Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 19
gabirus spune:
Felicitari, Silvana pentru flacaul cel silitor! Vad ca inca se potriveste cu Eva la greutate, ce haios
Nu a devenit si el mai mancacios prin tari straine? ce imi pove tu, mi se pare mai inteligent sistemul lor. Al nostru e mai dificil, incarcat de informatii inutile si de multe ori total demotivant. Ca materii se studiaza cam acelasi lucru (social studies la noi e cunoasterea mediului, dar ideea e cam aceeasi), in plus ar mai fi abilitati practice.
La mate in Ro se face la nivel putin mai avansat, in sensul ca au ajuns deja la adunari si scaderi pana la 100 cu trecere peste ordin. Au de rezolvat si ecuatii de gradul 1 deja (gen gaseste termenul necunoscut), iar unele probleme sunt chiar destul de grele pentru nivelul lor.
In schimb la citire etc. mi se pare mult mai frumos ce se face in state. Ai nostri nici pe departe nu se citeste asa de mult. Si chiar si la putinul pe care il au de citit in fiecare saptamana se gasesc parinti "inteligenti" care sa comenteze (noroc ca sunt exceptia, nu regula). Iar textele pe care le studiaza mi se par anoste ![]()
Cred ca pana nu ma lamuresc eu cu curiozitatile mele, o sa te tot stresez cu intrebari
dar stiu eu ca tu ma ierti!
Tu ce gasesti pe acolo de gatit? Ai timp sa gatesti ca aici sau mai degraba semipreparate? Adevarul este ca din lipsa acuta de timp m-am specializat si eu pe gatit-viteza si doar in weekend ma mai bag la chestii elaborate. In rest, as putea scrie un ghid culinar pentru gospodine vitezomane moderne 
Danitin, imi pare rau ca nu te simti bine. Nu stiu eu exact ce te doare, dar iti doresc sa treaca si sa poti savura cateva clipe linistite cu ai tai dragi, acasa.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
aidaciolac spune:
Bay , dar chiar , cum mai e cu bateria lu' Maya?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
gabirus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Bay , dar chiar , cum mai e cu bateria lu' Maya? Aida Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Ca sa priceapa si nestiutorul: ce a patit Maya? A papat o baterie?
silvana75 spune:
Gabi, aici se pune foarte foarte mult accent pe citit, norocul nostru e ca lu' Paul chiar ii place sa citeasca, mergem chiar si de doua ori pe saptamana la librarie sa-i luam carti, ceea ce ma bucura enorm, pana cand o sa-l tina, vedem noi.
Gatesc exact ca si acasa, adica aproape in fiecare zi si de gasit, gasesc absolut tot ce-mi trebuie la marketurile europene (grecesti, italiene, sarbesti, poloneze) chiar am gasit o macelarie cu patron roman din Salavale (cred, daca am retinut bine) de acolo luam sunca, carnati, taitei Arnos
, eugenii, napolitane, apa minerala Borsec. Timp de gatit momentan am, daca nu trecem pe semipreparate dar incercam sa le evitam pe cat posibil pentru ca vorba lu' fiu-miu nu sunt healthy ![]()
Despre acomodare ce sa zic? La inceput a fost ingrozitor de greu pentru mine, imi era dor de tot si toate, acum ma mai apuca din cand in cand dar in mare sunt ok. Sotu' ... el s-ar intoarce acasa azi si nu pentru ca ii e dor de cei de acasa ci pentru ca America nu e ceea ce s-a asteptat el sa fie. Am avut discutii mari iar pactul pe care l-am facut e sa stam pana ne luam cetatenia si dupa aia discutam din nou.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
deya spune:
Eu ma simt de fapt sunt Andreea la baza
.
Ruputura a dat o masina peste mine in august si de atunci tot dureri..doctorul mi-a zis k am noroc ca nu mi-a plecat genunchiul in jos
sper sa fie bun e unul din cei mai bun din Arad.Om trai si om vedea.
Revin mai tarziu
gabirus spune:
Fetele, pentru ca va vad active si creative, va aduc in atentie 2 initiative laudabile, merita sa aruncati un ochi:
www.naturalist.ro/" target="_blank">concurs articole pe teme ecologice
www.chitzchitz.com/" target="_blank">Chitzchitz - scrie o poveste!
Pe ultima o recomand cu caldura povestaselor noastre, ale caror relatari savuroase le iubim. Fetelor, haideti sa scriem povesti! Am cochetat si eu cu ideea asta multa vreme, dar nu am concretizat nimic. Ar fi momentul, acum. Daca publicati careva, ceva, sa ne anuntati si pe noi ![]()
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Noi am hoinarit cu Fuzionake azi, de pe la 12 pana acuma...ne-am simtit tare fain, ne-am incarcat bateriile.
Am vorbit cu Laurelu, asa ca va dau vestea:
A eliminat bateriaaaaaaaaaaaaa...![]()
![]()
![]()
Fug sa deschid capitol nou...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina A eliminat bateriaaaaaaaaaaaaa... |
ALELUIAAA!!!
pfuai ce ma bucur. binee maya!!! bravo ghemotocule.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=OO4xAzOZNzQ" target="_blank">somn usor, Timisoara
looking for my sunshine 
+11
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie 
silvana75 spune:
www.e-scoala.ro/wallpaper/flori2.jpg" target="_blank">Buna dimineata
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel