Inimioare de iulie - august 2005 ! (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

La Multi Ani fetleor!La Multi Ani inimioare dragi!Fie ca noul an sa ne aduca sanatate,liniste sufleteasca si multe impliniri si bucurii!!!

Eu nu am reusit sa intru de acasa,am mutat calculatorul si nu-mi ajunge cablul de la net.Sa vad zilile astea cu rezolv.
Pupam si noi toti bolnaviorii sa se faca bine!
Nu am mers azi la grdi,e prea frig,cred ca o mai tin si saptamana asta acasa.Plus ca pitica e plina de bubite de la varicela.Codri a fost mic copil pe langa ce i-a iesit lui Stefi.Noroc ca nu pare sa o manance prea mult,nu prea se scarpina.
Cryna sa-ti traiasca sora,toate cele bune!Pupam si poznasul!
Vali am vazut pozele,sunteti niste frumusei!
Cristiana va pupam pe toate!
Merg sa fac cafeluta si va astept!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multam de -luta Nicoll. Eu, is deja la a doua ...
Mno, e tare frig afara, dar il dusei totusi pe Robert la gradi... ca, abia astepta sa mearga la copii ... Hmmmhhh... poznasul asta al meu, are deja vreo 3 'mandrute' la gradi ... Azi dimineata, cand il dusei, ma intalnii cu bunica unei fetite din grupa lui (cea care mi-a promis CD-ul cu serbarea)... si, face ea la mine: "Paula, abia astepta sa inceapa gradinita... ca, in vacanta, tot timpul a vorbit la telefon cu 'Robert al ei' si cu Malina (alta fetita din grupa) - cica le zicea: 'haideti la o pizza'." ... Altadata, cand veneam cu o alta bunica, a altei fetite din grupa (am uitat cum o cheama), imi zice bunica respectiva: "Mai, tare i-e drag de Robert nepoatei mele, ca toata ziua imi zice: 'merg maine la gradinita sa ma marit cu Robert'." ... Iar, alta faza, fu cu o alta fetita (Bianca)... pe asta ne-a zis-o educatoarea, mie si taticului ei, intr-o dimineata... cica, cum intra fetita pe usa clasei... e tushti, direct la Robertel al ei ... Hmmmhhh, hmmmhhh ...
Mno, are el prieteni si baietei, bineinteles (e unul Ciprian cu care se intelege el mai bine)... dar, se pare, ca-i jale cu fetitele ...

Poate intru din nou mai tarziu... la toate...

PS- se pare ca ma ocoleste totusi gripa ... am ramas doar la capitolul raguseala... restul simptomelor au 'disparut' ...

PPS- Nicoll, dam lui Stefi sa-i treaca bubutele cat mai repede!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!haideti la cafea fetele,sunt chiaunita...azi noapte fetele mele m-au disperat.Ieri ziceam ca pitica nu se scarpina,dar azi noapte a adormit dupa miezul noptii.Si tot miscandu-se dadea peste sora-sa care se trezea si ii zicea sa plece din pat la ea in patutSi s-au mai trezit de cateva ori peste nopte fiecare...Imi cad ochii in gura de somn
Cryna dam si noi la baiat ca merita.E frumos si iubaret,stiu fetele ce stiu
Cristiana sunteti la zapada?
Intru mai tarziu,va pup pe toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

, prezent la -luta!!! Multam Nicoll. Bey, cre'ca-i in mod sigur la zapada Marami... de nu mai da pe aici, pe la noi ... Offf, saraca de tine Nicoll... sper ca rezisti azi la munca, chiar daca esti chiauna... Speram ca le trece repede la fete vanzoleala nocturna. & la toate trei.

