Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cu intarziere din lipsa de net acasa uram LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI,SA CRESTETI MARI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA PENTRU TOTI SARBATORITII ZILEI DE SFANTUL ANDREI!Uram toate cele atat copilasilor cat si mamicilor si taticilor care si-au serbat onomastica!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata buna! Helooo, Is anybody here??? Normal, cum sa fiti aici a ora asta?! Nici macar un rest de cafea n-am mai gasit aici

So... si noi ne luptam cu muci si tuse latratoare ce nu vrea sa cedeze nicicum, paranoica cum sunt la inceput am dat vina pe pisica... nu stiu ce drak o fi fost in capul meu, ca sa nu mai spun ca am o matza atat de toanta, o trage fie`mea de coada de cate ori o prinde.... si sta, o smotoceste si sta, ma crizez de cate ori o ia in brate, ultima oara am deschis usa de la intrare si am amenintat ca o dau afara...matza....

Fetili, eu va las o pe soba sa nu ziceti ca sunt fata rea
si spor la scris

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata, 'neata! Ooooo, ce matinala esti Marami ! N-ai somn, asa-i? -am mandrulita mica, ca sa-i treaca raceala cat mai repede, iar tie iti dam o ca sa rezisti!
Si... multumim de -luta! Foarte buna !
Hai fetele si voi... ca eu fug ... momentan ... pa.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

'Neata, 'neata! Ooooo, ce matinala esti Marami ! N-ai somn, asa-i? -am mandrulita mica, ca sa-i treaca raceala cat mai repede, iar tie iti dam o ca sa rezisti!
Si... multumim de -luta! Foarte buna !
Hai fetele si voi... ca eu fug ... momentan ... pa.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Nu-s matinala doar insomniaca cateodata, cred ca am reusit sa adorm dupa 6, de trezit stiu sigur ca m-am trezit la 9 jumate in "urletele" Oanei "A aaaadus-o tati pe maaaamaaaaie?" Cu alte cuvinte trebuia sa mearga husbandul sa o ia de la gara din Simeria nu dezvolt ca ma enervez iar, n-am avut de lucru sa-i spun ca vine mamaie`sa, da zau ca nu stiam ca madam isi facuse...ne facuse program... a omis un lucru, nora-sa e o scorpie face doar ce vrea muschiu ei

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Aha... am inteles . Las' Marami, ca se multumeste soacra-ta si cu o "scorpie" ca tine ... .

Am pus si eu cateva pozici, mai recente... daca aveti timp... sa va reamintiti ... vizionare placuta !

MA/NE MAI TINETI MINTE?!?

&

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Am pus si eu cateva pozici, mai recente... daca aveti timp... sa va reamintiti ... vizionare placuta !

MA/NE MAI TINETI MINTE?!?

&

pozne-npoze

Mergi la inceput

'Neata!haideti ca dau eu repede cafeaua ca apoi intru in muntele de probleme pe care le avem la munca si....nu mai reusesc sa ies!
Cryna v-am vazut!Mai draga ce ochi si buze are baiatul tau!Bafta la gasit costumas pt Robert,trebuie sa fie baiatul aranjat!
Cristiana cum e tanti cu soacra in vizita?Sper ca ati scapat de muci si tuse!Pupam fetele!
[red]Irda ]sanatate multa la toate fetele si multa putere la mamica!
[red]Ica d]multumim de aprecierea pozei,si noi o avem printre favorite!Voi ce mai faceti,tot frig?Las ca vine mosu si incalzeste sufletele!
Noi suntem putin mucioase toate,pe mine ma ustura si in gat,dar nu ma las.De fapt nici nu pot,avem mare balamuc la munca...
Azi trebuie sa merg sa cumpar pt pitici la grdi cadoul de mos Nicolae.Pt fete am luat cate ceva,sper sa mai gasesc in completare!Va pup,ma cheama "patria"

MMN

Mergi la inceput

'Neata la toata lumea!!!Haideti fetele azi fac cinste!!!Va astept la cafeluta,la o praji si un pahar (cana) de vin fiert.

Pentru inceput,uram La Multi Ani,sanatate,bucurii si impliniri pentru Niko al Pecai,pentru Cin(Nicoleta) mamica lui Vlad,pentru Alexandru Nicolae al lui RA-75 si nu in ultimul rand tuturor celor dragi sufletelor voastre!

Acum sa va spun ca a venit si la noi Mos Nicolae.Atat la gradi,era super multumita cand am ajuns,ca ei au fost cuminti si Mosul nu i-a uitat.Apoi cand a venit "saracul Mos"(exprimarea Codrutei-caa avut de umblat asa de mult,pe la atatia copii... ) si acasa sa vedeti tipete si bucurie si pe pitica noastra...si-a pus caciulita in cap si cu o jucarie care canta facea numai ture prin casa...
La voi cum a fost,ce au zis copilasii?Pupici,fug la treaba!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Nicolete si Nicolai! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa dati de baut si sa aveti pe toti cei dragi aproape!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!

Buna`i cana de vin fiert la raceala mea, multam!
Acu` Mos Nicolae n-a vrut sa aduca decat dulciuri, fructe si nuiele, dar cum ii un mos slab de inger nu a rezitat tentatiei si a mai bagat ceva in pungulita. Acu ce sa zic, Diana s-a bucurat mai mult la cateva perechi de sosete in dungi si carliontate, cica sa ma duc sa-i mai cumpar o duzina Oana in schimb nu as putea spune ca a jubilat de fericire, nici nu ar fi avut de ce, a spus un "Waaw, mersi" si-a luat jucaria, ciocolata pe bat si s-a dus la desenerestul pachetului ni la donat noua

pozne-npoze

Mergi la inceput