PRIETENE FARA TITLU (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID mortala capra aia
Noi nu suntem la zi cu nimic ... Nici nu am cu cine si cand,Diana nu-i acasa,e inca la mami,de la gradi a dus-o la ei ... trebuie sa cam apara si pana atunci incerc sa mai fac niste urgente.
Sunt prin zona,dar am o groaza de lucruri de facut
Uitam: DEEA baga reteta aia de plastelina !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pasta de modelat cu aracet:
3/4 cana aracet
1 cana de amidon
1/2 cana de apa
2 lingurite crema de maini (sau lapte demachiant sau ulei de de bebe)
Se amesteca apa si crema si aracetul, se fierb, apoi se pune amidonul, si se amesteca pe foc pana formeaza o minge, si e destul de tare. (E posibil sa aiba de suferit cratita .. deci nu folosi una buna )

Pasta de modelat cu bicarbonat
1/4 cana de apa
1/4 cana de amidon
1/4 cana de bicarbonat de sodiu.
Se fierbe apa cu bicarbonatul, se amesteca cu amidonul, si se mai tine pe foc amestecand pana se intareste.

Ambele se framanta cand s-au racit un pic, pentru a scoate eventualele cocoloase. Daca iese cumva prea lipicioasa, mai puneti amidon, sau va ungeti mainile cu ulei de bebe.

Prima reteta se crapa la uscare, daca forma este prea groasa. Este indicata pentru floricele, caci se intinde in petale subtiri. A doua reteta e numai buna de jucat cu ea, de modelat figurine. Nu se intinde prea subtire, dar e foarte misto la atingere.

blog

Mergi la inceput

Ha Ha Diana tocmai a vorbit la telefon cu Mos Craciun .M-a sunat bolandu' pe care l-am pus lichidator la firma care se inchise si cum ma tot distram cu el si Diana bombanea p-aci i-am zis ca vorbesc cu Mos Craciun si i l-am dat ei .Sa o fi vazut ce emotionata era I-a zis ca vrea un ursuletz si un trenuletz (se pare ca nu l-a uitat pe Thomas? ) Doar cand i-a zis ca e cuminte a ezitat putin I-a zis si ca ea stie si poezia cu Mos Clachiun ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DEEA mersi, n-am nici aracet,nici amidon ,nici biucarbonat cred ... Poate incerc in We sa fac rost.

Cred ca va trebui sa bag acum printre cadouri si un trenulet si un ursulet,sa para mai credibil .Acum tocmai mi-a zis ca a vazut prin magazine "mai multi mosi clashiuni de jucalie" .

Mergi la inceput

Acum rasfoieste o oferta cu jucarii de la Carrefour (unde nu-s decat jucarii scumpe de firma cum mai ziceam) si vine sa imi arate zicand "UITE,LA ASTA M-AM GANDIT!" Ma asteptam la cine stie ce,cand colo imi arata un DVD pe care erau desenati niste ... purcelasi.A zis ea aseara ca vrea purcel de jucarie - ca doar ii citisem Cei trei purcelusi Clar nu ma pot lua dupa ea,nu-i constanta ca Diana de Ingrid cu ghetzarul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-faina chestia!
SI eu vroiam sa merg sa mai cumpart cate ceva-nu i-am gasit sistemul solar inca-sper sa il gasesc pina la ziua ei-dar am asa pt ei:
Sf. Andreea-1 carte f/ frumoasa(are vreo 120 pagini-cu teme de facut-socoteli,si diverse)si sper sa ii gasesc un trenultez sau sa io mai targ diseara de limba;
Mos Nicolae-cuburi sau tren,in fctie de ce e mai sus si inca o carte si probabil ceva dulciuri-desi geme casa de ciocolata(in fiec dimi in masina imi cere cioco lin,in loc de lindt) iar pt Alex avem o masinutza si o carticica;
Mos Craciu-alta masina, si sper niste lego pt Alex, si pt ea-v-am zis ca e bicicleta care se concteaza la TV-plus ca avem vreo 3-4 familii nvitate,deci si de acolo mai primesc ceva;
Iar pt ziua ei- sa vad dc gasesc sistemul solar sau dc nu sa vad ce mai vrea-de la niste prieteni primeste clar tabla din aia dubla cu magneti,litere,cifre,colorat,etc-ca m-au intrebat,tasu ma bate la cap sa zic la cine intreab sa aduca lego, ca el le onstruieste si etc-sa vedem ce o mai fi.
Ma intorc la treburi!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Ce repede v-ati dus la nanii .. unde sunteti ?

blog

Mergi la inceput

Ingrid, ai gasit ghetar ? Daca nu, poate merge sa ii faci un tablou cu o imagine imprimata a unui ghetar. Ce zici ?

blog

Mergi la inceput

Eu am avut musafiri (pe Mos Clashiun si Craciunitza lui) si abia acum s-a culcat Diana.Acum ma indop cu praline de ciocolata cu crema de cirese cu alcool( de la raspectivul mosh evident )

Mergi la inceput

Aoleeeeeeeeeeeuuuuuuu... si eu vreaaaaaaaaau. Eu de obicei nu sunt pofticioasa, dar in seara asta nu stiu ce mama masii am ... mi-e o poftaaaaa...de orice. Si macar de-ar fi fost din motivele acelea... dar .. asa... degeaba ...

blog

Mergi la inceput