Incredibil....dar adevarat:
scrieti cuvantul "prostanac" in google.ro si apasati butonul Ma Simt Norocos.
Veti ramane uimiti de rezultat!
Super! ![]()
Cred ca da; spune adevarul! 

![]()
![]()
![]()
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Adevarat graieste 

![]()
![]()
![]()
![]()
Irina
lui Pierre-Sebastien
nascut la 05.06.07.
Sebastien's age
Pictures
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Mai interesant e ca si din google.at graieste la fel
Cred ca s-au prins cu totii ca e asa ;-)
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Voi nu aveti masura
,am ras de era sa mor!
Eu nu pot sa dorm pana nu ma lamuresc: asta e facuta cu buna stiinta sau asa pica pe google.ro ca s-a nimerit?
Caut disperata butonul ala buclucas ,stresata ca nu-l gasesc si,cand in sfarsit blonda de mine il descopera....am crezut ca mor de ras!Am cazut din fotoliu de ras!![]()
![]()
.............................
Hi, hi, hi...super fain ! 
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Daca voi din Ro dormiti macar fetele din State cu idei lamuriti-ma cum de-a iesit asa!Rad ca proasta(pardon de expresie!) de ce-mi aduc aminte!
asta se numeste hacking.... un baietas mai destept a reusit sa "implanteze" cuvantul prostanc ca si cuvant cheie pe website-ul lui musiu' Geoana. asa incat nici google nu este parapisicolog si nici intamplarea nu e la mijloc!
misto....cand bate al de sus nu bate cu paru'. Super ideea...Si lui Iliescu sau C.V .Tudor......Nastase ce le-au pus?
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282