Spune GOOGLE adevarul?
Incredibil....dar adevarat:
scrieti cuvantul "prostanac" in google.ro si apasati butonul Ma Simt Norocos.
Veti ramane uimiti de rezultat!
Raspunsuri
Anuska spune:
Super!
Cred ca da; spune adevarul!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
rhoneea spune:
Adevarat graieste
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
danat spune:
Mai interesant e ca si din google.at graieste la fel Cred ca s-au prins cu totii ca e asa ;-)
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
b.nica spune:
Voi nu aveti masura ,am ras de era sa mor!
Eu nu pot sa dorm pana nu ma lamuresc: asta e facuta cu buna stiinta sau asa pica pe google.ro ca s-a nimerit?
LauraNicole spune:
Caut disperata butonul ala buclucas ,stresata ca nu-l gasesc si,cand in sfarsit blonda de mine il descopera....am crezut ca mor de ras!Am cazut din fotoliu de ras!
.............................
Anina_n spune:
Hi, hi, hi...super fain !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
b.nica spune:
Daca voi din Ro dormiti macar fetele din State cu idei lamuriti-ma cum de-a iesit asa!Rad ca proasta(pardon de expresie!) de ce-mi aduc aminte!
caro spune:
asta se numeste hacking.... un baietas mai destept a reusit sa "implanteze" cuvantul prostanc ca si cuvant cheie pe website-ul lui musiu' Geoana. asa incat nici google nu este parapisicolog si nici intamplarea nu e la mijloc!
mi_ro spune:
misto....cand bate al de sus nu bate cu paru'. Super ideea...Si lui Iliescu sau C.V .Tudor......Nastase ce le-au pus?
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282