Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=77157573cf2ed1d896a793&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> Erina, si baietii fac treaba !!! ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Supertare Ghighi!!!

Ce corect da cu aspiratorul!!!
pupam harnicutii!-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Celia spune:
La multi ani, Cecilia !
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
si revin...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Erina spune:
Sabina-chan, doitashimasite!!! A fost placerea noastra, am mai furat citeva zeci de minute impreuna.
Efortul tau a fost mai mare cind ai venit in Militari.

Acum am citit mesajul Annisiei.
Din pacate am fost plecati in oras. Oricum eu m-am bucurat de doua ori de prezenta fetelor
darcredca m-as fi bagat si azi la o socializare. Daria sigur s-ar fi bucurat sa se joace cu Yanis.
-------------------------------
ANDREEA11 spune:
Fetelor mai ziceti mi ce as mai putea sa ii dau sa nu mai faca caca asa de tare
e constipat saracu rau. Cu 2 supozitoare abia a facut ceva mai mult.. In rest 2-3 bucatele mici de kaki
Ii dau para, mar, suc de portocale, cereale cu prune, iaurt, ciorba si degeaba.mi e mila de el saracutu. Maiu e vreun copilas constipat??
Erina spune:
Cum spuneam noi ca multi alti bucuresteni am confundat umbrela cu masina
si am plecat pina la Unirea. Daria s-a innoit cu o pereche de ghete maro de Ortopedia(roz nu aveau decit cu un numar mai mare) in care ii cam inoata piciorul si pe care le tropaie la greu de cind am venit.
Tati deja a comentat ca nu e cazul sa ii cumpar zilnic cite ceva si ca la virsta de unan nu e musai sa fie atit de asortata
.
Ma gindesc daca sa mai merg miine la Baby expo sau sa stam linistiti si sa asteptam plecarea in Germania.
Am mincat un sushi 

foarte bun si am baut si o gurita de bere Asahi. De cind a venit Sabina parca mi-e mai dor de Japonia...
AAAAAAAAA, la Piatra Neamt ninge frumos!!!
O seara frumoasa alturi de musafiri sau in familie.
Bacci e abbracci Daria e Elena!!!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor mai ziceti mi ce as mai putea sa ii dau sa nu mai faca caca asa de tare e constipat saracu rau. Cu 2 supozitoare abia a facut ceva mai mult.. In rest 2-3 bucatele mici de kaki Ii dau para, mar, suc de portocale, cereale cu prune, iaurt, ciorba si degeaba.mi e mila de el saracutu. Maiu e vreun copilas constipat?? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Andreea Daria a fost constipata acum citeva luni bune. La noi s-a reglat cu Debridat.
Erina spune:
Buna Celia!!!!
E ziua Ceciliei? Aniverseaza ceva?
La multi ani si din partea noastra!!! 
cecilia L spune:
Andreea, imi zicea o vecina ca ii da fetitei prigat de piersici, dar fetita are acum aproape 3 ani.....la noi s-a rezolvat de mult problema constipatie, ii pun in ciorba bulion sau ''ciorba''(bulion cu legume in el) facute in casa...daca nu papa 2-3 zile ciorba se constipa.
Moldoveanca sanatate multa, se pare ca s-a intors raceala sau e reactia la vaccin(parca ati facut vaccinul de curand)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem