Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA lume! Mmmmm, Nicoll... tocmai savurez -luta! Buna, buna!!!

N-am dus motanul la gradi , ca avea febra dimineata si tusea de zor! Asa ca, l-am doftoricit si l-am culcat la loc. Acum, ca-i treaz, ma "bantuie" pe mine si ma pisiceste stranutand de zor... Vom vedea noi ce si cum, pan' la serbare...
Nicoll, bafta sa nu fie varicela, ca sa mergeti maine la serbare ! S-aveti parte de o serbare superfrumoasa !

Urez tuturor mamicilor si puiutilor sa aiba toti parte de serbari superfrumoase !!!
Si, pentru ca nu stiu daca voi mai intra pana de sarbatori (poate doar sa va citesc la o , dar nu si sa scriu), va urez tuturor, cu muuulta anticipatie:
UN CRACIUN FERICIT & UN AN NOU SI MAI FERICIT!!! SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE ALATURI DE CEI DRAGI !!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata la fete?Ce faceti,ati plecat deja in vacanta?Sau pregatirile nu va dau timp de loc?
Cryna sanatate,sa va faceti bine cat mai repede!Dar ce faci mami si tu de preconizezi ca nu vei mai avea timp de noi de loc?Eu inca nu-ti urez,sper sa te mai prind pe aici!

Azi noi avem prima serbare,deja am dus fata la gradi.Nu are decat o alergie,nici vorba de varicela.Luam acum ceva siropele contra mancarimilor si ceva pt cresterea imunitatii.
Am vazut si programul de vacanta,vor fi lioberi intre 20.12 si 05.01.Acum functie de cum voi lucra eu asa vom si reincepe gradi.Stiti ce emotii am pt azi?Am pregatit si aparatul foto si camera sa imortalizam cat mai mult din acest moment ce mie mi se pare foarte important.Codri nu intreba decat de Mosul de la serbare...Apoi isi aduce aminte si intreba : dar acasa mai vine?
Va las si cred ca maine va voi spune amanuntele,pupici pt toata lumea!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nicoll, sa aveti o serbare reusita si sa primeasca fata cadouri multe si frumoase de la Mos. Sa faci poze muuulte, ca vrem si noi sa vedem!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nicoll, nu vrei sa ne spui cum a fost la serbare? Un filmulet ceva, neste poze....nimic- nimic....

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

... aparui, repede-repejor, s-o trag de manecuta pe Nicoll ... Hai, zi-ne, cum fu la serbare! Pleaseeee!!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!Haideti la ca ma apuc de povestit.
La mine serbarea a inceput ceva mai devreme.Adica in mom in care am ajuns in oras de la munca sa iau pungi de cadouri pt personalul auxiliar.Si desigur ca la supermarchetul din apropierea casei mele nu erau decat din cele ffff mari.am alergat ca nebuna sa gasesc unele convenabile in care sa intre cofee la 1/2 kg si o crema de corp.Am gasit cand deja eram leoarca de transpiratie.Am ajuns la bloc la mine unde erau depozitate cadourile si am urcat/coborat de 4 ori 4 etaje sa cobor darurile,am chemat taxi,le-am ingramadit si fuga la florarie pt a lua flori domnelor si apoi sa iau dvd-uri pt camera.Intr-un final ajung la gradi unde am prestat cu inca o mamica la bagatul dulciurilor in cadouri si la aranjatul cadourilor pt pers auxiliar.Intre timp piticii se trezisera,iar singurii singurei erau Codri si baietelul respectivei mamici.Decat ca nu plangeau ca la ei nu a venit nimeni si nu erau schimbati pt serbare.Intre timp au ajuns si mama cu pitica mea si ne-am aranjat,fotografiat si am plecat spre sala de serbare.
Asa cum imi preciza Cristiana pe mess au fost copilasi care au inceput sa planga indata ce a fost vorba de urcat pe scena.Dar cu chiu,cu vai,cu mama sau insotitor langa scena au stat.Noi nu am avut astfel de probl.
Serbarea a inceput cu un teatru de papusi si a continuat cu aparitia mosului care pt inceput a avut mici trucuri de socializare cu copii.S-a mers mai departe cu prestatia micutilor,care va spun sincer...a lasat putin de dorit.Dar,de,sunt mici,cu emotii...Vorbeau foarte incet,abia ii auzeam de la marginea scenei,unde stateam pt a filma.va spun sincer ca mai tare se auzea Stefi a mea,care nu avea nici un complex si care decate ori ma vedea striga : mama,mami,apoi cand a aparut si tatl meu a dat spectacol:tatie-tataie,ada,vi(tataie,haide,vino).
M-am cam nervozat nitel si pe Codri,care stia perfect poeziile si are un timbru vocal puternic,dar...s-a integrat "gloatei" si astepta sa ii zica doamna si abia "ciripea".Dar au fost super la cantecele,gesticulau,mimau,dansau.
Aaaaa...am uita sa va zic ca am numarat gresit fetitele si baieteii.aveam un cadou in plus pt fete si unul in minus pt baietei.Noroc ca nu au venit toti din cauza devaricela.S-a rezolvat a doua zi si uite asa s-a ales si Stefi cu cadou.
Astfel incat am urcat-o pe scena.Sa fi vazut dragelor ce dansa asa cum se pricepe ea si ce a stat in brate la Craciunita,Codri fiind la mos.Ba a remarcat si ce a primit "papusha".Dupa care se gandea pitica mea sa-i arate lu' mamaie ce si cum si a inceput sa o strige si pe ea.
Una peste alta pt o prima serbare sa zicem ca ne declaram satisfacuti,cu mult loc de mai bine data viitoare.
Poze o sa incerc sa pun maine,azi prestez la munci.Va pup si acum va asteptam pe voi la rand.
Cryna ce mai faceti,cum va mai simtiti?
Cristiana a mai cedat tusea?
Laura voi cand aveti serbarea?
Va pup,fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Olala Nicoll, ce harnicuta fusei . Bine ca s-a terminat serbarea cu bine, iar la anul, sigur ca o sa fie si mai frumoasa!!! Ei vor fi mai maricei, mai intelegatori, etc. Hmmmhhh... si te alesesei cu cadou si pentru Stefi ? Ei, bravo. Si multa bafta sa termini cu restul cumparaturilor pt. Mos Craciun. Asteptam si poze de la serbare.
Despre noi... pot sa zic ca, Robert este bine acum. Am reusit sa scapam de raceala si de data asta. L-am tinut vreo doua zile acasa... dar, gata. Scaparam . Se pare ca vom merge maine la serbare... dar, fara costumas de pitic... ca nu reusii sa gasesc nimic. O sa-l imbrac frumos, i-am luat o caciulita de Mos Craciun, pe care am sa i-o pun... si gata. Speram sa fie bine maine.
Cam atat, momentan. Dam la toate & .

Mergi la inceput

'NEATA lume! Haideti la -luta!!! Ca, acusi fug si eu ...

Mno, imi adusei aminte de o perluta de-a lui Robert de saptamana trecuta, cand fu racit... si am zis: hai sa v-o scriu si voua ...
Deci, marti cand am plecat la cursuri, i-am lasat instructiuni lui bunica-su, ca, cand se scoala baietul din somnul de la amiaza, sa-l faca sa bea macar jumatate din ceaiul lasat de mine pt. raceala lui... Ei, cand ma intorsei, pe la 19.30, copchilasul meu nu bause nimicuta... nici macar o gurita... cica, sa vina mama sa-l ajute sa bea ... Buuun, acum dialog intre mine si "racitura" in cauza:
- eu: "Du-te si-ti adu ceaiul ca sa-l bei, sa-ti treaca raceala."
- Robert: "Da, da' t'ebuie sa m-ajuti tu sa-l beau!"
- eu: "Bine. Du-te si ti-l adu."
Pleaca Robert dupa sticla cu ceai... siii... cand vine cu ea la mine, face catre mine, foarte serios: "Da' nu t'ebuie sa m-ajuti! Beau singur, ca sunt mare, stii?!? Beau singur, uite..." . Ete na, mai zi ceva daca poti... hmmmhhh, hmmmhhh...

Acum fug, & .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Seara buna, doamnelor!

Nicoll, ne lasi cu farurile in ceata? Unde sunt pozele de la serbare?

Cryna, la voi cum a fost? Asteptam poze si de la tine cu pitic nazdravan, gasesti tu si cateva minute libere pentru noi

Cine mai serbeaza Mosu`?! Next...

Intram in a treia saptamana de absenta de la gradinita, din diverse motive, muci, tuse, oboseala

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

'NEATA! Poftiti la -luta!!!

Hmmmhhh... poze n-am de la serbare, in schimb mi-a promis o bunicuta ca-mi face si mie un CD... l-au prins si pe Robert destul de bine, bunica respectiva statea langa mine, eu in spatele lui Robert, asa ca... o sa-l am pe CD.
Iar cum fu... pfuiii... din partea lui Robert fu jaleee ... A trebuit sa stau in spatele lui, ca sa n-o zbugheasca dupa mine in sala! Noroc ca, i-a asezat d-na pe scaunele, in semicerc... iar, eu l-am pus pe Robert intr-o margine, ca sa nu incurcam prea tare ... S-a emotionat mai frate, mai!!! Ca, nici poezia nu a vrut s-o mai zica ! E singurul care nu a vrut sa-si spuna poezia ... nici macar Mosului cand i-a dat cadoul... Sa fi vazut ce-i jucau "margelutele" in capsor cand i-a dat Mosul cadoul si-a zbughit-o inapoi la mine, zicandu-mi fericit: "Mi-a dat Mosul masina cu te'comanda!!!" ... (edit- masinuta pe care, in nici o ora, deja a "avariat-o" ... adica, i-a distrus aripa din spate ...)
In rest, serbarea a fost frumoasa. Mie mi-a placut mult. Nici un copilas n-a plans, n-a facut urat... A fost frumos . Ce mai, pt. grupa mica a fost foarte bine. Parerea mea.
Oricum, d-na nu fu suparata pe Robert ca nu si-a spus poezia... se astepta si la mai rau de atat de la grupa mica... emotiile astea pe puii mici, mai, mai, mai...
Iar, azi dimineata cand l-am dus la gradi, bunica care mi-a promis CD-ul, face ca: "Sa-l fi vazut cum nu-si mai deslipea ochii de la Mosul ! Numa' la el se uita. De aia s-o fi emotionat asa... Ca, eu m-am uitat aseara pe CD, si ochii lui Robert numai acolo erau... la Mos ". Hmmmhhh, hmmmhhh...
Mno, ce sa va mai zic... cam atat momentan. Va dau -icii de rigoare... si ne mai "vedem"... pa.

Mergi la inceput