Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

silva, foarte tare Saravale ii zice. In faculta prietena mea cea mai buna de acolo era :) Ma bucur ca ti-ai gasit echilibrul pentru moment.

ma duc sa bag o adevarata!
sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si in ochi

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

iar pentru curajoasa Maya, multi pupici
bravo iubita!!

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Romania!

La multi ani, romanilor de pretutindeni!

Neatza, beau si eu cafeaua...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

La multi ani ROMANIA!

Buna dimineata fetelor!

Pfiuuuuuu ce sfarsit de saptamana fericit avusei............scoasa Maya "BITIIIAAA" asa spune ea la baterie.Doamne ajuta ca o scos-o ca altfel marti trebuia sa-i facem endoscopie,cu anestezie generala si tot tacamul,internare alea,alea la dr.Pop.Sper sa nu mai trec prin asa eveniment
Fetele eu am intrat sa va spun LA MULTI ANI pentru ziua de astazi...ca nu am timp sa scriu mai multe....merg fuga sa fac curatenie prin casa,sa imi fac salata de boeuf ca-mi ramasara legume multe de la supa de ieri si apoi vrem sa ducem fata prin oras sa vada si ea fanfara si ce-o mai fi prin centru.

Va cu drag pe toate si o zi cat mai frumoasa!

Aaaaaa Deya draga fi tare si totul va fi bine.Tin pumnii sa iasa totul bine la operatie

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine!
la multi ani

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Laurelu, programul de 1 Decembrie va fi dupa masa, iaca aici detalii, pentru cine mai doreste si pofteste:

De la ora 16.30, va concerta pentru timisoreni
Fanfara Temesvarer Spitzbuben,

De la ora 17 va avea loc un
spectacol de cantece si jocuri, sustinut de Ansamblul folcloric “Timisul”, cu participarea mai multor interpreti: Andreea Voica, Carmen Popovici-Dumbrava, Stana Izbasa, Luminita Jucu, Vasile Conea si Dumitru Stoicanescu.

De la ora 18, in centrul orasului vor concerta mai multe trupe timisorene: Amala, Bega Blues Band, Blue Station si Pro DJ

De la ora 19.30 va urma un foc de artificii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Mai stiti alte manifestari in alte locatii pentru ziua de azi?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani!(fac pariu ca azi e cel mai folosit icon)

Gongy multumesc de incurajari,vroiam sa te intreb daca poti sa lasi un numar de telefon de la sora ta la salon sa ma programez sau cum dau de ea?In Balcescu e salonul?sau?Si daca sun intreb de...?

O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Subiect inchis

Haideti aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput