Timisoara, Impreuna! (128) alaturi de Maria
Raspunsuri - Pagina 13
Doris-Alina spune:
Noi azi la 17 suntem invitati la Camelot.
Verisoara lui Ines implineste 2 anisori...

Asa ca ne chefuim in familion...
O luam si pe Buni, sa-si felicite a doua stranepoata...![]()
Vroiam sa va povestesc cat de speciala a fost pentru noi toti, ziua de ieri...
Datorita discutiilor cu voi, am prins curaj, si-am luat Moshu
de coarne...
Am stat de vorba cu Ines, vreo 4 ore, pe tema aceasta, am discutat ca oamenii mari.
Tardiv sa va zic, ca mi-am facut prea multe griji degeaba...
Fata mea s-a manifestat extraordinar de bine, la aflarea adevarului...
Inca o lectie pentru noi, de viata...din care am realizat ca ea a depasit pragul inocentei...al copilariei, inca nu...
Sunt fericita si nu am nici o umbra de regret, ca i-am zis adevarul...
De cand sunt mama, mi-am promis sa nu o mint niciodata...sa-i acord incredere deplina...realizez acum cat suntem de apropiate si sunt tare fericita.
Ne-a pus o intrebare, dupa ce a aflat adevarul:
Dar cand voi fi la liceu, o sa-mi mai cumparati cadouri de Craciun?
Acum, vrea sa fie si ea Mos Craciunul nostru...vrea sa ne faca si ea noua cadouri...si la Buni, si la Iulia, din banii ei de pusculitza...
Daca am vreo farama de regret, ar fi ca-mi vreau fetita de doi trei anisori inapoi, inca o seara de Craciun, si-atat!
Stiu ca nu se mai poate da timpul inapoi, da mai vreau sa-i simt emotia, teama de Mosh, colindele cu glas tremurat, manutzele care trageau enervant de rochita, leganatul acela in timp ce recita...
Nu le mai pot avea...si e greu...dar ma consolez cu ideea, ca am o mica Domnisoara, care va sti sa daruiasca mereu celor din jur, bucurii, speranta, fericire...
Si sunt implininita, ca peste ani, isi va aminti, despre 5 seri magice de Craciun, in care Moshul a venit la ea in casa, si i-a stat pe genunchi...
La al 6-lea ei Craciun, pe scaunul Mosului, vom aseza, amintirile stranse intr-un album, pe care-l vom pastra ca pe cel mai drag cadou al familiei noastre!
Va multumesc mult, pentru farama de curaj pe care mi-ati dat-o...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
ce spuneti? intr-o cutie cu jucarii sigur e o papusa sau o masinuta care nu mai prezinta interes pentru juniorii de timisoara. ce ziceti?
eu o sa duc anul asta pe langa serviciul maltez, o sa duc si la centru unde a fost mamon cate ceva de Craciun la batranii de acolo. dar ce ziceti daca strangem niste jucarele pentru copii?
haideti ca-i pacat sa se risipeasca atata bunatate si caldura care pluteste pe aici
looking for my sunshine

+11
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

gabirus spune:
Maria, eu sunt de acord sa adunam jucarii, hainute sau ce o mai fi. Sa ne spui termenul limita si sa stabilim cand ne intalnim sa le adunam.
Si o dedicatie speciala pentru tine, Maria, (din vremea cand ma incercau aceleasi sentimente ca si pe tine, acum) - si nu doar pentru Maria, ci pentru toate luptatoarele de aici
ca si continuare a seriei dedicatiilor muzicale forumiste ![]()
Mariaa spune:
ooooo, gabi, esti pe sufletul meu!
daca ai stii cat am ascultat zilele astea piesa asta ca si asta, de fapt...
cu cat ma gandesc mai mult, cu atat am senzatia ca totul era dintotdeauna acolo, in fata mea iar eu dormeam in papuci si parca acuma m-am trezit sau m-am nascut si vad si eu lucrurile pentru prima data.
nu scriu mai mult ca iarasi alunec pe panta aia...
vreau sa stiu pe cine mai pot conta pentru jucarii, care mai scotociti prin cutioare?!
looking for my sunshine

+11
my love, Adriatica"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
byron katie

gabirus spune:
Maria, multumesc pentru piesa, ma face nostalgica 
Vad din semnatura ta ca iti place Adriatica. Pai atunci sigur o sa-ti placa poza asta:
PRIMOSTEN, DALMATIA CENTRALA
si alte cateva din album.
Mariaa spune:
iubesc Adriatica
ca e mare si munte intr-un loc. ca a cald dar si racoare, ca e o mare incredibil de albastra prin care parca ajungi pe partea cealalta de Pamant, ca a fost locul nostru de refugiu si ca acolo esti in alta lume unde-i liniste si doar atat.
trogir si budva
looking for my sunshine 
+11
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
byron katie 
silvana75 spune:
ziua buna frumoasele mele
mai bea cineva o
cu mine?
azi m-am hotarat sa nu fac nimic, adica ba da o sa
toata ziua ![]()

Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
io beau o cafea cu tine ![]()

asaa...la o prajiturica ...ca mi-a soptit un pasarik ca cinava face prajituri ![]()
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
mmmmmmmmmmmmm, si ce prajituraaaaaaaa a iesittt

looking for my sunshine 
+11
my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
byron katie 
silvana75 spune:
vreau si io o prajiturik din aia cu 3 foi ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel