*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)
Raspunsuri - Pagina 8
tamaraspt spune:
Oana poate ai timp sa te interesezi de ce nu mai merge site-ul www.helpsonia.com
Aseara m-a sunat un prieten, ii spusesem sa ia nr de cont de acolo si mi-a spus ca nu functioneza. Lui i-am dat link catre prima pg de la bazar ca sunt trecute si acolo, dar sigur sunt altii care au vazut clipul si au retinut numai numele site-ului.
Nici acum nu functioneaza
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
kid spune:
La multi ani Carmen_So sanatate, fericire, noroc si tot ce iti doresti!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
kid spune:
tamaraspt La mine merge site-ul.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
CarlaV spune:
Ella, . Diagnosticul nu este sarcina toxica ci "dizgravidie severa" (eu zic ca e tot aia) cu recomandare urgenta de internare. Deja stau asa de 6 saptamani, o sa mai tina inca vreo 8, daca e ca la Saby. Eu nu pot sa mai mananc dulciuri deloc, si inainte eram dependenta, carne nu prea mancam nici inainte, mi-e pofta de mancare dar indiferent ce as manca nu pot pastra in stomac. Asta e, macar sa fie totul bine pana la urma.
Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Ella sa stii ca la Timberland preturile erau intre 150 si 250 ron, dar adevarul e ca le-am vazut acum 2 luni. Am mai vazut niste gecute dragute la mag. Nike de pe Stirbei.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
kay spune:
tamara, mie imi merge si n-am avut probleme nici aseara... nu stiu ce sa-ti spun...
dicarstea, Timberland am vazut eu cu ochii mei in G, in septembrie, cel mai ieftin era 70 euro... deci nu cred ca in Ro ar fi ceva macar cu 35% ami mult decat acolo... la noi in genere se adauga un 25-30% fata de preturile in G... asa am facut eu un studiu de caz
Va mutlumim pt sustinere !
Avem aproape toata suma, mai e fff putin !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alynta27 spune:
Kay ma bucur din suflet caci calvarul se apropie de sfarsit!
Lavini multumesc! Felicitari si tie pentru bebe 2, care vad ca va fi fetita!
Betty felicitari pentru noua sarcina!
CarlaV felicitari pentru bebe mic! Imi pare rau ca ai asa neplaceri! Si mie mi-a fost si imi mai este rau, dar de varsat nu prea am facut-o! Eu mai mult ma simt slabita si ametita!
Diana ce dulce e Alin si ce sensibil! Copii sunt foarte curati la suflet si receptivi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
diana spune:
Bravo Kay!!!!!!!!!!!!!!! Oau ce veste...Mai este putin. doamne si ce mult parea!!!! Te pup si bafta!!!!
Da Alin e foarte sensibil si ascunde faptul asta sub o masca a obrazniciei cateodata. Pentru a-si asunde sensibilitatea, timiditatea, se comporta agresiv.
(nu tot timpul)
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
CarlaV spune:
Oana, wow, super veste, mi-au dat lacrimile! Tu cand zici ca mai e putin te-ai referit la 88mii sau la 130? Ai luat in calcul si cursul ron-usd cu eventuala devalorizare si comisioanele bancilor? Eu sper sa se mai stranga si peste 130 mii, ca niciodata nu stii ce nevoie apare si e bine sa nu stai stresata si din cauza asta.
Pupici dulci Soniutei si mamicii ei puternice.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
alynta27, multumesc!