PRIETENE FARA TITLU (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA uite ca am mai bagat una pentru tine Super faine alea albastre ce le-ai pus azi,m-ai inebunit de tot, ca nu mai stiu ce sa imi aleg si nu-mi permit atatea cate imi plac mult

M-am mai uitat cu Diana la filmulete azi,ce sa mai ... la filmul cu Diana cu sucitorul a zis ca vrea sa mearga si ea la bunica Dianei,auzind ca acolo opera Si cu castelul din cuburi, cand a auzit ca e facut dupa model a ramas taare ganditoare,m-a intrebat de vreo trei ori ca singura l-a facut Diana ??? Nu ii venea nici ei sa creada ha ha ha. Si evident a zis ca si ea vrea sa faca dupa model ,a ramas pe maine ca era tarziu.
Ne-am uitat si la pozele si filmele cu Ioana si Rares ,cand a auzit-o pe Ioana cantand in englezaaa belea niste ochi,parca ii era si cam ciuda ca ea nu stie canta asa in engleza

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, belea cu alesul Am vazut ca si Diana a comandat una

blog

Mergi la inceput

DEEA las-o, ca ea la fiecare fotografie cu cercei de obicei striga "si eu vreau din asta" !!!
Io mai stau pana beau un ceai si p-orma la nani cu mine ... Maine se pare ca vine iar italianca in zona ,n-am chef de ea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Hahaha... desene cu pisici :))))
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg&feature=channel

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!!!!

De-ale Sabinei:
"Raluca e o printesa; eu sunt sapte printese"
" Ninge (simbata a nins la Iasi) , mami, vine Caciun sau mai duleaza (dureaza)?

Fetele eu am filmulete cu Sabi o gramada, dar nu pot sa le pun pe dropshots. Unde as mai putea sa pun filmulete ?

Despre noi... vineri am fost sa-i iau cadouri de Mos ; i-am luat citeva , dar mai trebe ursul mareee de care tot zice. Simbata am fost si mi-am luat cizmele alea de la Leonardo la care tot visam si mi se pareau cam scumpe, 300 de lei. Dar daca tot mi-am luat palton, fular mov ca tot se poarta movul ,zice Sorin ia-ti si cizmele. A, si fiind oferta aia cu al doilea produs la jumate de pret, mi-am luat si o geanta. Am pus si poze in drop daca aveti chef si timp sa ma vedeti .

La serviciu la mine... cam naspa. Pe joi aflu daca ma disponibilizeaza sau nu. Cica vrea francezul sa reduca bugetul de cheltuieli pentru anul viitor. Si cretini cum sunt, de ce sa reduca din cheltuiele cu laptopuri si alte mofturi prevazute pt anul viitor, mai bine mai dau niste oameni afara. Si aveam de lucru f mult; adica abia ma ridicam de pe scaun sa merg la baie sau sa maninc. In fine, stiu ca cine va prelua si de la mine, va crapa efectiv muncind si partea mea pt. ca e enorm. Ca sa nu va inchipuiti ca ramin oamenii aia buni, ramin puturosi pilosi. dar acu vor trebui sa puna osul la treaba. Asta macar ma bucura. Si ca sa fiu rea pina la capat, sper sa stea multeeee ore suplimentare .

Eu am sa stau o vreme cu Sabi, o sa-mi iau concediu medical cit de mult am sa pot si mai vedem noi dupa aia. Sper sa-mi reuseasca figura.

Va pup, poate reusesc sa mai intru azi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Buna fetele!
IRINA sper sa nu te puna pe lista aia de disponibilizari,tin pumnii
La noi plouuua si eu m-am apucat de sortat si aranjat contracte ca n-am chef de conta.
Merg sa pap ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

salutare
Irina, imi pare rau ca tocmai acum inainte de sarbatori va face bucuria. Dealtfel am vazut ca intr-o gramada de sectoare se fac disponibilizari. sa ne fi ajuns si pe noi criza din urma. sa porti sanatoasa lucrusoarele ce le-ai cumparat.
Aici este soare. eu am tras o tura cu ioana prin Selgros, nu ne trebuia mare lucru dar nu aveam chef sa stau acasa. Acum ii imbrac sa stea si vreo 30 minute pe afara ca Rares n-a scos nasul pe ziua de azi. Norocul meu este ca nu trebuie sa fac mancare ca mi-e o leneeeeee. Doar ieri am dat cu aspiratorul pe aici si acum este dezastru, sa mor daca pot sa-i tin pe copii astia cu mancarea doar in bucatarie. Si pe langa frimituri nu va spun de alte lucruri imprastiate....
Ma duc afara, poate ma inspir si ma gaseste harnicia!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu stau pe net si Diana face langa mine puzzle, ca azi ne-am trezit la 9 si evident ca n-o mai culc pana deseara. Ati scris aseara, am tot vrut sa raspund, dar m-a luat cu friguri (desi nu sunt bolnava), asa ca am sters-o in patul cald.
Daniela, am apucat sa intru in drop si sa-ti vad mandra cu ochi frumosi. Mi-a placut cum "adunau" frunzele si constructia Ioanei . Cat despre pictura, sa nu arunci foile, ca sunt tare reusite. Le pui deoparte.
Crezi ca la mine nu-i la fel? Diana o data pe zi mananca la masa, in rest, ba in pat, ba prin camera...cred ca o amenint ca ii iau masa, atunci poate se termina cu mesele la pat pt domnisoara. Aici ploua de dimineatza, asa ca n-am ce face, n-o pot scoate.
Deea, mersi de reteta pt plastelina, nu sunt grele, doar ca ar trebui sa-mi procur aracet. Nu imi spune de tablouri, ca Diana vrea ghetar in mana, nu pe perete...nu pot s-o pacalesc cu asa ceva. Inca n-am cautat, si asta e adevarat. Cred ca sper sa-mi vina in zbor pe fereastra..
Moni, dar ce ture de ras am tras aseara cu Diana mea...cand o vedea pe a ta ca feca puzzle, zbiera ca vrea acolo, sa ii ia inapoi. Ce copil egoist am.. Sa stii ca ai un copil cuminte si care mananca chiar frumos. Si curat. Ca sa nu mai zic ca stie ce cuprinde supa. Sa stii ca m-am inspirat de la tine si Anda si am pus-o la poisson, a repetat in engleza, dar nu prea mult. Cred ca era obosita..
Azi ii spun sotului sa vina acasa cu prajituri..ca mi-ai lasat gura apa. Vad ca si la Deea...
Irinutza, tare rau imi pare de tine cu servicul. Greu in perioada asta. Sper sa nu iti faca figura, sa intri sa ne spui.
S-o fi purtand movul, dar mie nu-mi sta bine. Nu stiu de ce, e o culoare care nu ma avantajeaza, chiar si fular sa fie. Sa porti sanatoasa ce ai cumparat.
E mortala fetitza cu replicile ei. Mai ales cu "sapte printese".. Filme poti sa pui pe webshots.
Ma duc sa ma joc cu ea, pana acum a mancat vreo 3 ture de papa: laptele, apoi mar cu banana si biscuiti si la 13 o ciorba de cartofi cu o felie de paine inauntru, plina de legume...un bol intreg. E bine...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Intru si eu repede ca sunt pe fuga.
Voiam sa ii zic lui MONI ca da, normal ca iti aduc jucarii cand venim de Paste, doar sa dati comanda. Pana atunci ai timp sa alegi jucarii
DANIELA, cred ca stiu de ce zice Ioana de Mark ca e fetita. Pai are camera colorata, cu desene pe pereti si are o papusica in pat (e Dora, ii place foarte mult puiului meu) si plus ca are si parul lung ca o fetita.
Asta cu tunsul e alta poveste, sper sa reusim week-end-ul asta sa il tundem ca aici e mare belea, nu sta si pace, urla la greu, nu stiu ce sa ma mai fac cu el, deja am facut doua tentative si nu am reusit. Si ne-a zis frizerita sa nu il stresam, daca nu vrea, nu vrea, sa revenim cand o vrea. Pai cand o vrea, adica noi trebuie sa mergem saptamanal la tuns si sa ne rugam sa vrea?
Intru in dropuri sa admir frumusetile de copilasi.
Pe mai tarziu.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

600 de jocuri pentru copii. http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-navigation-games.html Asta am facut noi toata ziua azi

blog

Mergi la inceput