Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... ceva mai tarzior ...

In primul rand, LA MULTI ANI! tuturor Nicoletelor si Nicolailor !!!

Iar, in al doilea rand... despre mosul nostru cel "sarac" ... Fu el si la gradi cu dulciuri... incantare pe Robert, bineinteles... si fu si acasa... cu dulciuri, fructe, siii... un melesteu pe post de nuielusa ... Eiii, Robert... s-a infipt direct in melesteu ... Si, cum bubu era cel mai aproape... jart una lui bubu ... sa-i faca proba , mde... Si, cum il prindea pe bubu cu spatele la el, iar jart un melesteu la fundul lui bubu ... Pai, cum dara, doar este melesteul lui, de la Mos Nicolae... dar, nu-i pt. funduletul lui ci, pt. al nostru ... ca, el fu cuminte ... noi furam aia obraznici ... ...

la toate &

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

'NEATA lume!!! Ce mai faceti? Facurati trezirea? Sau inca mai sarbatoriti ? Haideti la o -luta aburinda, aburinda!!! Eu asta fac acum, in timp ce butonez DC-ul... iar, Robert, dupa ce a papat in prealabil, acum, mi-a luat telefonul si-si face poze la funduleata !!!

Voi ce faceti???

si pa.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza si de la mine si multamim de cafea!
pai da mai Cryna, pozatul e una din caracteristicile copchiilor nostri bag de seama si cred ca se aplica la cel putin 70% din ei....este? Fie`mea trebuia sa fie leoaica, DPN era 24 iulie, insa aici am intervenit eu, cum deja ajunsesem la 120 de kile si mergeam in fiecare saptamana la medic poate-poate se indura si-mi face cezariana mai repede, o luna de zile l-am bazait la cap si cand a zis omu` "gata se poate" mi-am si facut bagajele si m-am mutat in salon degeaba a incercat el sa mai traga de timp macar o zi-doua, nimic, a zis se poate gata, acum... se vaita omu` ca avut operatii si cezariene si e obosit sa o lasam pe maine, ti-ai gasit!... sa nu mai zic ca de mai asteptam o saptamana o trimiteam direct la gradinita Ei bine, din caractere, caracteristici si temperamente as zice ca leul si-a pus bine amprenta asupra noastra

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Ahaaa, Marami... lei, leoaice zici? Hmmhhh, deci din 24 iulie, Oana ta, facu 18 iulie, adica racoaica ... hmmmhhh... Uite, la Robert al meu, doctorita facuse calculele pt. 15 iulie, adica tot leu ... si eu, la inceput, am gandit tot asa... dar... statui eu, si ma gandii... mai, parca-i cam devreme ... si calculai pt. mai tarziu, intre 20 - 23 - 24 august... si iesi Robert pe 24 august = fecioara ... Hmmhhh... gandii eu, vreau un leusor, da' parca mai mult as vrea un "fecior" ... Si, iesi baiatul un "fecior" in toata regula, care fura si din leu, destuuul ... ca-i asa de aproape de leuti ... hmmmhhh, hmmmhhh... Plus ca, nr. 24, ziua respectiva ma refer, are legatura si cu onomastica numelui meu... doar ca, onomastica mea e pe 24 iulie ... hmmmhhh, hmmmhhh...

Mergi la inceput

pozne-npoze

Mergi la inceput

Mey, ce se intampla cu DC -ul?!? Ca incercai de n-spe ori sa corectez mesajul, ca sa-l trimit ! Siii... ca sa vad daca mi-a luat mesajele trimise trebuie sa fac refresh-uri... ...

Mergi la inceput

'NEATA lume!!! Haideti la cafeluta !!! E calda-calda -luta!!! Eu, cre' ca ma duc sa imi mai fac una ... ...

Ce mai faceti? Va hodinirati bine weekend-ul asta? Eu sper ca da , ca sa aveti spor la treaba !
Hai sa va scriu un pic despre doleanta lui Robert la Mos Craciun :

Robert si Mos Craciun...

Hmmmhhh... cerinta cea mai "arzatoare" a lui Robert fata de mosul este, sa-i aduca o masinuta cu telecomanda. Si-mi da Robert instructiunile... despre ce sa-i zic eu, mosului: "Ii zici sa-mi aduca o masinuta cu te'comanda (telecomanda adica), da? Si cu bate'ii (baterii adica)... doua bate'ii... ii pune eu bate'iile, ca stiu eu, sunt ma'e (mare adica)! Tu nu stii! Mmmm... sa-mi aduca o masinuta neag'a (neagra adica), cu te'comanda neag'a... si doua bate'ii neghe (negre adica)... ca, masinuta alba am st'icat-o (stricat-o adica)!!! (avusese, ultima masinuta, galbena )... Da, mama? O masinuta neag'a - neag'a, cu te'comanda neag'a - neag'a si bate'ii neghe!!! Pun eu bate'iile, ca tu nu stii!!!" .

la toate... pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Multam de cafeluta Cryna ,buna,buna!Si daca zici ca o faci si pe a doua sa sti ca ma bag si acolo!!!
Multumim de urarile de Sf Nicolae!Noi am si petrecut putin,ne-am si odihnit,caci pe mine ma chinuie o raceala de-mi vine sa...!!!
fetele ma bucur ca nu au luat-o de la mine,sunt ok.Si in ceea ce o priveste pe Codri vad ca deocamdata a scapat de varicela.Chiar ma intreba dimineata asistenta daca e bine...ca in gradi cad copii pe capete.Speram sa fie ok macar pana la serbare,dupa care daca e sa fiu sincera,as prefera sa o faca,scapam si basta!
Va pup fetele,fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

asta-i tot?! O masinuta neag`a cu telecomanda neag`a si bate`ii neg`e, pe ca`e sa le puna el ca tu nimik nu stii Pai esti o fericita
I-am dat Oanei brosura de la Metro sa-si aleaga ceva sa-i scriem lui Mos Craciun ce sa aduca si pentru ca eu spalam vase am trimis-o la tat`so sa-i arate, la un moment dat ma striga omu` exasperat "Cristinaaa, ce trebuie sa faaac??? Oana vrea ceva de pe fiecare pagina!"

pozne-npoze

Mergi la inceput

Apropo de varicela, ultimul vaccin pentru ce era? Eu ultimul nu i l-am facut, ba am fost plecate, ba nu era vaccinul, ba ii curgea nasul si eu capoasa cum sunt refuzam sa-l fac, zicea doctorita ca va trebui sa faca inca odata acel vaccin in trei rappel-uri, as zice eu ceva da` ma abtin.
Nicoll, sa aveti noroc sa scapati de varicela

pozne-npoze

Mergi la inceput