*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Ana,

cand aud de capsuni care adorm tarziu sau se trezesc noaptea, mie mi-e rusine sa povestesc de Bob cum doarme.
Ca Bob adoarme la maxim 22:00 si de obicei nu se trezeste pana la 7:30 cand incepe fresh programul de joaca; uneori se trezeste si plange (suntem la randul 2 de maselute), alteori se trezeste la 6:00 cand eu ii fac bibe si ma striga asa frumos MAMA, dar adoarme la loc dupa bibe.
Si pana nu demult era si Bob in barca nedormiciosilor.

ref la cadouri, de Mos Nicolae pentru Bob avem lego si puzzle;
eu imi doresc de Mos Nicolae un pottery wheel, deja aseara mi-a comandat sotul de pe net setul de culori de pictat pe sticla si ceramica; asta ar fi potcoava, acum astept calul, adica rotita olarului; nu stiu daca Bob ma va lasa sa ma exprim artistic dar trebuie cumva sa-mi fac si damblaua asta.

m-am uitat si pe poze de capsuni...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Cuvintele tale imi dau sperante ..ca doar stiu cat te-ai chinuit cu el...stiu ca o sa treaca si la noi, dar uneori imi vine sa-mi iau campii de oboseala.

Sa ne arati si noua operele tale! te admir ca mai ai timp de hobiuri si placeri...sau mai degraba ca mai ai energie..ca de fapt io cu energia stau prost.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor... eu nu i-am luat nimic Soniei de Mos... si nici nu stiu ce sa-i iau. Jucarii nu, haine nu... am o sg chestie, da a zis taica-su ca i-o ia... asa ca mie nu-mi ramane decat sa caut in ghete

acu se incarca poze noi noute

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

fetelor... eu nu i-am luat nimic Soniei de Mos... si nici nu stiu ce sa-i iau. Jucarii nu, haine nu... am o sg chestie, da a zis taica-su ca i-o ia... asa ca mie nu-mi ramane decat sa caut in ghete

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

ce, ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ana, pai tot din lemn e si puzzle-ul asta. deja mi-e ciuda ca nu am aparatul acasa. dati un search cu holzpuzzle eichhorn, spielwelt si gasiti cu siguranta cele trei tablite.

oricum, am zis, david nu cred ca stie ce sunt toate alea, si eu as vrea sa imi spuna macar mama, apa, papa, tata, nu doar vocalize pe diverse tonuri. dar noh, era si asta un progres de care incerc sa ma bucur.

ah, si lui david ii e frica de jucariile de plus care fac zgomote, care vorbesc, imita animalele. dar frica rau. i-a luar oma un cal, si are o dracie la copita, cand o apesi, necheaza. fuge de el ca de nu stiu ce, si daca il faci sa necheze plange rau. am zis ca-l punem sub brad, sigur nu-l va darama, ca ocoleste calul cu mult respect . i-am luat acum doua saptamani cuburi de-alea cu animale, cand le potrivesti fac ca gaina, calul, porcul etc. plaaaaaaaaange tare rau, le-am ascuns, le scot la anul.

acum chiar ma duc la culcare.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Miniuta, le stiu, le-am vazut si eu cand am fost acum in germania, au si un tamburus de care apuci piesele, nu? mi-au placut mult, m-am invartit juma de ora pe langa ele, dar mi s-au parut prea multe piese pt Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ana,

cred ca pur si simplu timpul le vindeca pe toate; nici eu nu mai speram sa-l vad pe dormind noaptea, dar uite ca la 1 an jumate minunea s-a intamplat; iar acum vreau si mai mult, sa nu ma mai trezesc sa fac bibe la 5:30-6:00 ca-mi rupe tot somnul.
Ca si tine, dupa ce adoarme incepe viata de noapte cum spunem eu si sotul, ne primenim, ne dam pe net, ne mai iubim; si uite asa ne prinde 1-2 noaptea, mai dorm pana la bibe de la 6 si dupa aia inca putin si in total cred ca sunt cam 5 ore jumate, maxim 6 de somn.

cat despre hobbies, energie am numa sa ma lase.
Tot din gama asta de cadouri "casnice", in 2007 de ziua mea mi-am dorit o masina de cusut, desi eu n-am cusut in viata mea; pur si simplu mi-am dorit sa stiu sa cos; asa ca am primit o masina Brother cu afisaj digital, care stie 60 de programe de cusut si broderie dar cel mai minunat e ca stie sa coase singura aproape, pana si ata in ac o baga singura; n-o sa amortizez investitia decat poate la pensie; cert e ca o folosesc cu succes de ex sa-mi fac tiv a blugi

Didi,
noi nu suntem suparate, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Lau, le -am si io pe alea,dar parol ca le-am luat cu 5 E de la kaufhof..dar abia acu m-am prins ca-s marfa proasta eichhorn. Am laut un puzzle de la flohmark, ma rog m-am pacalit cu el ca are figura desenata pe pe tabla si David le face pe alea 22, dar imi aduc aminte ca Nora, fetitza cu 4 zile mai mika decat R al meu le facea la 1 an, inkid paranteza, sa revenin la ce vroiam sa zic, Raversburger sunt nemaipomenite. intra ff bine in caseta capacelul..se vede calitatea.. Si, io le iau cu 4,5, ca folosesc ticketul payback care iti da reducerea aia de 10% la toate produsele, mai putin carti
In fine, io nu le suport, puzzle, nu le vad sensul dar se pare ca copiilor mei le place..si-s ai mei..pe cuvant

Edit 2. am fost si am numarat puzzle capacele..am 31 pe tablai, am 2, nu vorbim de acelasi oale...

ella ce-ti veni Domnita?! io?..poate tu ca io mi-am luat talpasita..
acu, pune si tu o poza de la motzat si cu ce a mai primti bob de la nasa lui cand a facut cumparaturi in Ny, pe stada aia care.i acu in deflatie

Edit: ce masina e aia? menajera `?! io am singer, luata la Craciunul trecut..a cam prostuta, io stiu sa cos..demuuuult, cand m-a enervat o vecina, ca fratele meu tragea la masina rochitele papusilor mele .

io am inebunit..am la teme..si io surfez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Bag si eu un cap sa va salut, ca altfel nu am nimic de zis. Al meu copil doarme bine, mananca bine (ptiu, sa nu-l deochi), am facut si noi 11 kg glorioase si muncite.
Am vazut poze de capsunei (mai noi sau mai vechi), puzzle-uri diverse (la noi nu am gasit decat unul cu pestisori dintr-un carton oribil, avem cateva trimise de nasica lui Andrei din Canada, dar i le arat pe rand ca le invata repede si apoi se plictiseste de ele).

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Elteka, vazut poze din week-end...moaaaaaaaaama, ce troiene aveti acolo! frumos rau! la ce muzeu ati fost sau de unde erau papusile alea?

Ella, chiar, cum fu la taiat mot de finut? poze ceva?

Gata, ma retrag si eu..ma duc sa citesc putin sa adorm.
Sa aveti o noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Miniuta, tare mi-a placut sa te citesc!

Ce m-am gandit eu citind: nu conteaza daca e vizual sau gandeste, la un moment dat va ajunge la faza in care rationeaza oricum. In momentul asta nu intelege chestii de genul: daca rup floarea, o sa se usuce si poate o sa moara, si mama o sa fie trista, si cand e trista plange, voiam sa scriu despre asta la un moment dat cand s-a vorbit despre cat se explica la copii sa nu faca ceva si ei tot fac, insa nu am timp sa detaliez si nu vreau sa lansez chestii care starnesc polemica numai fiindca eu nu m-am exprimat corespunzator . Cred ca Spock spune ca in momentul asta nu inteleg cauzalitati si consecinte dpdv rational, stiu doar ca daca ii dau mamei catelul pe care mi-l cere, ea o sa se bucure, daca ma duc langa foc, o sa ridice tonul si o sa trebuiasca sa plec de langa el. Cauza si efect (de aia e bine sa laudam chestiile bune si sa le ignoram pe cele non-ok si sa-i distragem atentia, sigur, cu exceptia celor care trebuie interzise, gen bagat ceva in priza).

Acu' sa revin la discutia noastra: cred ca ei le fac automat. Sau partial, dar e parte din invatare. L-am testat si eu pe Elias, i-am intors tabla invers (una cu forme geometrice), sa vad cum le pune, si initial s-a dus exact in coltul opus, automatism, dar pe urma le-a facut. Pentru mine ideea e 1. sa descopar ce-i place si la ce e talentat, ca sa stiu ce sa-i iau si sa aprofundam 2. sa introduc chestii noi (care il invata lucruri diferite, prin joc - marimi, culori, spatiu, forme, reactii). Mai dau si gres, ca de exemplu el e innebunit dupa teletubbies si i-am luat o chestie in care ei se baga unul in altul, de la mic la mare. A fost mai scumpa decat credeam si in plus nu se joaca deloc cu ei, am zis ca-mi trag vreo doua si m-am pedepsit de nu mi-am luat mie niste chestii, sa fiu mai chibzuita data viitoare

Despre tanti girafa, n-am vrut s-o denigrez, Doamne fereste , voiam sa spun ca daca el face puzzle, sunt mici sanse sa fie interesat de bagat bile pe gaura, ca e aceeasi categorie cu mergatorul (al nostru chiar are o gaura, canta daca bagi bile in ea, dar e in dizgratie de cateva luni). Mi-amintesc ca doua fete ziceau despre zebra saltareata ca unul dintre copii e innebunit dupa ea, celalalt se urca pe ea 5 minute pe zi. Sunt diferiti, le plac lucruri diferite si incep sa-si faca opinia cunoscuta tot mai virulent. Faza misto e cand incep explicatiile si negocierile, eu abia astept

M-ai dat gata cu cozonacii, m-am apucat sa fac niste brownies cu zmeura, ca numai ingrediente din astea aveam in casa si ia numai 10 minute sa le pregatesti .

Didi
Cu tine am ceremonie privata
Atat ca nu reusesc sa scriu un mail de la inceput la sfarsit
Pupici lui David, ca am facut si noi un an jumate - ai sarbatorit?

Chiqui
Pozele sunt de la muzeul de jucarii, noi mereu mergem in "vizite".

Ella
Nici pe tine nu te-am uitat

Betty
Tu mereu imi scrii, io nu mai apuc...

Madi
Ce mai face ConsanzeANA???

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput