Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Si pentru ca v-am promis colinde, sa ne acopere sufletele de pace si iubire, am descoperit de curand o voce Dumnezeiasca...o sa comand si cd-ul, am facut rost de adresa...sper sa va placa...Bogdan Curta
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Ela, cand se va termina tot cosmarul asta al vietii tale, o sa spui tuturor prin ce ai trecut...nimeni nu se supara, ca vorbesti doar cu mine...fetele inteleg cu siguranta ca asta e decizia ta, deocamdata, decizie motivata de anumite conjuncturi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Din suflet de artist, pentru voi, un altfel de colind...
Luv iu...
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Ok dragelor , vad ca tot pe aratura ... ok , daca tot va place
Sorry dar nu pot sa deschid colinde si alte cele din cauza de stare ...
Altceva nimic interesant ... 

iu ol
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Neatza...
cafeaua fierbinte e servita...

POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Alo, muuuu, un clic va rog pe Vacarescu srl
asta ca sa va fac ziua mai senina...![]()
![]()
![]()
POZE CU NOI
Ana68 spune:
'Hellou,hellou....

Andule,cum zicesem io ieri,incep si io de luni...ca asa se face in orice trebsoara
...Fara gluma:nici nu sti ce incantat sunt ca te am de exemplu,pe bune si imi doresc din suflet sa am ambitia ta...asa ca apelez la sustinerea ta morala.
Getutule,ce bine ca Alex e ok...Doamne ajuta!
Simonelule...te-am citi si parca m-am vazut pe mine in '91 si apoi in '98...
Dorisake....bey,mare adevar ai scris femeie...fulga draga cu suflet de artist
...deci calare pe vaca,pe biscuite navigand in jetul de pe conducta...cine mai doreste si mai pofteste
...Bay,tre' sa precizez:pe mine nu ma mai primeste la Vaca,ca nu au remedii,nu s-a inventat pastila pentru moi
...asa ca ma lasa sa bantui in libertate, ferea ca e contagios
...Fulgusoara draga,poti sa ma pupi sau poti sa ma sudui,insa de titulatura cu "suflet de artist" io mi-s vinovatul....mea culpa!
Deci,cum scriam mai sus...alea-alea,te-am cetit pana in maduva oaselor...![]()

Despre restul trebilor rezolvate si pe cale de rezolvare...yes,yes,yes...sti gestul pustiului din "Singur Acasa",da?![]()
![]()
![]()
Danuto...e bine ca esti fericita cu ceea ce faci,ca te simti implinita si ca iti merge asa cum iti doresti!te pup!

Oooooooohohohoho....Gabi....aferim boieroaico!!!
Uelcam bec....iupiiii!!!!
Ela scumpa,soarele ala o sa rasara,asculta tu de o baba nebuna si calare pe vaca ca mine
adica eu mi-s calare pe vaca si sunt nebuna,nu ca sunt o vaca
cu toate ca n-as baga mana in foc,dar mai sti?
...si o sa rasara cand te astepti mai putin si asa tare o straluce,ca o sa pui ochelari de soare sa nu orbesti....parole!
Vorbesc din viata mea...
Aidule...n-am cuvintele,as vrea sa spun ceva a la vaca pe biscuite in jetul conductei,da' nu-mi iese...ca mi se pune nos in gat,ma inec cu bicuitele,e uscat....Doar
.
Haidi gata,ca va invatati...ma'c sa beau cafea...revin io...
Katikoooooo.....cum ti-s gorobetii?Luana e cu muci si tuseste..f***-i!Sau mai pe americaneste WTF.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Ana, o duci pe Luana la gradi? sau o tii acasa? vezi ca maine e zi scurta, ca-i votare in gradi...da precis ai fost informata.
Mey, da ce schimbari te apuci sa faci? de ai nevoie de sustinere? zi si la moa, ca-s pe langa...![]()
POZE CU NOI
Mihi spune:
Neatza...si de la mine...fara cafa si tutun
...doar laptic bun de fulga...
in timp ce va scriu ...Mishi...chiraie...mama ma tot bazzzaie ca tre facut...aia ..aia si aialalta...dar i-am zis sa ma lase ca-mi beau "cafiaua"...
Fost ieri la gineco...la controlul dupa nastere ...care trebuia la 6 saptamani facut...dar pe care io l-am facut la 6...testu cu papa nicolaie...e ok...in schimb am inceput de hernie ombilicala...si vezica lasata...asa ca mi-o artat direct acolo pe capra
...ce exercitzii tre sa fac...
sunt freshhhh de american...cu gust de jaki, arpi si lori...nu m-am trezit decat din ora in ora
...1,2,3apoi5...si 7 juma...
dr i-a decalotat aproape total putzulica americanului...iar io ieri total...a mers usor la el...apropo mamicile de flacaiasi ...ai vostrii o au complect decalotata...mamele de pitzipoance...nu va zgaitzi la intrebarea me...va rog sa-mi raspundetzi ca cei mari o au doar partzial...si acu parca mi-e groaza sa-i duc la dr...da pana acu am avut ideea ca asta e dezvirginare si sa nu o fac io...ci ei singuri sau soatza lor...ca nici pe fetitze nu le dezvirgineaza cand sunt mici ...ca sa nu le doara cand sunt mari...cu igena e ok si asa...sa va aud...
va pup pe toate...si pun un afis aici......in acest loc o zi se fumeaza o zi nu...Azi nu se fumeaza...![]()
mihi
NOI...
Ana68 spune:
Fulguta cu sufletel de artista
...azi sunt la secretariat,coleguta mea e la medicina muncii,ca as fi intrat sa ciorovaim.
Treaba e cam asa:am fost si eu ieri la medicina muncii,analize,alea-alea...sti tu,printre care doctorita care m-a consultat mi-o zis ca ar trebui sa schimb olecuta felul de viata,adica sa diminuez fumatul si sa ajung sa renunt la el,sa manc fara grasimi si cat mai dietetic,ca sa slabesc macar oleaca din cele 35 de kile care le am in plus,sa fac miscare....caci am o varsta si s-a r putea ca atunci cand voi ajunge la menopauza sa fie de rau de tot...Bashca la asta a adaugat conizatia facuta care fara o viata cat de cat sanatoasa se poate intampla ceva uratel,in plus adaugam ca mamonu meu s-o dus langa cei dreptui din cauza de cancer de san...Na si acuma ideea este sa incerc macar sa rspect cate ceva din ce mi s-a spus,drept pentru care va trebui sa schimb cate ceva prin stilul meu de a trai...
Pe Luana o duc la gradi,sti bine ca nu am cu cine o lasa,Dunia nu e disponibila,ca e la cursuri,in plus vineri pleaca din tara pana in ianuarie.E cu muci si tuse,atata....nu febra,nu e cazul de antibiotic...sper ca zilele astea 3 de liber care vor veni s-o pun pe picioruse,ca sa putem s-o luam maerti da cappo.Nu stiam ca vineri e zi scurta.Oricum eu o iau intotdeauna vineri la 12.30...ca sa nu stau pana la ora 16 la lucru,in conditiile in care eu termin programul la 14.30
Cam asta ar fi misterul....
![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa