Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

hai fetele cu campaniile de lasat de fumat,papa mai sanatos!!!You can do it!
O seara placuta sa aveti!

Doris mii de scuze nu am ajuns la Modex,sunt cu picioru in pioneze intru in operatie un curand...promit sa ajung saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bay...stiti cum ar trebui sa se cheme acest subiect de forum?Iaca-sa:

"LOC DE DAT CU CAPUL!"

Sa mor de nu se potriveste...

Hai pup si vorbim noi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Sa va dau cafeua...

Ano, ca bine zici...

Deya, tu ce ai , mami? cu piciorul? ca ma sperii...

Anda, esti sigura ca-i otita? cat despre India, no coment...

sunt prin zona...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Io nu ma las de fumat

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Io nu ma las de fumat

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Nici io

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ma intrebai, Doris, de pitici:

Eva e scolarita si - din pacate - a primit ochelari: se pare ca are un +2, dar i-a dat nenea doctor deocamdata doar un +0.5 pentru acomodare. Sper sa se poata corecta in timp.

La scoala e asa si asa, invata si intelege repede, dar nu prea are rabdare, uneori nu e atenta in ore sau nu citeste enuntul cu atentie si mai face gafe. Lucruri obisnuite pentru varsta si temperamentul ei sturlubatic.

Al mic e la gradi, surprinzator de cumintel. S-a adaptat repede si ii place. Spre norocul nostru, Eva l-a imunizat cu toti microbii pe care i-a adus acasa de-a lungul anilor, asa ca nu am avut de-a face cu viroze sau alte probleme de sanatate. Doamne ajuta! Sper sa continuam tot asa.

Eu una abia astept Sarbatorile! Si mai ales CONCEDIUL de Sarbatori!

Am nevoie vitala de relaxare, de la atata stres am facut si o reactie alergica si ma scarpin in draci cand sunt agitata. Initial am crezut ca e altceva, dar doctora de familie mi-a dat vitamine si calmante Deci sunt bolunda cu confirmare de la medic

Deci, da: aici este locul unde se da cu capul, in public

Care e urmatorul la rand, azi?

Mergi la inceput

Bey...nu va inghesuiti la dat cu capul...va rog...
Pe rand...una cate una...ca pana se termina anul asta idiot, mai e destul...

Gabi, tot frumoasa e Eva si cu ochelari...si daca-i musai, sa-i poarte, o sa se corecteze vederea.
Doamne ajuta ca-s sanatosi amandoi...ma bucur...
Tu cum esti? sufleteste? v-ati rezolvat probelemele?
sper ca da...

Cand ma gandesc ca la anul, o sa avem si noi scolarita de Pedagogic, imi vine sa sar in sus...

Cand o fi zburat timpul asta?

No, sa vin si io la dat cu capu, pana nu mi-o ia alta inainte...

Existenta lu Mos Craciun ne da de furca, cam de-o luna-ncoace...
Ines e fata desteapta, si arunca intrebari la care raspunsurile noastre nu o satisfac...
Plange ca o mintim, ca nu exista Mos Craciun, plange si spune ca o credem proasta, ne implora sa-i spunem adevarul, cica: doar atat va cer, sa-mi spuneti adevarul, voi imi cumparati jucariile, nu?
Tin cu dintii de o magie...poate fara sens, dar nu as vrea sa-i spulber fericirea si misterul...

Pe furis, ascunsa de ea, lacrimez si io, pentru ca as vrea sa mai pastrez un an macar magia asta, da iote ca cu naroada nu cred ca se mai poate...

Ce sa fac? ce sa-i mai spun?
Alta problema ar fi, ca de la 6 luni, pana anul trecut, deci 5 ierni la rand, Mosul a venit in casa noastra, diversi mosi, evident, in fiecare an altul...
Acu, nu l-as mai aduce, i-am spus ca anul acesta Mosu va merge la copii mici, la ea va lasa doar sub brad, cadourile, noaptea...

sa mai incerc inca un an, sa vina Mosu? sau nu?

is plina de dileme...si credeti-ma cu talentul meu la povestit, am incercat sub toate formele sa o fac sa creada inca in el...acum zice bineeeee...cred......exista Mos, da inlocuitor, nu ala adevarat....
cred ca exista ca sa-mi aduca jucarii, ca daca nu cred, ai zis ca nu mai vine...ceva de genul...

Din cugetarile ei:

Hai ma mami, cum sa vina pe horn, ca noi stam la bloc???
Hai ma mami, ca ala de anu trecut avea barba de plastic, cu elastic...
Hai ma mami, ca voi ati platit pe un nene oarecare sa vina in casa, sa-mi dea jucariile...
Hai ma mami, ca spiridusii nu pot face ei jucariile, ca tot timpul le-am primit pe alea din Selgros si Real, pe care ti le-am aratat ca le doresc...
Hai ma mami, ca ala n-a venit cu nici o sanie cu reni, ca nu era in fata blocului, cred ca a venit cu taxi...
Hai ma mami, ca sania aia nu zboara prin cer, ca nici a mea nu zboara...
Hai ma mami, ca scrisorile ce i le-am scris, nu ajung niciodata la el...ti-am cautat prin geanta si am gasit mototolita scrisoarea...

si ar mai fi...

faza tare:

Si daca vrei sa-ti dovedesc, ca nu-i mosu adevarat, adu-l si iarna asta, ca-i trag barba jos, si-ti demonstrez...ca nu-i a lui...

asa ca help...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nu stiu de ce eu nu am nici o atractie pt sarbatorile astea de iarna ... cred ca cu asta v-am la

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aidule,

Promitem sa va facem noi Craciunul mai frumos...
Venim la poarta voastra, sa va colindam...

Il aducem si pe Mosu bun, sa-i lase la Kissy, cadouri multe...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Citat:

Existenta lu Mos Craciun ne da de furca, cam de-o luna-ncoace...
Ines e fata desteapta, si arunca intrebari la care raspunsurile noastre nu o satisfac...
Plange ca o mintim, ca nu exista Mos Craciun, plange si spune ca o credem proasta, ne implora sa-i spunem adevarul, cica: doar atat va cer, sa-mi spuneti adevarul, voi imi cumparati jucariile, nu?
Tin cu dintii de o magie...poate fara sens, dar nu as vrea sa-i spulber fericirea si misterul...

Doris, dupa parerea mea, faci o mare greseala mintind copilul, daca ea singura a dedus deja ca nu exista! Orice psiholog iti va confirma ce iti spun. Te rog frumos, fa-i un bine, nu te juca cu ratiunea si mintea ei. E foarte important chiar de acum sa poata crede 100% tot ce tu ii spui, altfel risti sa ii deformezi modul de a vedea si analiza lumea si viata, poate avea urmari in viitor pe care nici nu le banuiesti acum.

Magia Sarbatorilor nu sta intr-un Mos Craciun fals, costumat in rosu. Sarbatorile ar trebui sa fie altceva si - mai ales - legate de alt eveniment, pe care, din pacate, simpaticul Mos cu barba il cam eclipseaza. Cred ca este o tema interesanta de discutie!

Eu i-am spus Evei de prima data cand a banuit ca nu exista Mos Craciun si chestia asta nu i-a vaduvit cu nimic Sarbatorile. E un copil la fel de bucuros de Craciun ca si inainte, doar ca il priveste cu mai multa maturitate, este un egal al nostru si se simte mai importanta astfel.

Mergi la inceput