Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Salutare!
Tocmai am terminat o ciorbita de perisoare de curcan pt Cris si tati, eu postesc
. Pe cutie scria CARNE TOCATA CURCAN ATM. Stie cineva ce inseamna ATM??? Eu m-am gandit ca ar fi actiune de tocare mecanica...
Maine as vrea sa fac niste placinta de mere de post cu foi de placinta Bella. a mai folosit cineva??? Cum sa fac sa nu se mai sfarame. Ca am mai facut o data si zburau peste tot
, insa era f buna.
ANDREEA11 spune:
Cecilia pt a verifica dc e vb de otita, apesi urechea pe orificiu. Dc plange e inflamata, dc nu e ok.
papanash spune:
Andreea, sa nu mai sara foile trebuie sa le dai cu ou, dar daca e de post nu merge.pune ulei mai mult sa stea lipite intre ele.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
eu sunt un car cu nervi !
sunt singura cu Ghighi, ne-am plictisit amandoi, eu nu pot sa fac iar nimic,nici mancare, nici sa calc, misuna piticul peste tot .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
valentina_22 spune:
Andreea11, de cate ori fac placinta cu foi din comert ca sa nu se mai sfarme,le ung pe fiecare cu ulei sau margarina/unt. Merge!
Si bravo tie pentru vointa pe care o ai, de invidiat!
comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
La noi nici gand de iesire, dar asteptam musafiri pe seara, vreo 2 cupluri. Deja sunt terminata de treaba si de misunatori. Sper sa reusesc sa ii culc, altfel clachez ca tati pleaca cateva ore si eu pic de somn.
Am trebaluit de zor la jucarii, am vreo 4 cutii mari de donat, o sa vad cum le impart intre gradi si ajutoarele mosului. Papanash, cum facem pana la urma?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
moldoveanca spune:
Salutare nu am resuit sa criu pana acum,abia l-am culcat.Aseara a fost ok a dormit linistit in patut la el pt ca nu vrea in pat cu mine se foieste si incepe plansul.L-am supravegheat cat am putut de bine si a fost bine.In schimb dimineata s-a trezit cu niste muci verzi nici macar galbeni si a revenit si tusea aia urata.Deci o tinem intr-o veselie.
teo
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 fetelor unde vad si eu miresele castigatoare?? Pozele? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
aici
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Am reusit sa descarc si eu pozele de azi de la intalnire. Le puteti vedea aici. Mi-a parut bine ca a venit Erina, cred ca s-a simtit bine si ea. Chiar de nu-i place Bucurestiul, macar un lucru bun sa gaseasca si ea aici: pe noi si ca ai sa vii la cat mai multe intalniri de acest gen.Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Foarte frumoase pozele Luiza, multumim.
O mare rugaminte,le-as dori si eu pe e-mail.
A fost foarte bine ieri, sper si eu sa ne revedem.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

Maria Teodora
( 25 august 2007 )