Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Un pupic la toate mamicile si viitoarele noi mamici.Nu stiu daca va mai amintiti de noi,nu am mai intrat de forte mult timp,am incercat sa mai citesc ceva din urma dar ar fi fost prea mult de recuperat,insa am ramas uimita ca unele dintre noi vor deveni iar mamici.Felicitari!!!!!
despre noi ce am putea sa va spunem,ne-am facut mari,ca toti cei de varsta noastra,plina de personalitate,facem numai ce vrem noi .Inca suntem acasa dar din ianuarie vom merge la gradinita.
daca ne mai ajutati o data cu parola vom trimite si niste poze mai recente.
Va pupam inca o data si ne bucuram mult pentru noile mamici.
Natalia Ioana(6 ani)si Noemi Antonia (1 an si 8 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ooooo, Adelyna ne mai amintim, ai mai scris odata mai demuult dar ai disparut si atunci.

Pune poze sa vedem fetele mari

Phili....asa e, si uleiul de ricin si galbenusul si vit alea sunt f bune pt par si regenerarea lui da la mine comoditatea e asa mareeeee, ceva de speriat.

Stefania..... trucul cu spalatul pe dintisorii din fata e f bun....io ma asez in spatele lui in cada si ii ridic buzitza si totul merge struna, ii zic ca ii spal si dintii de iepuras si nu mai urla, ca de la ei aveam tot spectacolul

Rein..... sa va fie de bine papica facuta de "mamaia"; da, e ciudat sa ai pe cineva necunoscut printre oalele tale, dar daca iti place de ea o sa vezi ca va veti obisnui unii cu altii si o sa fie bine.

Criaaaaa... ai zis ca ne pui pozeeeeee

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

DIANA eu o sa ma duc sa cumpar papusica cu povesti pt nepotica mea si am sa incerc sa vad daca i-l incanta si pe STEFI si daca are succes o sa-i cumpar si lui.
stiu ca are 8 povesti si are si carticelele cu povestile respective.
daca nu te grabesti sa o cumperi o sa va spun cum este.

Nastere usoara MADA si sa ai un bebe sanatos si mancacios.
ce frumos este sa ai mai multi copii, dar oare eu de ce nu ma pot hotari?

multumesc mult fetele pt preperatele minune pt par, cred ca am sa incerc si asa sa vedem ce va iesi ca asa nu se mai poate ajung cheala.

apropo de olita-noi intr-o zi vrem sa stam sa facem caca si reusim, alteori decat stam dar nu facem nimic iar altadata i-l gasesc deja facut.
asta este nici eu nu i-l stresez, sper sa reusim pana la vara.
eu am mai avut niste incercari si pt pisu, i-am luat o gramada de chilotei si nu mai puneam pampers si ii spuneam"mami spui cand faci pisi, da!" si el spunea "da mami" dar totul culmina cu pisu in pantaloni.
faceam chestia asta de 3-4 ori pe zi pana cand m-am saturat eu de pisu pe unde apuca si am revenit la pampers permanent.
deci probabil trecem peste cu foarte multa rabdare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Haideeeeeeee Madaaaaaa! Nastere usoara, refacere rapida... iar bblina roz sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Asteptam vesti de la voi, cand oi fi in stare sa dai un tzar cuiva.

Incarc sa mai scriu mai incolo mai mult... nu promit... sper sa reusesc.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Rein,nu am de ce sa ma supar,ce spui tu e corect.Si eu m-am gandit la asta,dar eu pot cumpara o poveste in plus si peste ceva timp mai pot cumpara una.Ca eu le comand pe net si dau adresa unde trebuie sa ajunga,mi-e simplu.M-am gandit la diafilm pt ca eu am avut in copilarie si tare l-am iubit.Bine atunci nici nu existau prea multe jucarii.
M-am gandit ca e ca o carte,cand o citesti seara de seara copilului.Si ce e mai frumos sa stai cu puiul/puii tau/tai si sa le arati/citesti povesti!
Si ma mai gandesc ca poate fi ca orice alta jucarie care poate o strica sau se plictisesc de ea,e doar un cadou de Craciun.Stiu ca un copilas a zambit de Craciun in loc sa se multumeasca doar cu fructe sau putinul care si l-ar permite familia.

Tzuna - daca crezi ca ideea cu diafilmul se potriveste,da-mi PM cu adresa familiei.

Roxanici - cand il spal pe Carl pe dinti il asez in scaunel si eu in spatele lui si asa il spal,dar sa-i ridic buza comenteaza Dar am schimbat periuta de dinti si vad ca e mai bine,deschide gura mai mult. La mine nu merge sa stau in spatele lui in cada pt ca nu am cada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Uitati un articol pentru gravidute sau cele care vor sa mai faca bb in la anul:
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-28&id=246105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Bafta Madaaaaaaa! Sa ai nastere si refacere usoara si sa fiti sanatoase si tu si bebelina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Haide bebelina rooooz!

Stefaniya felicitari pentru initiativa ta!

A venit capcaunul din dotare, Giulia a mancat cu el ca sparta..., cred ca la o masa cat n-a mancat zilele trecute intr-o zi intreaga!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

MADA-ROZZ SI BEBELINA ROZZ

Puneti majoretele la treaba! Maine e ziua cea mare!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

MADA SI BEBELINA ROZZZZ

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput