Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
menuet spune:
ca tot se vorbeste de tratamente par ce pot lua pt unghii
nu le mai pot lasa sa creasca ...se rup foarte repede.n mijloacele de transport imi este rusine sa le tin la vedere....boante rau!!
diana_jors spune:
Caderea parului - eu recomand gama de sampoane si lotiuni de la Petrole Hahn, mie mi-a stopat caderea parului dupa 2 folosiri l-am recomandat si altora si a functionat. Se gaseste in farmaciile Donna si in Carrefour (in astea stiu sigur) dar si in alte farmacii sau super/hipermarketuri. E cam 10 ron samponul, 20 ron lotiunea.
De Craciun - cred ca noi stam acasa, e ziua sotului, e cam dificil de sarbatorit pe undeva pentru ca toata lumea e pe la casa lui. Asa ca foarte probabil sarbatorim in familie.
Revelionul - in Ungaria, la sora sotului, cu Alex dupa noi.
Dormit afara - si eu l-as lasa fara sa ma stresez.
Cadou de Craciun pentru Alex - ma gandisem la un costumas de ren si un calut-balansoar. Cum la gradi ne-au pus sa dam cate 150 RON pentru o petrecere de Craciun, in seara asta m-am intrebat daca nu cumva le fac si ceva costume de banii aia desi banuiesc ca nu... o sa intreb, ca sa nu ma aleg cu 2 costume de Craciun pe aceeasi marime
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
kmi78 spune:
DA, PREZENT!!!
da, chiar n-am mai intrat nu stiu ce tot fac, in seara asta am zis intru sa vad ce noutati mai sunt pe dc , ce se mai discuta ca nu mai sunt la curent cu nimic; am fost asa ocupata, apoi o saptamana in care mi-a dat batai de cap o masea , si multe altele , sorry
Timi e bine, sanatoasa ceea ce va doresc si voua si la copilasi; incepe sa mai rupa si ea cateva cuvinte unele sunt pocite altele corecte, vrea toata ziua mate adica desene animate , ma inebuneste cu ele , maia de mana si ma duce la dulap sa luam dvd -ul bineneteles ca se uita cam zece min si apoi gata, dar eu oricum nu ma pot uita la nimic la tv;
s-a facut foarte mamoasa in sensul ca plange dupa mine cand vine buna-sa s-o ia iar inainte plangea dupa buna-sa cand pleca;
la olita inca nu face nimic;
se trezeste de multe ori pe noapte si cere apa sau su (suc) sau apte(lapte) in conditiile in care ea nu se trezea mai deloc inainte; si cam de astea si multe altele
i-am comandat si eu de pe quelle niste jucarii daca i-or veni pana de mosi, vedem , ca de la astia te poti astepta la orice, sau nu le mai au pe stoc... daca nu cumparam ceva
oricum ea se joaca cu cutiile de smantana de 500 gr din dulapul meu de bucatarie , patru la numar , doua dintre ele sunt pline , una cu sare si alta cu taietei da nu conteaza asta, pe care si le plimba prin toata casa si le face turn; deci cred ca mai bine ii iau cutii de smantana cred ca ar fi mai fericita si castig si eu din asta...
De Craciun prin jurul casii iar apoi la ski din 27 dec in austria , vacanta de iarna ca pe cea de vara am sarit-o;
sa mai citesc putin , am vazut apelul de la Roxi si am zis sa scriu si porma mai citesc
pa
laura_oana spune:
neatzaa
am facut cafea, ceai cu miere si lamaie.
Craciun......acasa si la parinti ca in fecare an.pt noi Craciunul e in familion.
Revelion......probabil tot acasa ...nu am facut inca planuri.la restaurant am fost anul trecut si nu mi-a placut deloc!!!
cadouri???? inca dau ocheade prin magazine sa vad ce si cum...
mos nicolae cred ca va veni cu o nuielusa si cu ceapa si cartofi si pt edy si pt ta-su. nu au fost prea cuminti , ce sa le fac???si sa se bucure edy o sa ii pun lui si niste nuci!
daca ati vedea pe edy acum....mie mi se inchid ochii si lui ii arde de cantat si dansat" vine mecu tzupalat....o funica a picat...carabushhh"
citesc si mai revin ca e prea de dimineata si am uitat ce vroiam sa mai scriu... daca edy e matinal pana in ora 7 se trezeste..eu sunt cheauna de somn....
revin
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
elyanne spune:
Sarbatorile... Craciun acasa... in familie Revelion acasa pt. ca soata lucreaza pe 1 ianuarie La noi e mai complicat cu sarbatorile, pt. ca nu poate sa se invoiasca cand vrea el... si nici concediu nu poa sa-si ia oricand... Macar si-a luat de Paste, ca ar fi lucrat si atunci
Cadouri... nu stiiiiiiiiu Greu pt. baieti... Elena are o lista luuuuuunga... asa ca am de unde alege...
Pt. mos nicolae nici nu-mi bat capul... dulciuri si fructe...
Deo fara aluminiu... nu opresc transpiratia, doar o acopera sa zicem... si la un mom. dat puti Acu pot sa ma dau, ca nu plec de dim pana seara, la munci... si e ok cateva ore... Dar mai incolo nu stiu cum o fii... Dar, avand in vedere ca am avut problema cu nodulul la san (care sigur a fost de la alaptat) acu suflu si-n iaurt... asa ca prefer sa put decat sa fac cine stie ce galma...
Gata fug, ca trebe sa echipez mandra de gradi
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Buna dimineata!
Sunt cam mahmura, ca aseara am avut o "feteasca" cu fetele de la birou. E la noi un obicei, cand pleaca Calin, ne facem de cap. Acum ne-am cam muiat, am baut 4 fete (ca numai 4 am fost desi era vb de 6) numai o sticla de Lacrima lui Ovidiu. Una din fete a facut engleza cu Raul, celelalte s-au jucat cu Giulia si eu le-am gatit caneloni. Adica ....am devenit tareeee cumintele...spre plictisitoare. A fost totusi distractiv, am mai povestit, m-au mai pus la curent cu barfele de la lucru .....ca doar nu mai am mult si ma intorc.
In rest....ma dispera Giulia, nu a mai facut febra de luni, in schimb nu mananca mai nimic si ieri a facut si diaree. Laaaapte de la mine, lapte de la sticla, iaurt de baut, paine cu unt. Aseara in disperare de cauza i-am curatat o ceapa si a mancat un sfert goaaala, fara paine, ii dadeau lacrimile de tare ce o pisca. Si i-am fiert paste de orez, i-am facut cu cascaval si a mancat doar 3 melcisori.
Sunt f suparata ca profesorul de religie al lui Raul le-a spus la ora ca nu exista Mos Craciun, ca parintii iau cadourile....Sunt f indignata...puiul meu e mai copilaros si noua tare ne placea sa-i intretinem iluzia ca bradul si cadourile sunt aduse de Mos. FAceam eforturi mari pt asta, trebuia sa facem tot felul de smecherii sa nu vada nici o pregatire ...cum noi nu avem unde sa-l lasam intre timp era greu sa facem bradul, sa pregatim cadourile. Si acum vine si ii spune...cine? cineva care ar trebui sa-l faca sa creada in cele nevazute!!!! Cred ca teancul de scrisori de Mos scris de el (primele doar desenate) se opreste aici.
Trimit sa nu patesc ca ieri si incerc sa mai scriu mai incolo.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
LA MULTI ANI ! SILVIU de Paxela. sa fi sanatos, ferict, frumos, cuminte si sa ai parte numai de bucurii de la viata!
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
kitty ...iar m-am enervat....nu pot sa imi zic parerea despre respectivul profesor de religie pt ca mi-as lua avertisment cat casa.ti-am zis ieri parerea mea pe claca si aici incerc sa ma abtin..cu greu...dar ma abtin...
ma duc sa pun cafea si fumez si o tigare ...asa de nervi...
i-am zis aseara si sotului si nu pot reproduce aici ce a zis prea rusinos.
Kitty spune:
Cadouri :eu sunt de principiu Mos Nicolae aduce dulciuri si Mos Craciun (parintii, cum spune profu de religie) jucarii, carti. Am facuta o lista din care trebuie sa aleg: Giulia - carucior de papusa sau tricicleta (bicleta cu roti ajutatoare mai degraba) sau papusa cu olita sau masinuta winnie de care are Razvanelu, Raul - schiuri sau acvariu sau robot Sapiens sau sa vad daca-l mai conving sa scrie la mos . Pt Calin si pt sor-mea stau cel mai rau cu ideile.
Sarbatorile - Craciunul acasa, o aducem pe bunica la noi, mergem la socrii, primim colindatori - noi mergem mai putin. Revelionul - mi-as dori la munte...dar nu stiu daca mai apucam sa mergem daca nu ne-am facut planul din timp.
Deo - eu cum sunt mai stresi de felul meu - de mult ma feresc de cele cu aluminiu - si prefer deodorantele antiperspirantelor desi mi-e greu ca mie vesnic mi-e cald si transpir repede
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani Silviu!
Kitty ce uraaat... Sa-si vada de materia lor... ce are una cu cealalta??? Offff...
Despre beuta... pai Lacrima lui Ovidiu e cel mai periculos... duuulce de nu-ti mai dai seama cand te-ai ametit... pe mine ma- durut capul asa de tare a doua zi dimineata de la un singur pahar... nu-mi mai trebe... Si mie mi se pare ca are gust de sirop de tuse
Eu tusesc raaau de tot de duminica... nu stiu ce sa mai iau... cand ma pun pe tusit, nu ma mai opresc... Pana acum am luat ambroxol ca era tuse seaca... dar acu am inceput sa expectorez... trebe sa ma duc iar la farmacie sa intreb... Altceva n-am... febra, muci, dureri in gat (bine, acu incep sa ma doara si urechile si gatul de la cat am tusit... inclusiv noaptea.) Si ma apuca tusea in spatii inchise sau aglomerate... nu mai pot sa vorbesc, tusesc pana imi dau lacrimile, cate juma de ora... Am patit-o ieri de vreo 4 ori... In sala de asteptare la doctor, in metrou, in tamvai, si intr-un magazin...
Vad ca picii nu dau semne, tind sa cred ca nu-i viroza...
Elena de ex. tuseste si are muci de vreo 4 sapt. si nu-i trece... ii dau sirop de patlagina... si uneori cate un puf in nas, cand il ar einfundat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica