Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, prietenele mele dragi!!! Sa aveti un an de vis, cu realizari frumoase, sanatate multa, belsug, fericire, dragoste multa si numai bucurii!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani si un an nou fericit.
devin sentimentala rau cu batranetile: acum 4 ani v-am cunoscut virtual: test de sarcina pozitiv, greturile de dimineata, toanele de burticoase, nelinisti, intrebari despre nastere, primul strigat in lumea asta al copilasilor mult doriti, emotii teribile cand s-au imbolnavit prima data, primul suras, gangurit, dinte, primul mama-tata, primul cuvant, prima zi de gradi,etc.
e minunat cum impartasim lucrurile cele mai imp din viata copiilor nostrii. care vor face 4 ani curand!!! si vom trece la un alt subforum, OMG!!!
va multumesc ca sunteti aici chiar daca nu ne scriem atat de des ca inainte, sunt sigura ca aruncati un ochi pe aici.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

o sampanie virtual de la mine, sunt prima care a scris la noi in anul asta-neintentionat!!!
ma duc sa ma imbrac, la noi mai sunt inca 2 ore. inca suntem in anul 2008

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

--------------------------------------------------
-----------------------------------------
LA MULTI ANI, 2009!
-----------------------------------------
--------------------------------------------------

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Heiii... primiti cu sorcova??? Chiar daca-i amiaza deja ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Tot io ... sa va pun "perluta" lui Robert de aseara...

Deci... Robert si " 'comanda" (telecomanda adica)...

Hmmmhhh... au venit aseara nanutii lui Robert si i-au adus, cadou de Mos Craciun intarziat, un omulet de actiune pe un "mountain racer"... siii... prima intrebare a lui Robert, cand vazu cutia, a fost: "Da', are 'comanda???" . Si, a si abandonat cutia cu jucaria respectiva, in momentul in care i-am spus ca nu are telecomanda . Mai, mai, mai... tot ce are roti, trebuie musai sa aiba si telecomanda ... ca la masinute ... hmmmhhh, hmmmhhh... A trebuit sa-i arat eu, ca se poate juca cu omuletul de actiune si fara telecomanda ... sa-l conving ca se poate juca si asa ...
Iar, dupa aia, nu a mai lasat jucaria din mana... si-a pus-o si la capul sau, sa faca nani cu ea peste noapte... hmmmhhh, hmmmhhh...

Acum, dau la toate si va urez sa aveti, in continuare, o zi cat mai placuta si cat mai frumoasa!!! Inca o data "LA MULTI ANI!" pentru Noul An in care am intrat!!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!!!

LA MULTI ANI!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Bey Cryna, mi-ai luat-o inainte cu sorcova, eu mai dormeam mult si bine daca nu suna telefonul, bateau la usa cu sorcova, mai exista o mica farama de speranta sa ma intorc la somnul meu pufos, ei as...ma intreaba hasbandul cea spart matza in bucatarie, stiti ca se spune, printre altele, sa nu spargi nimic in prima zi a anului.... no, mi-a sarit somnul, matza nu a spart nimic, spre norocul ei, dar......paharul de pe biroul meu era spart, ca si cand ar fi picat ceva pe el.... deci matza scapat teafara si nevatamata. Pisy cel mare alis soricelul, a stat si a dantuit pana pe la 3 jumate si acu inca doarme, ma duc sa o trezesc altfel va urma inca o noapte de "revelion"

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

sa dea Doamne-Doamne ca anul asta sa fie mai bun, mai darnic cu noi, cu multa sanatate si mulllttt norok. Va pup si va mlt ca existati, chiar daca scriu asa rar. Ce a zis Emma e exact ce am vrut si eu sa spun, a atins f bine

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

`neatza, inimioare de inimioare!
Am venit sa va fac prima sa va scaoata din amorteala in care ati intrat, sper ca nu vor amortit si degetele.
Copila mea inca mai doarme, in fiecare noapte imi promit ca o trezesc dis de dimineata dar cand o vad ce frumos doarme parca imi pare rau sa o trezesc, asa nu se mai poate, doarme pana la amiaza si seara nu reusesc sa o culc. Recunosc ca incep sa am o problema si trebuie sa o rezolv cat mai curand. Copiii vostri la ce ore se culca?

pozne-npoze

Mergi la inceput