Hmmmhhh... daaa, e iubaret Robert ... Ieri, cand l-am luat de la gradi, se juca cu Paula ... ii punea in cap o jucarie gen castronel, probabil pe post de palarie ... Iar, cand l-am intrebat, acasa, daca are gagici la gradi, face ca: "Doua" . Ce-i drept una din ele mai mereu lipseste... e cam bolnavicioasa mititica ... Cre'ca Paula e cea mai des prezenta... si bunica-sa a zis ca-i cam baietoasa, asa ca ... Mno, asta e...
La noi ninge iar... e frumos afara... poate se mai incalzeste... sper... Hi, hi, hi, dimineata Robert mi-a mers pana la gradi cu ochii inchisi... cica-i intra zapada in ochi ...

la toate... ne mai vedem...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nicoll, sa scapati repede de bubite, cred ca esti terminataAi inceput munca?

Cryna, asa cu baiatul tau, umbla fetele dupa el de pe acum, vaaaai de tine peste vreo 10-15 ani Ai zis ca peste vreo doua luni e ziua ta, ce zodie esti?

As vrea eu zapada!
Mey, dorinta mea s-a implinit duminica.
Nu stiu de unde a luat Oana o bucata de scart (polistiren) ca toata camera de la un cap la celalat si in pat si pe mobila, peste tot era "zapada" Ce-i drept ne-am intrebat noi ce o fi fosnind fie`mea in camera, ma gandeam ca are vreo bucata de staniol, ceva, la care freaca Asadar, mare grija la ce va doriti, s-ar putea implini
Eu am un biiiig problem.... tot duminica seara, nu am reusit nicum sa o culc mai devreme, ne-am pus in pat pe la 10 jumate, eu am tot atipit m-a trezit cel putin de trei ori, pe la la ora unu` a decis ca merge sa manance macaroane cu branza, nu-i da nimeni las` ce merge singura, daca nu era atat de tarziu si nu mi-ar aprea atat de rau sa o trezesc dimineata dupa cateva ore de somn probabil as fi ras cu lacrimi, facea doi pasi, se intorcea inapoi la pat, sa isi sustina ideea de a ajunge la bucatarie si tot asa pana cand am renuntat eu si i-am dat copilei sa manance... ma duce la disperare, da no... trebuie sa semene copilul cu cineva, azi maine o sa stam la taclale pana dimineata. Binenteles, a incercat sa repete si aseara figura, doar ca la o intensitate mai mica, ceea ce inseamna ca la ora 12 a adormit.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Eiii, Marami... ce zodie sunt ... las' ca, intrai eu si pe la "Pestisori... pestisori..." si te prinsai pe acolo ... suntem exact in aceeasi zi amandoua, aceeasi luna ... doar anii difera ... Mno, nici Robert nu-mi adoarme mai devreme... oricat as incerca sa-l pun mai devreme la culcare, tot ma boscorodeste el vreo ora inainte de a adormi ... asa ca, si la noi, ora de somn e intre 11.00 si 12.00 (cateodata) seara... chiar daca ne punem in pat mai devreme ... Oricum, inainte de 10.00 seara, n-avem sanse de a ne pune in pat la culcare ('serviciul'), iar el sta dupa noi , asa ca... hmmmhhh...

Mergi la inceput

Beeeeey si taci ca pestele? Haaaaaa.... pai ia vino matalutza si pe pestisori ca esti si persoana interdependenta nu doar mamica bre!
Si zi asa, la voi iar ninge, fa o vraja ceva sa ninga si la noi, ce ciudat este sa nun ninga la noi la poale de munte.
Gata! hai ca va pupez si fug la munca ca deja e tarziu rau

pozne-npoze

Mergi la inceput

Mey, nu mai stiu Nicoll in ce zi e... dar, stiu ca tot pestoaica e si ea ... hmmmhhh, oare tot prin jurul zilei de 4 martie ? Ce zici Nicoll?
Hai Marami... ia un sa treaca supararea... poate va ninge si la voi... vad eu daca dau o raita si pe acolo , pe la "pestisori"... ma mai gandesc oleaca ... spor la munca.

Mergi la inceput

Cuuuuuuum?! Iote ce-mi faci fata, tocmai imi mai aprind o tigara si mai stau doua minute

pozne-npoze

Mergi la inceput

Mey, da scriem amandoua odata si trimitem in acelasi timp!!!

Mergi la inceput