*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)
Raspunsuri - Pagina 9
lavini spune:
Kay, ma bucur mult sa aud asa vesti bune!Se pare ca mosul va avea sacul plin anul asta.Mult succes in continuare!
Diana, ce dragut si sensibil a fost Alin!Andrei are si el o latura tare sensibiloasa, daca ii spun ca m-am suparat pe el si ca plang, incepe si el sa planga si pune capul pe umarul meu.Am renuntat dupa vreo catev aincercari la varianta asta, ca mi-era mila de el.
Didi, super ca te-ai apucat de sofat.Cand faci cinste pt punerea in functiune a permisului?
Doxinu, acu am inteles cum e cu locul de joaca, mi s-a parut mai dubios fiindca zilele astea parcul a fost gol, nu stiu ce fac parintii cu copiii in timpul zilei...oare nu i-or scoate timp de cateva luni din casa??
Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)
bettyR spune:
lavini, demult vroiam sa iti spun ca si Andreea mea e mai sensibila, adica plange daca vine un copil cu viteza la ea si ii smuceste jucariile si nici nu si le mai iau inapoi chiar daca i le intinde. Fuge la mine si plange sa i le iau eu. Dar mie nu mi se pare o problema, asa e felul ei, mai finuta. Mai rau ar fi sa fie agresiva. Daca copiii is mai mari si se joaca frumos, nu are nici o problema, chiar ii plac. Acum are prietena si o pupa, ii da jucariile, nu mai plange daca ii mai ia cate o jucarie din mana.
Sa nu ii mai zici ca te superi pe el, eu stiu ca nu e voie sa le zicem asa ca e o drama f mare pentru ei, plus ca asta imi amintesc de cand eram mica cand se enerva mama si zicea ca pleaca si ne lasa singuri ca s-a saturat de noi, plangeam toti pe rupte, era sfarsitul lumii. Eu evit sa plang in fata ei. Stiu ca e greu sa ii facem sa inteleaga unele lucruri. Nici eu nu stiu cum sa ii explic sa stea in patut sa se culce cand pica pe jos de somn, ca nu ma baga in seama. Daca o iau si o pun eu, ori se da jos la loc, ori plange de rupe si nu am facut nimic daca se apuca de plans ca tot eu trebuie sa o impac ca nu se mai opreste. Cine stie ce o sa facem cu 2, ajungem la nebuni.
La multi ani Carmen_So, sa fii iubita si fericita!
Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
Carmen_Sosa te bucuri de minunile tale si sa fii fericita!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
alynta27 spune:
La multi ani Carmen_So! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mary_lou spune:
Carmen_Somulta fericire,sanatate si noroc!
Fetelor, multumesc din suflet pt urariElla,madaiulia,CarlaV,carstea,arcadia,petit_ange,diana,bettyR,Madi,Irinusha,Ioana13,poohy,Carmen_So,mica0307,Kay,Kid,Mihamora,ckristina,Elteka,ancamari,lavini
graviduta,
suna la quelle si intreaba-i de comanda ta,mie mi-au venit produsele dupa 5 zile,e posibil ca ei sa ti le fi trimis si ele sa zaca in depozit la Curiero.
Ella,ce baietel frumos e Bobita si are o fata de copil cuminte foc(mie asa mi se pare)
Am facut si noi controlul de 1 an si 5 luni si avem 12,600kg si 89 cm.Este destul de inalt,noi folosim la body 18-24 luni si in parc e cel mai inalt din grup si cel mai mic ca ani.
Patrick a ramas in continuare un mare nazdravan,este ceva de neimaginat,cateodata nici nu mai stiu cum sa-i iau si cum sa-l calmez.Daca nu-i fac pe plac se pune pe un urlet de ne aude tot blocul,el crede ca totul i se cuvine si oricat incercam sa-i explicam ca nu are voie, nu vrea si pace.
Pe la inceputul lunii oct. am zis sa mai schimbam si noi parcul si sa-l duc "la pitici",singurul parc mai mare si mai frumos de la noi.Urma sa urcam in masina cand vede cheia si mi-o cere,e innebunit dupa cheia aia,i-o dau cu gandul ca nu se intampla nimic pana ajung eu pe scaunul soferului sa i-o cer si sa plecam.Bun,cum inchid usa la el si dau sa fac un pas aud cum se declanseaza inchiderea si se inchis usile la masina.M-au taiat toate apele,era singura cheie pe care o avem,cealalta este in Buc la firma de leasing.Daca ma vedeati,eram ca-n filmele cu Stan si Bran,ma rugam de Paty sa deschida usile,de fapt,sa apese pe cheie sa se deschida usilesi el radea in masina de mama focului.10 min m-am tot rugat de el sa apese si intr-un final a deschis usile,el tot apasa pe cheie dar se deschidea ba portbagajul,ba se incuiau usile care oricum erau inchise.Deja ma gandeam sa chem sotul sa vina sa sparga un geam la masina sa-l scot pe Paty... cand deschide usile,mi-a facut-o fii-miu de nu m-am vazut.
Face f multe nazdravanii,a stricat si camera mea foto de buzunar care o luam in parc si ce credeti ca a facut cu ea,a aruncat-o in plasma mare care,binenteles,a spart-o.A luat sotul alta si el a ramas cu pata pe tv din sufragerie de nu stiam cum sa-l fac sa nu-l mai loveasca .I-am tot explicat,am vazut ca nu tine ,ne-am gandit sa pun ceva acolo langa tv care lui nu-i place si mi-am amintit ca aparatul meu de masaj il cam sperie pe Paty asa ca acum aparatul meu sta la loc de cinste in partea de jos a tv(cred ca se observa si in poze)
Cum prinde usa deschisa la baie,trage apa la wc,cred ca o trage pe putin de 20 ori/zi,in masina mai nou vrea pe scaunul soferului,nu in scaunelul lui si face un scandal de ne doare capul cand ajungem acasa
La mancare la noi e o problema inca din luna februarie,nu mananca nimic toata ziua,refuza orice in afara de pufuleti,am vb si cu pediatra lui si a zis ca asa s-a invatat si fara circ el nu manancaasa ca zi de zi e un adevarat chin sa-l hranesc pe Paty,au fost luni de zile in care ii faceam teatru de papusi,apoi cu tot felul de strachini,oale...,apoi cu catelul si pisica,apoi vreo luna venea o vecina zilnic la ora de masa si ii distragea atentia si deschidea gura pt ca nu era atent,acum de o luna de zile mananca doar cu bormasina pe masaIntr-o zi un vecin cred ca dadea gauri cu o bormasina si nu prea i-a placut zgomotul asa ca l-am trimis pe sot la carrefour sa cumpere o bormasina si se joaca cu ea,o studiaza si mananca f bine(sa vedem cat o sa tina).Deja de atatea luni m-am saturat ca nu stiu ce sa mai inventez sa manance,pediatra a zis ca a luat f bine in greutate in ultimul timp asa ca sa continui ca nu am ce face.Mai rau e cand plecam de acasa ca atunci nu mananca decat maxim o banana toata ziua si de Craciun plecam la Barcelona o saptamana,nu stiu cum o sa manance pe acolo dar inventam noi ceva
Am zis sa va povestesc o mica parte din aventura care o traiesc eu zi de zi alaturi de comoara noastra
bettyR spune:
mary_lou, i-am spus sotului de ce face Paty ca el f tare s-a enervat ca a stricat cantarul. Trebuie sa iti fie f greu, la faza cu masa te inteleg perfect, am crezut ca numai Andreea mea e asa. Dr spun ca noi suntem de vina ca i-am obisnuit asa, dar eu am lasat-o si sa flamanzeasca dar fara nici un rezultat si doar la inceputul diversificarii manca frumos si eram convinsa ca nu-i voi pune jucarii la masa ca sa manance, dar ... Nici a noastra nu mananca daca nu e acasa, tot asa o banana sau ceva bucati de paine. In concediu a mancat 10 zile numai lapte si banane. E nazdravan Paty, dar e tare frumos.
Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
lavini spune:
Carmen, la multi ani si din partea noastra, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetele tale!
Betty, prima data nu mi-am dat seama ca va reactiona asa, ma enerva la culme si am comis-o.A doua oara am facut-o intentionat, am vrut sa vad dc prima a fost o intamplare sau nu(deh, mama denaturata ce sunt…).A treia oara a comis-o sotu acu o saptamana, el nu stia de ce patisem io si nu stia de ce a inceput copilu sa urle….L-am lamurit, evident ca nu voi mai face asa ceva, nu mi se pare normal sa ne jucam cu sentimentele lor.De plans la modul real nu am plans niciodata in fata lui si sper nici sa nu o fac indiferent de ce motive as avea.
Mary_lou, io cred ca muream sa il fii vazut incuiat in masina….ce de patanii ai si tu cu Patrick;imi pare rau ca aveti probleme asa de mari cu masa, dar cu timpul sigur se vor rezolva.Te inteleg ca e greu, sunt bucuroasa ca ai avuta sa putere sa faci fata provocarilor de genul asta.
Graviduta spune:
Mary_lou ,am sunat ieri si mi-au spus ca, din comanda de vreo 10 produse, mi-au trimis doar girafa cu bile, ca pe-aia au avut-o.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
ckristina spune:
carmen
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
lavini spune:
Fetele, ce-i cu voi de nu sunteti la apel azi?Slabut, doamnelor, slabut...nu se face...