Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariutza mult pentru 'piano' , imi incalzeste maduva oaselor
Adevarul e ca eu nu indragesc Craciunul asa ca voi si nici nu vreau sa ma duc inapoi in timp sa retraiesc.
Multi ani de zile am cantat in cor de copii si am participat la destule concursuri internationale si daca pe vremea lu ceasca nu se iesea din tara , apai noi aveam minim o iesire pe an din tara + alte 3 prin tara. O copilarie super reusita. Perioada Craciunului o petreceam la colindat la cunoscuti cate 5 si cantam colinde pe 3-5 voci ... si daca cantam in scara de bloc veneau sa ne asculte si sa ne aplaude pt ca noi cantam minim 6 colinde.
Cat despre cealalta parte , eu nu retin sa fi dus lipsa de ceva. Adevarat ca totul se platea ... faci aia , dregi aia iti iau ...
Nu mai zic de pregatirea momentului cand aducea bunicul porcul si incepeau sa faca din el diverse din care nu aveam voie sa gustam ca era inca post si toate bunatatile care le facea mamaitza mea ... si toata magia aia...

Cu toate astea nu imi place deloc sa ma intorc in trecut. Niciodata nu voi prepara si pune in camara un porc si nu voi face cozonaci si atatea bunatati ... pentru ca asa sunt vremurile , niciodata nu voi avea casa plina cum era la noi saptamana de saptamana aproape ... mai ales in preajma Craciunului.
Prefer prezentul , desi ne incearca greu mintea si inima , prefer familia mea si prietenii actuali , prefer copilul meu de care nu vreau sa ma despart , prefer rasul ei mustacit si glasciorul ei strident si mai ales atingerea ei
Pentru mine Craciunul semnifica doar vibratia si emotiile care le transmite ea ...

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Dupa o zi infernala la munca a fost un balsam pentru suflet povestile scrise de voi si melodiile

Paul inca mai crede in Mos Craciun, anu trecut m-a intrebat daca exista cu adevarat, luata prin surprindere i-am raspuns ca daca el vrea sa creada ca Mos Craciun exista, atunci Mos Craciun exista. Sa vedem cum va reactiona anu asta cand o sa-i propun sa-i scriem mosului iar daca nu se lasa "pacalit" o sa-i spun adevaru.

Claudia, crede-ma ca stiu cel mai bine cum te simti, dar atata timp cat muncesti cinstit, fruntea sus

Din www.youtube.com/watch?v=j42ApkIIdNc" target="_blank">suflet pentru voi

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

WOW silvano

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

silva,
aidule, iubita, tot balsamul din lume l-as aduce pentru sufletul tau de as putea claudia, capul sus, nu vad unde-i rusinea?! important e sa faci tu cu manutele tale ceva si atunci te vei simti mult mai bine! capul sus!
andule,
papanash, buna ideea. am sa intru pe subiect dincolo

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Si ca sa completez la melodiile super faine care le-ati pus si imi plac la nebunie inclusiv Enia ...

Un weekend reusit va doresc

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si eu cu sufletul la voi dragelor.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata, zi ploioasa. Buna dimineata dragelor si frumoaselor.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Aseara, am ascultat toate melodiile voastre, da nu am fost in stare sa scriu nici doua cuvinte...stateau degetele pe tastatura, parca intzepenite...

Aida, toata dragostea mea, pentru voi...
Si o particica din A Walk To Remember pentru tine...

Revin...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

de-o cafea pune careva? ca-s tauca rau

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput