PRIETENE FARA TITLU (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetelor iar ma infrupt cu praline ,asta dupa ce m-am umflat cu mancare,cate un pic din ce-am gatit azi: supa de pui cu galuste,salata de boeuf,pulpe de pui la cuptor si orez.Trebuia sa fie cartofi piure,dar am facut-o de oaie,am vrut sa pun un pic de ulei in ei si am insfacat sticla cu otet de miere si mere care e identica Asa ca respectivii cartofi piure acrisori i-am reciclat in salata de boeuf,ca aia tot e acrisoara de la castravetii acriti cu otet,nu?
Clar ca Diana e inca la mami,ca altfel trebuia sa o ocup cu niscava boabe de fasole sau malai sa stea locului ... Trebuie sa cam apara.
Am mai facut una buna azi,iar am comandat jucarii pe net dar erau prea interesante sa ma pot abtine si oricum trebuia sa ii mai iau ceva.
Am comandat trenuletul asta ca tot ma bate la cap cu trenurile : http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=58&sName=Trenulet-cu-cuburi ca mi se pare mai avantajos asa,e rezistent , plus ca are de lucru montat/demontat si e si mai ieftin decat unul de plastic.
Apoi o chestie ce mi s-a parut suuuuper: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=505&sName=Set-3-1-oua Sper sa ii placa
in rest i-am mai comandat doar niste jocuri de constructie si un pachet de plastelina tot de pe site-ul ala ca sa nu platesc taxa de transport degeaba ...
Acum ramane sa vad cum fac rost de banii pentru restul de dinti ce trebuie sa mi-i pun luna asta (in partea de jos) .Presimt ca astia or fi cadoul meu de sarbatori

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anda, parul lui Mark chiar imi place. Nu stiam ca e rezultatul necooperarii lui la tuns. Nu mi se pare o drama. Arata bine. Dar, daca vrei sa-l tunzi, ia incearca sa ii tai un pic tu cu foarfeca sa vada cum e. Poate isi imagineaza ca il doare, frasu' stie. Astia mici te si miri ce idei au prin cap.
Moni, unde esti? Te bagi doar la ture de noapte, cu Deea?
Azi m-am enervat iar cu fiica-mea, deja e patologic cum il scoate afara din camera pe tatu-su. Chestia e ca dupa aia vine si ii vorbeste foarte mieros si se alinta pe langa el cu: imi cer scuze! si Nu mai fac!
Buun, n-am vorbit cu ea, eram suparata, e pedepsita...imi cere s-o duc la wc, intra tata-su sa-si dea drumul la apa sa faca o baie si iar incepe: plea....si tace! Eu ma uit la ea, ea scoate fraza zilei: mami, nu stii ca plea inseamna important? Chiar ceva important! Si, cuprinsa de nevoia de a fabula, continua: si pleaca inseamna prosop pe engleza! Chiar nu stii mami??
N-am putut sa rad de fatza cu ea, aveam un chef nebun, am iesit si eu si sotul pana in bucatarie..

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID mai ce smechera e Diana O scalda ,ai?
ANDA sper sa nu va razganditi si sa veniti in perioada aia in Romania si cu masina evident Ai uitat sa imi pui poza cu castelul ala cu pitici! Ca de iepuras sigur ii iau asa ceva,ori vreo casuta de papusi cu mobilier,sau un castel cu ceva pe-acolo,deja va fi mai mare si se va stii juca si asa cred.Mi-a ramas gandul la globul ala pamantesc,sa vedem cum stau de Pasti cu finantele, probabil e cam devreme dar tare i l-as comanda. Cu posta intracomunitara habar nu am cum e si poate ma trezesc naibii ca cine stie cat costa de-ajung la preturile din Ro si iti mai dau si de lucru
DEEA v-ati jucat pe net ? Am salvat si eu ala,poate apuc intr-o zi sa il scotocesc.Apropo, ati hotarat ceva?
IRINA si eu i-as lua un urs d-ala maaare,cred ca mai mult eu mi-l doresc ,dar acum deja am depasit bugetul cat cuprinde ,macar la majoritatea mai aveti un pic pana la ziua lor,dar la Diana imediat dupa Craciun vine

Diana acum vine acasa ca cica ii e somn,a coborat taica-su dupa ea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca deja si la ei la "grupa mica" sunt pusi "de serviciu" ,azi dimineata tocmai a solicitat-o doamna si pe Diana la luat tacamurile din cos si aranjat pe masa . Atat doar ca cei mai marisori au acces si la bucatarie,astia mici doar la ei in sala la chestiile mai simple,gen pus masa si poate si la strans ...

Mergi la inceput

Ah si vad ca e campanie electorala !!! Ultima gaselnita e campania electorala la gradinite ? Ca Diana s-a intors de la gradinita cu o minge mare super faina,doar ca e portocalie si e plina cu sigle "PD-L+ un trandafir" Le imparteau unii la iesire ...

Mergi la inceput

Eu caut indieni si cowboy din aia cu care ma jucam mult pe vremuri : http://photos.bnews.ro/?p=27 ceea ce bineinteles ca nu se mai gaseste acum asa ceva ... Acum se gasesc d-astia la preturi de preturi http://www.toyz.ro/figurine-indieni-cowboy/ Pai mi-ar trebui salariul pe-o luna sa ii iau o armata de indieni si una de cowboy ... Si ce faini erau pe vremuri si aia calare pe cai ma jucam in disperare cu frate-meu cu ei!

Noi ne-am apucat de cuburile de lemn, cica sa faca si Diana dupa model,dar cum nu se stresa sa studieze deloc modelul,am facut eu unul alaturi ca sa se inspire si ea il facea pe al ei ... Doar ca facuse mai multe cladiri si turnulete dar nelegate intre ele,la oarecare distanta mica unele de altele.Deci nici vorba de castel frumos ca al Dianei de Ingrid .Dupa ce am darmat tot si am inceput eu sa fac altul, nu m-a mai lasat sa il termin ci a tot adaugat ea la el,pana a iesit unul cat de cat,dar clar nu stie sa faca singura unul cu baza lata si sa fie si trainic ... Acum e cu bibele de lapte imediat trecem la citit povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Anda-multumim mult pt cantecele.
Moni-chiar ca reclama la greu la gradi,pacat-si sa iti fie de bine comanda, doar ca ma oftic atat d emult cand vd cat costa-eu pe acel tren, i l-am luat Emmei de la 1 an,acum e la G ca sa ii invete pe baietzi,dar am dat 2 cad-adica maxim 50,000 ca nu e mare lucru de el-poate Diana ca le are cu mesteritul sa fie mai atrasa.Oricum a apucat-o de dimi pe Emma ca sa ii iau tren Thomas-unul albastru(ca stitzi ca ea areo probl cu culoarea asta ca si ma-sa si unul verde pt Alex-cica)-o s avad ce gasesc,pina una alata m-am gandit in loc de telescop sa ii iau microscop ca am vazut unul intr-o reclama si e ieftin-pt ca duminica e si Sf. Andrei,si de-cica o serbam cu nasii la cabana in weekend-aduce nasa tort,m-am scos acuma DAr de ziua ei vreau sa il fac pe asta:
http://www.kraftcanada.com/en/recipes/birthday-train-cake-87973.aspx
Ce parere avetzi?
Ingrid
- eu te inteleg perfect,mindrele noastre parca ar fi surori de crize si altele,pe linga ca sunt stingace- il goneste pe tasu fara motiv,si cand vede ca se joaca cu ea, dc o motivez eu se duce si il pupa si il roaga sa faca x sau y cu ea si asta executa imediat-pe Alex il cearat insa mereu ca e nazdravan si nu intelege -bate cu telecomenzile in mese, se catara inclusiv pe masa,si i-am spsu ca e si el copil,de si la varsta cea mai grea,peste 3-4 luni se mai schimba sper.Plus ca e mamoasa aiurea,dimi cand se scoala si face faza de genul:fa-mi carnacior si ia 3 felii si apoi cica nu mai vreau-de dimi a facut criza in masina ca ea nu maninca,etc(sunt mucioasi amindoi si tusesc putin,dar nu le dau decat mier esi propolis,oricum)-si cu toate amenintzarile mele ,nu am reusit sa o conving sa pape- nu ii place piinea,sucuri mai rarutz,daor niste cioco papa rar si cu toate astea am constatat ca tot ce ii iau treb sa fie de 4 ani si plus ca are deja vreo 16,4 kg si ma bucur ca A a reusit s aia si el vreo 2-3oogr,deci am trecut de pragul psihologic de 12kg
Revin-

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

DENISA e super tortul ala - trenulet !!! DEEA uite o idee de tort beton !
Chiar asa, ar trebui sa ma gandesc si eu la o idee de tort,daca ii tin ziua la un loc de joaca,ma obliga sa il comand la cofetariile cu care au ei contracte ... trebuie nsa vad ce modele au. Sau sa le duc niste poze de la DEEA sa lesine alea ? Si sa vedem daca o fi deschis pe 1 ianuarie ... sau organizam in alta zi.
Gata fug la povesti ca e tarziu,revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

No, Diana doarme de la 21,30, dar ce de nervi am avut cu ea, ba ca vrea lapte, ca vrea tv, ca vrea sa-i citesc..noroc ca am pus-o in pat cu o ora in urma dupa ce i-am facut baie si am spalat-o pe cap. Ce par lung are...apropo, i-am impletit coada, ca la Rapunzel..cica .
Deea, mi-am salvat si eu linkul, ca e misto tare. Am vazut ca ai intrat in "perioada albastra", din pacate n-am putut sa ma uit, doar cateva bijuterii am ochit pe acolo, sunt de efect.
Moni, ce dracu, si la gradinite e campanie electorala? Poate voteaza si astia mici si noi nu stim.. Foarte bine ca ii pun sa ajute, imi place ideea, plus ca le dezvolta responsabilitati.
Lasa laudele pt fiica-ta, ca mi-a placut ideea ei cu cartierul de blocuri si parcari si spatii verzi, e originala la maxim! Chiar asa. Mai, Diana mea a facut casa aia sau ce e dupa model, dar nu a iesit tocmai corect...sunt convinsa ca si a ta poate face la fel de bine. Am vazut ce ii cumperi, mi se pare foarte fain, dar trenuri tot are, nu le mai gasesc loc in casa. In schimb aia cu ouale, mor de ras, e super ideea, ma si vad udand alea si asteptand sa creasca. Cred ca o comand si eu. Mai baga ce gasesti, ca eu nu prea caut jucarii...noi ii cumparam o tabla cum ai spus ca i-a luat fratele tau. De mult a ochit-o sotul.
Denisa, surori au ba, cert e ca ma deranjeaza sa o tot aud cum il trimite afara si mai ales tonul ala nervos la culme, de parca o calca pe coada ca sta si el acolo sau vorbeste cu ea. Doamne, numai de ar trece perioada asta sau ce o fi, ca nu mai rezist eu mult, darmite sotul, imi pierd acusi rabdarea. Si, cum ai spus, dupa aia se linguseste la el si asta executa tot...
A mea mananca paine zilnic, ca de cereale am scapat, cum le vede, cum zbiara. Ca si la mamaliga, gris, oua, peste, spanac, pateu...ce lista lunga s-a facut..Daca e bolnava, atunci posibil sa nu-i trebuiasca mancare, trebuie sa astepti sa-i treaca. Foarte bine ca le dai miere, perfect pt gat. Plus ceaiuri si lamaie.
Am vazut tortul, am inteles bine, i-l faci tu??? Sau il comanzi? E frumos tare, eu nici macar o roata n-as fi in stare sa fac. Deh, antitalent.
Ma bucur ca a trecut Alex de 12 kg, a mea nu. Ghinion. Emma sta foarte bine si cu greutatea si cu inaltimea.
Mai fumez o tigara si cred ca ma bag in pat. Ca e curat in casa, de filme n-am chef...poate o carte. Am un Thomas Hardy, numai bun pt seri plictisitoare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Asta e tabla aia,mai mult e o masa de lucru decat tabla propriu zisa,eu ii luam doar tabla-tabla la o adica,ca masa si scaunel avea deja,dar calul de dar nu se cauta la dinti
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-11-25/22:47:08

Mergi la inceput