Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi dragule, pup si eu americanul mic si dulce ...

Nu dau bir cu fugitii, dar nici mult timp nu am. La serviciu imi erge foarte bine si fac acum eforturi sa devin superwomen. De la 6 la 14.30 sunt la job. merg pe urma la cumparaturi pentru de-ale casei, ajung acasa, mananc, fac curat in cate un colt (ieri, de exemplu, in antreu cu tot cu cuier, lada de pantofi si debara), ma joc cu Lori, gatesc (supa de curcan si tocanitza de fudulii) dupa care mai fac si ceva pentru mine (peeling si masca). La 10 seara pic ca bradul ... si timpul trece foarte repede. Azi mai am in program un epilat, ordine in dormitor cu aspirat si praf sters, o tura prin Bila si ...gata.

Anda, iti tin pumnii, totul e posibil. depinde insa de multe. Eu credeam ca niciodata nu voi reusi sa las tigarile de seara si insomniile aferente. Iar acum ... ce tigara, ce nesomn? Pic lata la ore cuminti.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

....
tocmai am venit si noi de la controlul ORL cu Alex, e foarte bine, ne-a spus dr ca s-a vindecat perfect. trebuie insa sa terminam tura de antibiotic, adica inca 2 zile, si-apoi peste vreo sapt sa-i facem exudat faringian si nazal. sunt tare fericita ca-i bine ... si ca a fost cuminte la dr, ca data trecuta cand am fost am crezut ca intru in pamant de rusine cu ce urlete a tras, abia a tinut taica-sau de el ca sa-l poata consulta dr.
asta inseamna ca de sapt viitoare ma intorc la servici, a fost nasol ca a fost Alex bolnav, dar mi-a placut sa stau cu el acasa, si-a alintat mama flacaul ..
Anda ... sa stii ca am mai crescut un pic , daca m-ai ajutat tu ... si Ana si Mihi ...
tu ce probleme ai? daca vrei sa spui, ca nu-i obligatoriu ... am vazut ca ai scris ca-i legat tot de orl ... m-am mirat ca ai primit atata tratament cu antibiotice si asa regim sever... iarta-mi curiozitatea ... oricum, te sustin la regim si sa te faci sanatoasa
Mihi ma gandesc uneori la tine si ma tot minunez cum te descurci cu 3 copii ... ca eu abia fac fata la unul
o dulceatza americanul tau , dar apropos, de ce-i spui americanul? ca eu nu stiu ...
Ana esti beton ... ca de obicei
Maria esti bine, da? ce etape mai aveti de parcurs cu adoptia?
Laura vreo veste, ceva?
Doris ai disparut? vad ca la fel si Katik si Deya si Ela ... sper ca sunteti ok ...
Aida sa stii ca ma gandesc la voi ...
Dana ma bucur ca totul iti merge bine la noul job. Lori e bine cu urechea, ati scos dopul de ceara?
Claudia, tuca-te mama, ce mai faci? ce bunataturi mai gatesti? totdeauna salivez cand citesc ce mesteresti tu prin bucatarie ...
Silvana si servici cat mai usor ... si lasa ca inveti tu engleza aia ca nu-i chiar asa de grea ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sunt pe aici. zilele astea am luat albumele de poze la vazut, am plecat in oras cu troleibuzul la cutreierat, mai cu treburi mai fara...am fost in Mehala, unde am avut casa parinteasca, unde am facut gradinita si scoala generala (silva stie), am fost la bloc in Aradului unde am trait adolescenta si apoi am fost la cimitir la mama.
imi lipseste mult sa o aud cum ii e, sa ii cumpar alimentele ce i le duceam, sa ii iau ziarul ei, prajitura ei si alte chestii din astea.
zilele astea am reluat filmul evenimentelor si oricat reiau si reiau filmul tot aceleasi lucruri le-as fi facut. am trecut amandoua prin momente grele cam pe tot parcursul vietii noastre impreuna si sunt convinsa ca puterea asta care-mi vine acum e de la mama. a fost o femeie puternica care a reluat totul de la zero de 3 ori in viata numai ca sa ne fie bine. nu s-a lasat batuta niciodata si poate asta-i cel mai important lucru ce mi-a ramas de la ea.
ea din iubire pentru mine a facut tot ce-a facut iar eu din aceiasi iubire mare pentru ea am facut tot ce a fost omeneste posibil. altceva nu conteaza chiar deloc.
ma rog sa ne ocroteasca Dumnezeu sa fim sanatosi si sa mergem inainte in liniste iar ea sa se odihneasca si sa-si gaseasca linistea!
stiu ca n-o sa ne lase si o sa vegheze asupra noastra de acolo, de sus, dintr-o stea

cu adoptia asteptam sa vina acasa la a doua evaluare.
geta, lasa la o parte stanjeneala, esti grozava, ai mai multa incredere in tine si scrie ca scrii bine
dorina, multumesc, mi-a picat bine ca te-am vazut!

am ascultat acuma seara melodia asta si mi-a mers la suflet, sigur o stiti, v-o dau si voua...

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

tiiii ce pomelnic o tras getutza

io n-am timp, da tot am intrat sa va zic ca maricica merge mai departe... azi am fost si la pneumologie ca sa ma asigur io ca n-am ceva si la plamani...deh ipohondria la rang de nebunie...
si concluzia finala e ca am facut-o lata in septembrie cind m-am virozat rau. adica am tratat cu tzigari si nepasare si iaca sechelele.
da' am tratament si promisiuni ca trece intr-o buna zi amigdalita mea cronica. asa ca is cold turkey de 2 zile. nu tigari, nu cafea, nu piper si alte condimente...si n-am murit ba parca ii mai bine ca-s mai vioaie...
asa ca iaca draku' cum se dezvata de porcarii

tzuc pe toate.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Muuuuuuuuuu...

Muuuuu la suratele mele, iaca mi-s prezenta si io, ca o Fulga ce sunt, asta ca sa fiu in ton cu feno-mentala de surata Ana...care clar...nu mai are mult pana o interneaza la Vacarescu!

Si mugesc p-aci, sa va raportez ca am castigat una bucata mare de batalie cu sefimea de la job, Fulga multumita peste poate, victorioasa, cu clopotzel la gat si ciucuri rosii, de mandra ce mi-s cum am stiut io, vaca cu suflet de artista sa-i conving ...
Mai am un hop, da-l sar si p-asta, ca-s vaca de rasa...

Mugesc si va mai spun, ca fica-mea are serbare in 17, azi a venit tanti croitoreasa sa le ia masuri la fete, cica fuste albastre cu jupon, bluze albe si umbrele albe cu buline albastre...vor avea un dans modern...

Altceva?

Ana, esti dusa fata...nu mai au astia remedii pentru tine...

Maria, superba melodia, frumoase ganduri, din asa un suflet ca al tau...
Sa-ti cauti steaua stralucitoare pe cer, cand o fi senin...

Geta, cresti mama, da nu mult, ca ajungi ca mine si ca Ana...
Baga numa tot ce te fulgera prin minte si suflet, ca noi citim, prelucram, sintetizam si te onoram cu raspunsuri...
O sa te saturi de noi...

Dana, bine ca ai totusi ceva timp si pt casa si relax...ai gasit iata, echilibrul intre util si placut...

Mihi, esti exceptionala, daca nu ti-a zis-o al tau, ti-o zic io...
Si m-ai starnit cu colindele, asa ca imediat dau si io drumu, ca doar ni-s in post, si putem asculta...pe care va deranjeaza, ca le dau drumul de-acum pana la Craciun, treceti peste cu scrolu...doar ma cunosteti si ma iubiti asa cum sunt...fulga cu suflet de artist...mama ce titulatura faina a iesit...

Ce mai stiti de Laurelu? de Maya?
Cum e Kissy?

Revin, ca am comandat la da Toni 2 calzone della casa...si au sosit...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fulga cu suflet de artist, asta e monumentala...doris, s-o salvezi pentru capitolul 1000

ntz, ntz...halesti singura pizza ...da si aici o felie!!

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Muuuuuuuuuuu, am balotat jumate, da nu mai merge, mai ramane jumate, asa, ca, Maria, ti-o teleportez...nu de alta, da la cat de Fulga sunt, se depune la ora asta...

Apropo de suflet de artist...care mi-ati bagat-o mey?

ca nu mai stiu?

Si da, strabunicii mei au fost artisti...din partea tatalui...si Buna mea, din partea mamei, a cochetat cu arta...in tinereti...
Si clar, prin ceea ce fac, in viata asta, creez...cateodata imi iese, alteori nu...dar indiferent ce fac, pun suflet...

O sa dezvolt io odata, candva, despre sufletul meu de artist, v-am zapacit, da zau ca-mi place...

Ando, fata, hai ca nu ai nimic mey...o amigdalita acolo...te sustin sa te faci bine...
Ti-au venit barbatii de la stilist? cum arata?

fug sa va caut o colinda...

aaaaaaaa, iar am stat stramb si-am cugetat drept...
cam plange blogu nostru dupa neste ganduri de sfarsit de an...
asa ca aveti timp destul, pana in preajma Craciunului, sa va asterneti pe ciorna tot ce va trece prin cap, din anul asta idiot, 2008...

io una, de abia astept sa treaca...si-l astept pe 2009, cu speranta de mai bine...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

V-am citit cu drag in seara aceasta plicticoasa si usor obosita. Scrieti cu atata farmec si sinceritate ... Uitasem cum este comunicarea cu voi si realizez acum ca imi lipseste.

Cum de atata vreme nu am mai citit un rand din destainuirile voastre, parca va regasesc mai mature, mai inspirate, altfel, dar frumos, foarte frumos. Poate ca a fost un an greu, dar am senzatia ca a scos din noi ce este mai bun, ca fiecare din noi renunta la multe nimicuri si cauta valoarea si binele in toate cele din jur si nu doar acolo, ci mai important, in suflet.

Si sper ca starea aceasta sa nu fie doar un fulg trecator din prima ninsoare, ci o stare permanenta care sa ne bucure in fiecare clipa.

Anda, cu dedicatie speciala pentru tine un citat descoperit recent care mi-a placut enorm de mult: Libertatea nu este un drept, ci un risc pe care trebuie sa ni-l asumam in fiecare clipa.

Toate cele bune dragelor, si sper sa gasesc timp sa intru mai des sa va citesc si sa va mai scriu cate ceva din periplul vietii mele, antrenante si anoste simultan si paradoxal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

V-am citit cu drag in seara aceasta plicticoasa si usor obosita. Scrieti cu atata farmec si sinceritate ... Uitasem cum este comunicarea cu voi si realizez acum ca imi lipseste.

Cum de atata vreme nu am mai citit un rand din destainuirile voastre, parca va regasesc mai mature, mai inspirate, altfel, dar frumos, foarte frumos. Poate ca a fost un an greu, dar am senzatia ca a scos din noi ce este mai bun, ca fiecare din noi renunta la multe nimicuri si cauta valoarea si binele in toate cele din jur si nu doar acolo, ci mai important, in suflet.

Pfoaaaii, Gabitza, plang ca proasta... ce inseamna sa citesti perle rare? te zdruncina din temelii...
Cat de dor mi-e de randurile tale...luv iu, fata draga, pana la cer si-napoi...si te asteptam, aici, ca intotdeuna...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

gabirus, foarte frumos ai scris.
Eu acum nu prea am insipratie. Imi pare rau ca nu ma pot plange acum de tot ce mi se intampla, doar cu Doris mai vorbesc la telefon. In sufletul meu e furtuna dar sper ca va rasari soarele in curand.
Noapte buna.

Mergi la inceput