Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Anuk...si io te sustzin...io stiu sigur ca tu potzi...dar nu vrei

clau cand faci pissi..tre sa stopezi si iar sa dai drumu...adica sa inchizi si iar sa deschizi supapa...

multzu fetele de ficiorasi pt info...iaca fac sondaj sa vad cum sunt putzulicile in ziua de azi

sfat...pt lasat de tutun... incepetzi prin a nu mai trage in piept fumul

mihi

NOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Geta, da, Lori era cu dopu de ceara ... am mers la dr. i-a prescris ceva picatori si alaltaieri am fost sa i-l scoata. S-a lasat cu urlete de genul: Auuu, mi-ai spait timpanu, ma doaie, nu mai auuuuuud, mi-ai smuls uiechiusa, monstu uit si au ce esti! Asa ca ...

Ana, poi hai sa punem la cale cura de slabire si dezintoxicare. Io la tigari nu ma bag sa renunt de tot, la lucru e musai sa bag cateva, ca altfel mie ca fac crizis, dar acasa nu fumez deloc. As putea sa incerc sa le rationalizez, 5 pe yi ar fi ok? asa, pt inceput.... Cat despre kg nu as zice nu la o asociatie de sprijin reciproc...

Bey, ploua cu vesti nasoale. Fosta mea diriginta s-a siucis, nasa de botez are o recidiva cu tumoare la creier ... cred ca ma paste si pe mine o tura de ipohondrie. Si stau si ma cuget ce putina grija avem de noi ... si imi vine in minte o vorba, sau un proverb, nu mai stiu exact , ceva de genul ca trupul e ca o casa pentru suflet, iar daca nu o ti curata si ordonata lui nu-i va mai face placere sa locuiasca in ea ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, ma bucur sa te citesc din nou
Ana, Anda si Dani, spor la cure de care o fi, m-as baga si eu da' parca nu-s pregatita nu-s ce sa zic cochetez cu ideea de-a renunta din nou la tigari darrrrrr ......
Maria, ma bucur ca ai avut taria sa mergi in locurile dragi ... eu am primit pe mail de la prietena mea poze cu fica-sa, poze facute pe strada in Mehala, am inceput sa plang numa la vazu pomilor, trotoarului si a catorva case, deci nu stiu cum voi reactiona cand voi fi acolo
Mihi, in problema putza nu stiu ce sa-ti zic ca tata se ocupa de asta
Geta, frasu s-o ia de limba engleza ca ii grea, am impresia ca n-am invatat nimic de cand is aici.

Va pupa fata ma duc sa manc ciurca

P.S. A primit nepotu viza pe 10 ani!!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Ciurca??? ce-i aia? Bravos de viza!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Am fost la sedinta cu parintii, la gradi. Au serbare in 16 decembrie si Lori e Zana Zapezii. Drept pentru care s-a impus achizitionarea in regim de urgenta a unei "iochii albe si fumoase asa ca de caiasa ..." Si rochia arata minunat, e din tafta alba ... o sa o accesorizam cu bijuteriile mele din strasuri si sper sa iasa o zana ca la carte.

A murit Jerry Dulce Copil (unul din sorecutii albi) si nu stiu ce sa fac, sa cumpar altul si sa nu o las sa se prinda sau sa spun adevarul?

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

sa cumperi altuuuuuu

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihi

...iaca fac sondaj sa vad cum sunt putzulicile in ziua de azi

mihi

NOI...

No, fiecare cu ce-l doare... oricum te citez la cap 200...

Gabi, stai linistita ca nu-i zic la Calin...
Ce mai face frumusetea ta Eva? cum merge cu scoala? dar printul?

Ana, daca stii vreun soi de ambitie si pentru mine, sa ma las de fumat, ti-as fi recunoscatoare...in prima faza nu mai vreau stres...si nelinisti...stii vreo reteta?

In prima faza ca sa dai jos cateva kg, iti recomand sa reduci/scoti painea.
peste vreo luna, iti zic continuarea...

Dana, ce zana frumoasa o sa vedem in poze...

Pe noi ne-a disperat azi Ines ...
Repeta prin casa pasii de dans, pentru serbare, asta n-ar fi nimic rau, da faza e, ca ne scoate ochii la toti cu umbrela deshisa prin sufragerie, o tot ridica si numara de la 1 pana la 8, nu stiu ce pasi, da cu ea prin candelabru, se baga sub umbrela deschisa, striga tare: Heiiii...

no, pana in 17 decembrie, golesc magazinele de umbrele, ca la prima i-a zburat vreo doo spitze...

Silva, super...ma bucur ca a obtinut viza...pregatita de mosafiri?
ce gust are ciurca? si cum arata? sau cu ce se mananca? traduce te rog...

Clau, exact exercitiile pe care atat de elegant ti le-a descris Mihi...

No, o seara linistita, maine nu duc fata la gradi, ca se pregatesc de votare...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ciurca ii nevasta lu' ciurcan (curcan)

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Vin si io ca cetatzeanu turmentat si intreb: io cu cine zmeului sa mai votez???

ia priviti si va cutremurati...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

mda...mama lor de boi, ii urasc pe toti, pe absolut toti, mi se intoarce stomacul pe dos.

si ca sa inchei seara intr-o nota vesela...nu de alta dar deja devine comic....edi a facut otita (dupa enterocolita, laringita, conjunctivita)...ashaaa si cosmin care plecase in india azinoapte, iar eu aflu acu seara de atentatele din minunata tara, ma suna sa-mi zica ca vine inapoi ca s-or trezit astia la firma ca n-ar trebui sa fie acolo oamenii in asemenea momente. deci vb lui, ce-i mai nasol dupa 16 ore de zbor?....pai alte 16 ore de zbor napoi

in rest...tote foarte "ioz". si nu, n-am fumat

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput