Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 5
devylla spune:
Neata neata,
Mai fetelor multumesc din suflet pentru implicarea voastra.
Eu nu am vrut sa comentez prea mult toata situatia...pentru ca nu-mi plac carcotelile de genul asta.Insa multumesc celor care au scris atat de frumos si mi-au furat cateva lacrimi
Si se facu' frig...ploua si e vreme urata.Bine ca totusi am prins vreme tare frumoasa in aceasta vacanta.Mor de ciuda ca in curand o sa se sfarseasca.
Insa a fost o vacanta super reusita si sper sa fie si de acum incolo![]()
Pentru cine nu stie inca,am sa pun toate pozele cand ma intorc.
Bernix lasa tu ca mai apucam noi sa facem sedinte foto.Atunci copii or sa fie mai mari si noi mai linistite(poate).Si poate,daca avem timp,ne intalnim s-o vad si eu pe degetica.
Sabinuta cum e cu migrena aia?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Unde sunteti bre? V-ati apucat de numarat bani? Ca de copii nu cred ca se pune problema momentan... Bine, va puteti perfectiona arta, inteleg...
Cine nu are program si nici bani de numarat; eu ma intalnesc cu Devylla la mall-ul Liberty, la ora 14. Daca vreti ceva in grup, ne vedem acolo. Eu vin si cu tati, in caz ca posedati una bucatica sot si nu aveti in grija cui sa o lasati...
Pupici!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Vad ca nu sunt doritoare. Asa ca ma va bucura numai eu de prezenta frumoaselor noastre.
Erina, puteam sa trec sa te iau de acasa...
Week-end placut gagici!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
Eu abia acum am reusit sa frunzaresc ce ati scris, harnicutelor, se vede ca e urat afara, numai Anisia si SabinaY s-au incumetat sa iasa, ma bucur pentru ele.
Eu am terminat treaba si de la 13 ma chinui sa adorm una bucat baiat si nu vrea sub nici o forma, parca a mancat ardei iute asa are o energiem desi ii cad ochii nu se lasa.
Aniast ce mai faci, mai treci pe la noi, ne este dor de tine si de Vladi, ca sa nu mai spun ca astept vesti despre bb din burtic, sper ca sunteti cu toti bine si doar lipsa de timp te-a oprit sa mai treci pe la noi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=77157573cf2ed1d896a793&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> Erina, si baietii fac treaba !!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
cecilia L spune:
Betty iti doresc sa ne dai vestea cat mai repede, de ce nu... un cadou de Mos Craciun, poate vine pe cai naturale asa ca la Andreea

Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Abia acum am reusit sa vad pozele puse de Luy, intr-un cuvant superbi, sunt care de care mai frumosi si mai simpatici

Cecilia si
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Devylla, ai dat dovada de multa maturitate si juriul a apreciat si asta, nu mai baga in seama rautatile, ai castigat pe merit. Felicitari inca o data si de-abia astept sa ne mai vedem.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Moldoveanca,nu ne spui cum a decurs noaptea la voi ? Mai sunt probleme ?
Filme Ghighi
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=77157573cf2ed1d896a793&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> Erina, si baietii fac treaba !!! ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |

toti baietii harnici, sa sti ca si noi ne inscriem in aceasta listutaCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem