Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi78 spune:
Am fost astazi cu Tudor la control. Nu i-a mai dat tratamnet petru giardia deocamdata, pentru ca e prea devreme.
I-a dat o gramada de chestii pentru pofta de mancare: Zinco-C, Vi-Sol si in plus osteocare, vitamina D3 (atentie nu Vigantol!!!), vitamina C si Fe.
Tinem cura asta pana la sfarsitul lui ianuarie si mai vedem.
I-am facut si Varilrix-ul. Probabil la urmatorul control ii face si Prevenar.
Am discutat putin cu doctora si despre alimentatie. Mi-a spus sa nu insist sa ii dau carne de pui, pentru ca e cea mai saraca in orice. Daca se poate pui de curte, ok, daca nu, mai bine nu. Mi-a recomandat sa ii dau mai mult carne de vita si de curcan si evident peste si e foarte important sa manace galbenus de ou foarte bine fiert.
Pentru constipatie sau scaune "ne-zilnice" mi-s recomandat para si pruna (din compot sau chiar uscata).
Va doresc o noapte linistita si odihnitoare!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
gabi78 spune:
Va las sa vedeti si pozele lui Tudor cu Alba ca Zapada
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi78 Va las sa vedeti si pozele lui Tudor cu Alba ca Zapada Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si |
Ce frumos! Astea zic si eu amintiri din copilarie!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Hai Mada, hai Mada! Lupta! Nu te lasa!
Fii curajoasa!
Refacere rapida si bebelina roz sanatoasa, mancacioasa si fara colici!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
radcarmen spune:
Wow Gabi ce poze frumoaseeee!
Haide Mada! Ne rugam sa treci usor peste nastere si sa vii acasa repede cu bebelina si sa fiti sanatoase tun!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Gabi, vaccinul Prevenar e ala impotriva pneumoniei, meningitei si otitei medii acute? Mi-a zis si mie dr. de el si nu stiu ce sa fac. Ai informatii de la cei care l-au dat? Eu am o fobie cu vaccinurile astea.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui radcarmen Gabi, vaccinul Prevenar e ala impotriva pneumoniei, meningitei si otitei medii acute? Mi-a zis si mie dr. de el si nu stiu ce sa fac. Ai informatii de la cei care l-au dat? Eu am o fobie cu vaccinurile astea. Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007 Vlad de la 0 luni la 1 anisor Vlad 1-2 ani |
Da Carmen acela este.
Doctora mi-a spus ca e bine sa i-l fac pentru ca in cazul contactarii unor astfel de boli tratarea lor este aproape imposibila. Cocii astia cica nu prea au leac si dau si complicatii foare nasoale.
Si din cate am inteles e valabil pentru toate vaccinurile. Odata vaccinat copilul, chiar daca face totusi boala, face o forma usoara si nepericuloasa.
Cam asta am priceput eu.
roxanici spune:
Mada intra in op pe la 10 jumate, cred ca acum deja sunt mama si fiica; nu am mai primit nimic de-atunci.
GAta, acu e sigur, mi-a trimis sms ca bebelina are 3500g si e bine sanatoasa dar pe ea o doare operatia
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Felicitaaaaaari Mada! Multa sanatate si refacere rapida... Iar bebelinei rozz ii dorim mult noroc si multa sanatate!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica