Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

colt de pita calda aburinda taman scoasa din cuptor, cu untura, boia si vegeta

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noi eram la Constanta si soacra trimite la baietel prin surioara pachet sa nu rabde de foame. Si se duce husbantu la cumna' sa ia mancarea si vede cum scoate cumna din frigider pe langa cutiute si olicele si un borcanel cu delicatesa galbuie ... si husbantu evident saliva si abia astepta sa ajunga acasa sa desfaca borcanelul.
Si ajunge acasa cu limba scoasa scoate borcanelul (doar atat , restul a ramas in sacosa ) , isi unge tacticos felia si presara mirodeniile ... si cand musca ... cand musca nu era altceva decat pireu de cartofi
... si afla socrela patania , a ras familionu' , asa ca soacra a cumparat o gasca pe care a indopat-o o saptamana si a pregatit borcanelul cu crema comestibila

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

iaaaak

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Noi am taiat azi porcuau ce as manca niste untura pe pita cu vegeta
Mariaa ruptura de ligament incrucisatam o frica de operatie...de fapt e artropscopie din aia cu camera in genunchideja ma iau emotiile.Multumesc pentru grija si tie Doriscu Dumnezeu trec si peste asta.

Mergi la inceput

Hei deya , pai sigur ca o sa treci peste asta , cred ca a doua zi iti da drumu acasa si lasa frica deoparte si intra cantand 'O sole mio'

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aidutza 2 zile cica ma tine

Mergi la inceput

deya scumpa , ce sunt 2 zile pe langa satisfactia ca vei fi bine !!!!
usor timisorence zapauce

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dau o cafea...

La multi ani celor care poarta numele de Andrei si Andreea!

Aida, sa nu mai vad untura vreo cateva luni, prefer pireul lu Laci...

Deya, tinem pumnii, nu-ti fie frica, o sa decurga totul fara probleme, da cum s-a intamplat? ruptura de ligament?

Bey, mergeti la vot? io zau daca stiu pe cine sa votez...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

colt de pita calda aburinda taman scoasa din cuptor, cu usturoi,untura, boia si vegeta

Silvana si Paul

neatza si de la mine

doris, io prima data anul asta, nu merg! sau o sa merg si anulez buletinul de vot! e votul meu de blam.

La multi ani Andreea, Andrei!

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, pai la asta ma gandeam si eu...nu am lipsit nicodata de la vot, da acuma, stau si cuget...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput