Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
Eiii, Marami... si Robert ar vrea el mult mai multe ... ca, de fiecare data cand venim de la gradi, ma opreste la vitrinele tonetelor si magazinelor sa-mi arate ce sa-i aduca Mosul ... Dar, cum i-am zis ca-i cam sarac Mosul si n-are bani, s-a fixat pe masinuta . Macar pe aia sa i-o aduca Mosul ... Eiii, si la tv. cand vede reclamele cu jucarii diverse, zice sa i le aduca Mosul , dar... hmmmhhh, hmmmhhh... vom vedea ce aduce pan' la urma ... Oricum, masinuta tre' sa fie, in mod siguurrr !!!
Nicoll, mama, multa sanatate si ai grija de tine . Si bafta Codrutei, cu varicela .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Offf... mai fetelor... nu reusesc sa-i gasesc costumas de pitic ! Am gasit buburuze, iepurasi, broscute, vrajitoare... dar pitici ioc ! Iar, la centrul de inchirieri costume de serbare-carnaval din Iasi, au doar de la 4 ani in sus ... Nici macar de improvizat nu reusesc sa gasesc nimic ! Offf... si mai e asa de putin timp pana la serbare... o saptamana... ... Nu conteaza ca, d-na a zis ca, daca nu gasim, nu avem, sa-l imbracam frumos de serbare si gata... Daca-i rol de pitic, sper sa reusesc ceva pana lunea viitoarea... offf... ca mi-ar parea asa de rau sa nu-l pot imbraca cum trebuie pt. rolul lui !
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:
Cryna tu cum vezi costumasul de pitic? Poti improviza.... o camasuta mai larga, mai lalaie, doua petece in coate/ genunchi, o pereche de pantaloni ceva gen salvari cu bretele, iar caciula e cel mai simplu de facut... e un pitic anume sau pitic-pitic? ma gandeam la barba... asta ar fi mai complicat de facut dar poti folosi barba unui Mos Craciun... dar sa nu uiti sa iei si niste ochelari de aia cu rama rotunda... stii tu de care. Crede-ma ca va fi cel mai frumos si unic pitic
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Tot io.... am uitat de centura cu catarama lata
Laura25 spune:
Nicoll sanatate multa tie si va tin pumnii sa scapati de varicela. Daca e epidemie in gradinita, nu aveti ce face decat sa sperati ca nu o sa ia. Ai mei au facut amandoi in primavara, cat erau la cresa.
Marami ultimul vaccin nici eu nu le-am mai facut si ma duc cu prima ocazie sa dau semnatura ca nu mai vreau sa-l faca. Eu nu am o relatie prea grozava cu medicul lor de familie, chiar intentionez sa-l schimb cat de curand. Ultimul vaccin e DTP-anti difterie, anti tetanos si anti-pertusis. Pt difterie si tetanos se face rapel in cl 1, a 4-a si a 8-a.
Cryna zic si eu ca scapi ieftin numai cu masinauta cu telecomanda .... De costum nu stiu ce sa-ti spun. Da o cautare pe google sa iti faci o idee despre cum ar trebui sa arate si cauta/inventeaza apoi ceva care sa semene macar cat de cat. Oricum toti copii sunt frumosi si important e ce face, ce spune la serbare, nu neaparat cum e imbracat.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nicoll_mada spune:
Neata si va poftesc la cafeluta!Va multumesc fetelor pt sustinere,parca sunt pe calea cea buna.Cat despre Codri e ok si ea.In clasa la ele au fost trei cazuri,dar in clasa alaturata mai vin doar 3 copii.Deci in gradi e jale.Acum cu Dumnezeu inainte!
Laura stiu ca ai tai au facut,imi amintesc si acum poza,parca aveau pistrui.Voi ce faceti,ati gasit costume pt serbare?
Cryna si eu zic ca poti sa improvizezi in cazul in care nu gasesti sa cumperi.Va fi un piticut original!
Cristiana ce-ti mai face pisa?Ieri plecasem cand ai intrat pe mes.Mi-a zis un coleg ca m-ai cautat.
Intru mai tarziu,pupicei la toata lumea!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'NEATA fetelor! Multumim de -luta Nicoll! Yami ...
Hmmmhhh... fetelor, am facut "bataturi" la degete, cat am cautat pana acum pe google ... am idee cum trebuie sa arate un pitic, dar nu gasesc nici macar de improvizat ! Parca ar fi intrat in pamant ce caut eu . Ca, si eu, prin oras, tot dupa "lucruri" cu care sa improvizez m-am uitat, in momentul in care am vazut ca nu se gasesc costumase anume... dar, uite ca nici de alea nu avui bafta... momentan... ma uitai si dupa camasute mai largi, si dupa pantalonasi care sa-i pot preface eu... si nu gasii inca nimic cu care sa pot lucra . Nici nu stiu ce sa mai zic... Sambata a fost si frate-miu cu mine... si a vazut si el ca nu este ceea ce caut sau cu ce mi-ar trebui sa improvizez . Oricum, eu mai caut! Ca, acasa nu am nici un fel de hainuta pe care s-o pot preface ... ca, si d-na ne-a dat ceva idei despre improvizat, dar nu reusesc sa gasesc "materialul" cu care sa pot improviza... sau m-am zapacit eu asa tare ca nu stiu sa mai caut ?!?
Oricum, multumesc la toate (Marami, Laura, Nicoll) pentru idei si pentru suport !
Hmmhhh, piticul meu da semne de raceala ... eu sper sa fie doar ceva trecator, ca sa prindem serbarea ... Ieri, fu cam mofturici la gradi... n-a vrut sa-i zica poezia d-nei ... a crezut d-na ca nu mi-a dat poezia lui pt. serbare, dar cand i-am zis ca el deja o stie, face d-na: "Pai, cand i-am cerut sa mi-o zica face la mine: 'nu v'eau'!" ... si nu i-a zis-o... hmmmhhhh...
Hai ca fug acum... ... poate mai revin mai tarziu... pa.
Tethys spune:
Valeuuu... se pune rau pe raceala mata mea... De cand l-am adus de la gradi, o tine intr-una cu tusitul, cu mucitul, ceva raguseala, siii... stranutat la greu ! Parca-i un motan oropsit ... Am trecut deja la doftoricit! Sper sa nu se agraveze... altfel, ratam serbarea ... hmmmhhh, prima lui serbare... hmmmhhh, vom vedea...
Roxana_G spune:
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.
Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-
La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.
Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1
Va multumim si va dorim sarbatori fericite!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.
Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-
La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.
Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1
Va multumim si va dorim sarbatori fericite!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Haideti la ca sunt chiauna rau de tot...Aseara cand am ajuns acasa Codri avea pe piciorul drept,deasupra talpii niste basicute de parca era urzicata.M-am gandit imediat la varicela,dar in max o ora au disparut.Ei...de la 22 la 2 noaptea am avut un adevarat show.Apareau intr-o parte,o mancau ce o mancau si dispareau.apareau in alta parte...asa ne-am chinuit cateva ore bune.Dimineata cand m-am uitat nu avea nimic,dar in scurt timp au mai aparut in cateva locuri.Oricum fiindca nu s-a odihnit cum trebuie eram hotarata sa nu o duc la gradi.Am sunat dr si mi-a zis ca daca apar si dispar in nici un caz nu e varicela.Dar sa-i dau calciu,aerius si ketof.Iar pt imunizare contra varicelei sa-i iau izoprinozin,iar vineri sa-i fac vaccin lui Stefi.Offf,sper sa nu fie varicela si maine sa mergem la serbare.Laura la voi cum a debutat varicela?Plsss,zi-mi si mie.Apropo,febra nu are de loc.
In alta ordine de idei,aseara am fost in Selgros.Am luat pt fetite papusele cu 3 rochite de schimb si accesorii pt par,iar pt baietei trupa de interventie a pompierilor.
Si ca sa pun capac cheltuielior am luat si pt acasa de Mos Craciun lui Coco faimosul tren pe care si-l dorea si o bucatarie super cu lumimite si sunete.Am vrut sa-i iau si lui Stefi o papusa care merge si canta,dar era mai inalta decat ea si am zis ca nu am nevoie de accidente prin casa.Deci mai am de rezolvat cadoul lui Stefi si pt ai mei.
Cryna o sa reusesti tu sa imbraci piticutul,important este sa fie sanatos.Va tin pumnii sa fiti bine si sa nu ratati prima serbare! sa fie bine!
Hai ca m-am intins...fug la treaba!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN