Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 18
anda spune:

morning la fete
intreb si io, cind e votarea? azi sau maine?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Azi...
da io zic sa nu te-agiti prea tare...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
anda spune:
nu ma agit deloc, eram numa curioasa. nu-mi arde mie de vot, in schimb as protesta cumva, in gura mare!!!
La multi ani Andreea si Andrei!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana75 colt de pita calda aburinda taman scoasa din cuptor, cu untura, boia si vegeta ![]() ![]() ![]() |

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Mie mai imi trebuie neaparat o cafea,sunt rupta'n freza rau de tot,seara ajung tarziu acasa obosita,azi merg de la 12 la pranz si cine stie cand vin acasa,la ora 5 fara un sfert trebuie sa mergem in localitatea unde e Andi la gradi sa impodobim bradul din localitate,copiii vor canta ceva,au confectionat ceva la gradi ptr impodobit,dar nu stiu daca voi ajunge
,am deja o exema la mana de la solutiile alea de spalat
.
Eiii sa va spun eu ce am mancat bunataturi de Ro,jumere cu branza sarata de oaie si ceapa rosie si matusa lui Helmut ne-a facut niste pogacele cu jumere
.
Dau cafeaua, sa-mi traiasca Andreasul,sarbatoritul de azi :

Va
o duminica placuta va doresc.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
La multi ani Andreea si Andrei!
Claudia, nu poti folosi manusi? Eu si acasa folosesc manusi la spalatu vaselor dar nu din cauza de solutii, ci din cauza de unghii
... vai unde-i tata sa ma vada la spalat de vase cu manusi!!!
Deya, cum ai reusit? Hai ca o sa fie bine 
Laura, cum e Maya?
Pentru ca ieri am lenevit toata ziua, azi bag ca migu ca de maine ...
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gabirus spune:
Intru si eu sa semnez condica. Ce mai zi lenesa azi ....
Deya, tin si eu pumnii. Varul meu a trecut si el prin procedura aceasta anul trecut, dupa ce si-a nenorocit ligamentele la schi. Si-a facut in final doar artroscopia, operatia in sine nu, pentru ca ii este teama de perioada prea lunga de recuperare (presupun ca din cauza jobului).
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
Silvana, ti-am admirat pozele mai inainte. Povesteste si mie cum va place acolo (sigur ai mai pove, dar nu am citit eu, scuze )
, cum v-ati acomodat si care e faza cu criza 
Ce face al meu ginerica? Parca si mai blond este, decat inainte. Tot asa slabanog ca fie-mea? Eva a ajuns acuma pe la 24 kg cu chiu cu vai. Cum sunt scolile in State? Ca zvonurile ce ajuns pana la noi se plang de nivelul slab ... dar tu esti la sursa, poti sa ne dai informatii mai veridice, curiosilor.
Pupici
PS: nu imi place painea cu untura si nici slanina. Al meu le iubeste si nu pot sa inteleg 
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
danitin spune:
Prinsa rau de tot la serviciu cu alegerile
. Si nu ma simt bine deloc
, au revenit in forta vechile mele probleme, doare ca naiba
. Asa ca aman povestile cu iz de toamna altadata. Ma inscriu si eu pe lista lui Mos Craciun, trebuie sa aleg si sa adun. Deya, cum te pricopsisi cu ruptura? Pup pe toti, in special sarbatoritii...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Gabi, pe al tau ginerica aseara l-o cantarit tata-su si are 25 kg, deci tot lung si slab 
De criza nu ma intreba ca nu ma pricep deloc, abia m-am lamurit cum e cu sistemu de vot, norocul nostru, sa zic asa, e ca Florin lucreaza in industria alimentara si momentan e ok, mai putin over time decat inainte, dar e bine. Eu ma zbat sa primesc ore mai multe acum, sper sa si reusesc in urma discutiei cu managera de saptamana trecuta.
Legat de scoala, nu stiu ce sa zic, e altfel decat cel din Romania, exemplu fiu-miu in clasa a II-a (si Eva e tot in clasa a II-a, nu?) deci poti face comparatie, face asa adunari si scaderi pana la zece, in clasa I ii lasau sa aduna si sa socoteasca pe degete, acu pretentia e sa socoteasca fara degete ... asa ... spelling la greu si citit la greu si pe langa au sport, muzica si social studies (unde invata despre natura, e misto, invata lucruri interesante).
Ce imi place e ca stiu sa-i motiveze, ii lasa liberi, copilu nu se simte stresat si presat, de exemplu targetu de carti citite pe luna e de 15-20 carti, la sfarsitul lunii fiecare copil duce lista cu titlurile cartilor citite si primeste un premiu si multe alte chestii marunte dar care ii motiveaza sa citeasca, sa invete, sa fie cuminti ... e altfel nu neaparat nivel slab,eu ma intreb cu cat raman copilasii de 7-8 ani din scolile din Romania in care se "baga" carte la greu??? ce isi mai amintesc ei de la un an la altu? ... au carti pe care eu nici nu le-am vazut, sunt la scoala, de un singur caiet stiu pe care il cara zilnic, acolo e scrisa tema de casa. Pentru el a fost foarte greu la inceput, acum suntem mandrii de el, chiar zilele trecute am avut sedinta cu invatatoarea, l-a laudat si a spus ca nici nu se simte ca n-ar fi stiu engleza deloc pana acum 1 an jumate.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel