Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

David adoarme pe la ora 22 cel tirziu si se trezeste de la 7 dimineata, asa ca nici macar in weekend nu reusesc sa dorm mai mult pe linga el. Doarme si dupa amiaza de la ora 13 la 15 de fiecare data.
Eu am reusit sa racesc cobza sper sa nu o transmit dar am debutat bine in noul an. Sper sa nu fiu asa mai mereu..Revin , ma duc sa-l adorm pe flacau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eu cred ca ar trebui sa merg sa o trezesc
Cred ca e primul an in care nu fug sa caut o farmacie deschisa, cel putin din punctul asta de vedere am inceput bine anul.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna! Ce fac fetele? Va hodiniti, nu-i asa ?!?
Eu, intrai, asa un pic, sa "fac" clubul racitilor si a viitorilor raciti ... Bey, de vreo saptamana sunt ragusita rau de tot... iar, azi, s-or anuntat frisoane si greturi... cre'ca ma paste vreo gripa, ceva... in fine, bine ca m-a "tinut" de am terminat sarbatorile... de amu, 'om vedea ce-o fi ...
Deci, pe cine trec in club ? Sa vedem:
- Dari (Irda)
- Valy
- si... io...
- se mai inscrie cineva ?... eu sper ca nu!!!
- dam & la toti/toate bolnaviorii/-oarele si bolnavii/-ele, ca sa se faca bine cat mai repede.

Va urez o duminica placuta la toate! & .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hei !!!! inca dormiti , nu a scris nimeni nimic pe aici azi. Eu am actualizat albumele . La semnatura am adaugat albumul numit ,Decembrie 2008'. Penultima poza este cu mine si mama mea pe linga baietel of course. Enjoy !!!

Mergi la inceput

Acum am vazut mesajul tau Cryna. Pe David pot sa-l stergi de pe lista. Pe mine sper sa ma lase in 2 zile cred si sper caci luni vreau sa-l duc eu pe baiat la gradi. A uitam nu v-am zis ca am liber pina pe 12 ianuarie. Ma bucur din plin de zilele astea libere, zac in pat cu zeci de batiste pe linga mine.
Noapte buna , mai vorbim maine.

Mergi la inceput

'NEATA! HAIDETI LA -LUTA!!!

OK. Valy, am sters pe David din clubulet! Ma bucur ca e bine . Bravo lui .
Irda, ce mai face Daria? O stergem si pe ea? S-a facut bine? Eu sper ca da .
Hmmmhhh... pe mine, m-o palit si tusea... asa, de dimineata... amu, mai vedem continuarea ...
Valy... n-am gasit nici un album 'decembrie2008'... ultimul apare ca fiind 'august2008'... imi face, oare, mie figuri sau nu e ? Oricum, dam lui David si mai incercam sa vizionam... poate reusesc sa gasesc albumul respectiv , pana la urma...

Amu... dau la toate fetele, urez sanatate la bolnavi si bolnaviori ... si... ne mai vedem ... .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Pai da nu se vede pentru ca eu am creat din greseala 2 utilizatori in webshots unul este valydavid iar al doilea este valcampan. Albumul recent este in valcampan. O sa incerc sa schimb adresa de la semnatura si apoi sa copiez pozele pe un singur user. Sa vad daca ma pricep habar nu am dar incerc.

Mergi la inceput

Sa vad daca am reusit sa schimb semnatura. In webshots o sa untru mai tirziu poate reusesc sa copiez pozele acum e musai sa ii dau lui David sa pape apoi sa faca nani. Cryna sa imi spui daca ai reusit sa vezi pozele. Revin

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Da Valy. Acum merg. Reusii sa vad un baietel frumos in hainute de serbare si foooarte pupacit ! Il -am si noi!

Amu... tre' sa fug si eu... la toata lumea & .

Mergi la inceput

Mno... hai, bine... fie, treaca de la mine... si scriu tot io la ora asta... poate apareti si voi de maine... ca incep copilasii gradinita, s-or terminat sarbatorile, etc., etc. ... Imi zisei sa va pun "perluta" lui Robert de azi dimineata... ca, dupa aia nu stiu cand mai intru... iau eu 'pauza' de scris...

Deci, Robert si 'baba' ...

Azi dimineata, stateam de vorba cu maica-mea despre implinirea anumitor varste ... Mno, maine e ziua de nastere a sora-mii, cea mai mica, saptamana viitoare e ziua maica-mi, iar, peste vreo doua luni, a mea... siii... fac eu, de colo, gandindu-ma la anii pe care-i voi implini: "Ma... da' ce baba sunt!" . La care, Robert, foarte serios si contrariat totodata, imi zice: "Nu! Tu esti mama mea, eu sunt Robert, baiatul tau, iar ea e baba - aratand spre bunica-sa!!!" . Ete na! Ca stie baiatul, ca numai d-nele in varsta pot fi numite 'babe' . Hmmmhhh, hmmmhhh... ce mai, ma menajeaza baiatul ... hmmmhhh, hmmmhhh...

&

Mergi la inceput