Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mister rezolvat...Ana!

Conteaza si pe sustinerea mea, atunci...cu regim te pot ajuta, doar am slabit odata cat am vrut, eee, iaca, acu nu mai vreau...sau vreau, da n-am dispozitie...

Mihi, io la capitolu putzulici nu ma pricep...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maria sincere condoleante.
Dumnezeu sa o odhneasca in pace

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

dorina, multumesc, mi-a picat bine ca te-am vazut!

...Am stat muuult si m-am gandit daca sa scriu acest mesaj sau nu, dar, cum primesc multe e-mail-uri mobilizatoare pe aceasta tema si, pe deasupra, mai suntem si in sfantul post al Craciunului, mi-am zis ca nu are nici un rost sa mai tin zagazurile ferecate si ca ar fi timpul sa-mi pun "la vedere" toate sentimentele si gandurile si toata dragostea pe care le port fata de Simonica, fata de care am gresit teribil cu ceva timp in urma si careia i-am acordat spatiul necesar sa hotarasca daca ma poate ierta pentru gafa mea, sau nu.
Deci, Simona, eu nu puteam sa nu-ti fiu alaturi in aceasta trista si grea incercare, caci te port in inima mea inca din ziua in care ne-am cunoscut si te iubesc ca pe cea mai buna prietena pe care o am, de aceea mi-a fost teribil de greu sa stau "in umbra" atata vreme si doar sa te sustin cu inima, gandul si rugaciunile mele ori-de-cate-ori ai avut nevoie. N-am incetat nici o secunda sa-ti fiu alaturi si sa te indragesc, chiar daca nu ti-am mai declarat acest lucru. Plang de fiecare data cand ma gandesc la gafa prosteasca pe care am facut-o asta iarna fata de tine si care te-a indepartat de mine si daca in viata mea ar fi sa enumar cateva din lucrurile pe care le-as face altfel daca as putea, acesta ar fi unul din foarte-putinele la care m-as gandi...
si ma bucur ca te-am vazut pentru ca ... imi lipsesti teribil

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna de dimineata, fete dragi!

Ana si Anda va sustin si eu moral, verbal sau cum doriti. As vrea si eu sa pot abandonda fumatul, dar la cat stres am tras in ultima vreme in viata profesionala nu am reusit nicicum. E prea relaxanta pauza de tigara cu colegii ca sa pot lesne renunta la ea ... Dat fiind ca totusi suntem in post, poate ca ne motivam din ratiuni mai inalte, ne gandim la o purificare fizica si mentala - si atunci poate iese. In afara de sarcini o singura data am mai reusit sa ma las o perioada mai lunga de fumat si a fost tot in postul Craciunului.

Mihi, eu ma pronunt impotriva decalotarii cam din aceleasi ratiuni ca si tine. Daca la cei doi baieti mai mari a fost ok fara - de ce la asta mic ati facut altfel? Cred ca romanul are prea puternic inoculata o mentalitate nesanatoasa: la doctor nu comentezi, asculti ce iti spune el. Eu cu asta nu pot fi de acord! Este corpul meu, in primul rand vreau explicatii detaliate si apoi EU si numai EU hotarasc ce este bine pentru mine (si copiii mei) si nu accept sa mi se impuna nimic. Prefer sa schimb urgent medicul daca am dubii sau mi se raspunde in doi peri (ceea ce se intampla destul de des, ei considera ca daca ei au cunostintele necesare si o parere formata despre simptomele tale si un posibil diagnostic, nu mai trebuie sa iti explice si tie).

Va pup si sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Gabitzaaa tare mi-e dor de tine. Da' rau de tot. Multzam de ginduri. Tare mi-as dori sa mai treci pe la noi. Te pup si-ti doresc tot binele din lume.

Mihi la al meu se decaloteaza de tot. Nush de ce si cum, dar de mic o fost asa. Singur se decaloteaza si se spala la baitza. Si sincera sa fiu nici nu stiu cum ar trebui sa fie, da mi-e paralel ca am vazut discutii interminabile pe tema asta...so lasa-l in pace.

Doris sa traiasca si sa-nfloresca mama-ta ca le-o tras o freza la bajetii mei, bestial...bestial. :)

Ano, ce-ai fata? io model, ai nebunit? tu nu vezi ca io-s cu pusca la ceafa? care ambitie mama? rod si io unghiile ce naiba sa fac. Acuma sincer vb sa stii ca nu-i rau deloc. Cel putin cu tigarile am senzatia ca mi s-a luat o piatra de moara din cap. Dar am dinalea bruste, pe negindite, ma duc sa fumez....dupa care imi amintesc. Noroc ca am o chicineta in drum spre curtea firmei si ma bag la un ceai
si cu mincarea nu-s sigura ca n-o sa ma latzesc din cauza de tigari, da merg la sala, asa ca mai dau jos sper io :)) hai ma ca-i fain...vb noi de luni. te caut din ora in ora :))

pup fetele

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna gimineata,aici e fiecare cu ce-l doare,sentimente in floare,io am intrat sa va salut ca nu ma bag mai mult, salut noile revenite Gabi si Dorina va las sa va descurcati si descarcati pe aici.
Multam de cafa Doris,Silvana au plecat goscii mei dar au lasat o droaie de bunatati de la mamuca is trista rau vai de capul meu.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Gabi..la nastere abia avea loc pe unde sa faca pishu...cand a venit dr-a acasa a tras usor si s-a dus aproape pana la jumate...la fel a facut si dr ortoped...insa la ceilaltzi am tras si io usor la baitza...cat sa pot spala cum trebe da nu s-o dus aproape deloc...deci nu cu pensa i-o facut ortopedu...ca atunci cred ca m-as fi opus asa cum am facut si la Arpi...

Cumnata din ungaria e dr...si mi-a zis ca pana nu demult era moda pe acolo ca si la noi acu ...ca tre decalotata musai...acu zice ca-i moda sa o lasi in pace...asa ca ea are doi copii decalotatzi iar al treilea ba...doar cat o mers usor...

bank
Ardea o casa de tigani. El catre ea:
> -Fah', parca miroase a zahar ars!
> -Pai n-avea maica-ta diabet? ...

sper ca nu pacatui prea tare ...fiind si post...

mihi

NOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mihi habar nu am io nu umblu pe acolo,cat era mic am umblat ca asa am auzit ca e bine,numai bine ca mi-a facut o infectie tare nasoala de la chestia asta,naiba stie,io nu ma mai bag se mai joaca el la baitza si cu chestia aia cu vezica am si eu probleme si am auzit ca se fac ceva exercitii dar habar nu am,cand stranut fac pe mine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Alo, muuuu, un clic va rog pe Vacarescu srl

asta ca sa va fac ziua mai senina...

Shhhhhhhhhh! Sa nu cumva sa ii spuneti lui Calin [n.a.: husband] ca noaptea dansam la cabaret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorisake si Gabi....sanchiu,sanchiu,sanchiu...de sustinere!Nu cred ca imi este greu sa ma las de fumat...ma gandesc ca dimineata fumez 3-4 tigari la cafeau de acasa,apoi la munca inca 3 tigari....si p-orma pana la ora 16.30 nu mai bag nici o tigare.P-orma mai fumez acasa vreo 5 tigari pana la culcare....deci daca pot sa nu fumez la lucru atatea ore,oare de ce n-as putea renunta definitiv?!Si daca mai pun la socoata ca imi cumpar tigari din ce in ce mai slabe,cu cantitate de tutun pe jumate cat o tigara normala si cantitate pe jumate de gudron,nicotina si dioxid de carbon...deci ma gandesc ca nu-i problem.Insa imi gasesc scuza,ca si Gabi,in stres,nervi si alte cele.
Eeeeeeee....cu mancatul...se schimba calimera,ca ma stiu pofticioasa si gurmanda de cand cerul si peamantul...Sa vedeti faza:ma'c aseara la pretne,la butic si cer legume congelate,alea-alea...si spun la pretenuta ca tre' sa trec la regim,ca mi-o zis doftoru' ca-s nashpa...asta rade de mine si cica is nashpa ca m-o vazut doctoru' dezbracata?Bun si cumpar io ce cumpar,spun si ce aveam de gand sa gatesc(piept de pui cu legume la cuptor) la care ea ma intreaba in final:"Dulciuri ,ceva nu iei?"I-am zis ca-i ticaloasa,am ras si am plecat!
Incerc si ma straduiesc...fac cat pot...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput