Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
menuet spune:
Madaaa tinem pumnii....
Gabi78poze superbe,,iar tu pur si simplu radiezi(e adevarat ca sarcina ne face si mai frumoase!
Ioanahai ca usor usor va dati pe brazda
menuet spune:
Ma duc la nani ca dupa amiaza avem treaba..aspirat, mopuit, sa spalam buburuza.
Pupici cu sclipici
gabi78 spune:
Alba ca Zapada nu sunt eu!!!!!
Este chiar Alba ca Zapada! Se vad intr-o poza si mainile mele pe acolo, ca vroia copilu sa evadeze, dar atat.
Bine ai venit pe lume Bebelina-Rozz!!!! Sa ai noroc si sa fii sanatoasa si voioasa.
Mada insanatosire grabnica si putere, rabdare si intelegere!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
radcarmen spune:
Felicitari mami Mada! Bine ai venit pe lume bebelina_roz! Sa fiti sanatoase si sa te intorci repede acasa sa te refaci usor!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
madybulancea spune:
FELICITARI MADA!!!!BINE AI VENIT PE LUME BEBELINA ROZZ!SA FII SANATOASA,FERICITA SI MEREU PURA!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
Bine ai venit pe lume, fetita scumpa de Mada! Sa ai parte de sanatate si noroc!Sa fii mancacioasa si cumintica, sa o lasi pe mami sa isi revina repede, repede!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
madybulancea spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI ANDREI,ANDREEA SI DERIVATE!SA FIRI SANATOSI SI FERICITI MEREU!!!!
Am vazut ca si voi sunteti preocupate de cadouri,si noi mai ales ca in perioada aia avem de munk si prefer sa le rezolv de acum...eu i-am repartizat de ex: mama ii ia lui razvi un ursulet care sa cante si cu care sa faca nani, alde soacra-mea le-am comandat de pe net Aqua Fun - Rampa cu pinguini pe schiuri si Clip-clop cowboy, lu sor-mea i-am zis sa ii cumpere un set care contine o masin a si un elicoper si o surubelnita park, iar noi o sa ii luam trenul thomas cu baloane de sapun si muzica si o tabla am gnetica (de la noi a mai primit). de craciun stam acasa merem in fiecare zi la cineva iar de revelion,banuiesc ca acasa sau la mama sau la sor-mea,nu stiu....brad o sa cumpar unul artificial mic mic mic,cva am unul de e maaaareee si nu ami am loc unde sa il pun .....
gata va doresc o zi buna!
multa sanatate!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
La multi ani!!!! La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, stiuti si nestiuti!!
Bebelina roz bine ai venit, abia asteptam sa te vedem!! Mami roz ... multa putere si refacere cat mai rapida!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
RaisaFudulu spune:
Bebelina - roz bine ai venit pe lume...sa fii sanatoasa si mancacioasa....Mada refacere usoara si asteptam vesti
La multi ani! tuturor Andreiilor si Andreelor...sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii...Pupici multi pentru toti si distractie placuta
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
gabi78 spune:
La Multi Ani!
Andrei al Elianei
Raul Andrei al lui Ane
Andrei al lui Coolutz
Luca Andrei al Rebianei
si celor de spre care nu prea mai stim nimic:
Andrei de Monica_b
Ruxandra Andreea de Mikiymihaela