen : ! O sa fie totul bineee!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si copilasi

M-am amuzat un pic cand am vazut ca v-am socat,dar va inteleg pt ca si eu am avut la inceput aceeasi reactie.
Nu sunt patuturi afara ci londouri facute din fier sau lemn sau londouri normale(asa cum am eu in caz de retineti).
Tzuna,da,ai dreptate ca nu ar fi nimic sa doarma afara dar dorm imbracati ca de casa,pe deasupra au vestuta care ii tine prinsi de carut ca sa nu cada si inveliti cu niste plapumi un picut mai groase decat cele normale. Dar oare sa nu se dezveleasca? Carl acasa nu sta cu sosete sau invelit,ori ii dau salopetica ori dresulete.Daca ii pun sosete,in urmatoarele minute le scoate; si sa nu va mai zic ca intr-o seara i-am dat sosete si pantaloni normali si dimineata l-am gasit dormind in scutec,si-a dat jos si pantalonii
Plus de asta ei stau mult afara,deci oricum se calesc sa zic asa.Aici in general ai sa vezi la curti carucioarele afara cu copiii.Frigul si in general aerul de afara ii face sa doarma si asa parintii se scutesc de problema somnului.

Asa cum zicea Carmen am evitat sa-i dau medicamente de capul meu pt ca aici ai fisa in calculator si oriunde mergi,la orice medic,iti deschide fisa si acolo scrie tot de cand te-ai nascut si pana in ziua respectiva.Si nu te mai intreaba pe tine nimic ce ai luat sau ce ai facut pt ca ei vad totul si ma gandesc ca vreodata ii dau ceva de capul meu,apoi sa zicem ca se imbolnaveste si merg la ei si imi dau cine stie ce pastile care nu isi fac efectul din cauza la ce am dat eu...Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.Dar cu toate astea mi-e tare greu sa-l vad suferind.Probabil ca se va cali mai tarziu dar nu mi-e usor sa-l vad ca in noaptea aia cum incerca sa adoarma si se trezea ghemuit si plangea.

Klaus a avut dureri de uerche si era mereu racit si doctorii ii spuneau ca nu are nimic,ca nu se vede nimic,dar el avea dureri continuu.Asa ca am cerut de acasa oxacilina si dupa doua doze si-a revenit.
Eu sunt contra la abuzul de medicamente,romanii folosesc prea mult medicamentele,dar parca nici ca aici deloc.

Martutza,am cumparat din primavara batista bebelusului dar nu o folosesc pt ca nu accepta.

Wow,trebuie sa fug sa-l iau pe Carl de la camin.Revin mai tarziu.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

BiancaM......................nu.nu e bine deloc sa folosesc cortizon pe fata,dar era singura crema care imi mai calma tenul cand ma iritam.acum nu o mai folosesc si sper sa ma descurc in continuare cu cremele care le am acum si in plus sa fac mai multa atentie la ce mananc.
multumim de poezii.am sa le descarc si eu.

tzuna............te asteptam cu vesti bune

rein........darius s-a intors exact in saptamana cand am nascut.

Crina_mio.................ai dreptate.in plus ei sunt inca la faza cu trebuie sa pipai,sa gust.....sa vad cum e.....cel putin darius asa e

Ilinca_M..................votat si eu.....

magdalena76..............sanatate lui vladut

Kitty.............hehehe...de cate ori am patit-o si eu cu scrisul!!!! scriam si cand era gata de trimis hop! si tero la butonat calculatorul.si se ducea naibii tot ca pana apucam eu sa-i spun ca nu ca sa ma lase 3 minute......

va pup....s-a trezit ...mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ela, ai dreptate cu deodorantele.
Toate care scrie pe ele ca sunt antiperspirante, au Aluminium zirconium. Asta e toxic pana la Dumnezeu. Eu am tot cautat pt mine aici sa-mi iau, dar nu prea am gasit sa fie parfumate. Intr-un timp foloseam barbatesc.
Al meu isi gaseste mai usor fara aluminiu. Scrie pe ele ca sunt deodorante.CAnd o sa vin acasa poate o sa-mi iau si eu daca gasesc sa-mi placa.
Intrebare cele care adti lapte de mu-mu la copii, de care e? Mili?
Deja incep sa pun pe lista ce iau si ce nu la mine. Normal ca nu o sa iau lapte, ca nu-s nebuna.Voiam sa stiu ce sa le spun sa cumpere pentru cand ajungem.

Si inca una, poate se mai animeaza stupul: Ce planuri aveti pentru Craciun si Anul nou? La restaurante, sau acasa cu familia?
Pupici la bolnaviori, sa se faca bine repede!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput