Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bubu, apropos de Teatrul de opereta...pe care eu il apreciez si-l frecventez.
Am fost de curand la Baroneasa Lili, jucat de o trupa ruseasca.
Ce sa-ti spun, m-am distrat.
La mijlocul piesei s-a stricat sub-titrarea (de fapt supra-titrarea) si timp de vreo juma de ora ne-am holbat toti la o scena pe care nu prea pricepeam ce se intampla.
Asa ca am devenit nostalgica ... mi-am adus aminte de momentele dinainte de Revolutie cand ne uitam la bulgari si incercam sa ne prindem ce zic aia.
Cam asa a fost si acum.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica8+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Blanca, tuta rau doctorita ta de fam , daca cauti un pic pe net poti vedea ca activitatea cardiaca este prezenta pe la cca 6 spt+ 2 zile si asta se vede pana in spt 9 numai cu ajutorul unui echo intravaginal, dupa cca 9 spt se poate vedea si la un echo normal.
este si normal ca la o sarcina atat de mica se se vada NUMAI sacul embrional.
In locul tau as face niste copii de pe internet si i le-as duce sa le citeasca , ptr cultivarea ei personala si mai ales ca sa nu mai bage si alte femii in groaza.
Si eu ca si tine tind sa ma incred in TOTUL ce spun doctorii (ca deh ei au studiat ani buni si doar stiu ce spun) dupa ani de doftoriceala am ajunt la concluzia ca nu este deloc asa.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

hehehe Rallu ....
in perioada asta a fost festivalul international Viata e frumoasa ... si au fost invitate o gramada de trupe din mai multe tari sa isi prezinte spectacole pe scena noastra... si ai nostrii s-au gandit ca na tb sa faca sistemul asta cu subtitrarea ca sa inteleaga publicul ceva... numai ca la fel ca multele lucruri in Romania si la noi in teatru se fac treburile la repezeala si cu cati mai putini bani posibil si de multe ori se ajunge la evenimente din astea de care povestesti tu ...

ca sa iti dau un exemplu de intamplare tragica ca sa i spun asa... au vrut ca in cadrul festivalului sa traga si ai nostrii o premiera...respectiv Voievodul Tiganilor refacut de actualul director care e si regizor... a vrut o conceptie moderna asa ca printre altele a dorit o scena rotativa care se ridica si se coboara...
numai ca toata nebunia a tbuit sa iasa in vreo 2 saptamani si lumea a bagat munca ca ursu de dimineata pana noaptea... inclusiv masinistii pt a monta aceasta minunatie de scena...

o scena din asta e f complicat de realizat mai ales cand structura standard a vechii sceni nu a fost proiectata pt asa ceva ...
si intamplarea face ca in timpul montajului sa mai tbuiasca sa jucam si alte spectacole ...asa ca intr-o seara pt un vechi spec de al nostru scena nu a fost gata si la jumatatea spectacolului a "cazut" intr-o parte ... si noi a tbuit sa dansam in timp ce masinistii stateau sub scena si o sprijineau ca sa nu cadem de tot... iti dai seama ce emotii am avut ...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Burtici sunteti un real suport chiar m-am linistit si datorita voua si am mai cautat si pe internet. Nu m-am mai programat la nici o a doua sau o a treia parere..incerc sa am incredre in dr ginecolog care mi-a vazut "punctuletul" la 4 saptamani si care m-a chemat la control peste alte 3 saptamani. Stie el ce stie..nu ca doctora de familie care ma zapaceste....
Am rabdare pana in saptamana 7-8 si atunci sigur sigur o sa se vada clar care e treaba...sau incerc sa am rabdare.

Daca menstruatia mi-a intarziat 10 zile, sanii dor f tare, 2 teste pozitive, control pozitiv la gineco, nu am eu greturi inca la 5 sapt(de la UM)dar nu sunt singura...nu am avut nici o scurgere, sangerare (Doamne fereste) atunci nu ma impacientez....astept...sarcina e inca mica..o sa se vada si inimioara mea .

Sunteti cele mai tari mamici de zmeurici frumosi si sanatosi

PS : Voi ati inceput sa faceti analize de sange?

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Plius, daca vrei o dr f buna de la euroclinic, ti-o pot recomanda pe dr mea, mihalache florina. Este o dr extraordinara, lucreaza si la euroclinic, la cfr 2 si are si un cabinet particular.
Eu in continuare am stari de greata si nu rezist sa stau treaza dupa ora 8.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, nici eu n-am facut inca nici o analiza de sange. Tot asa, m-a programat peste 3 saptamani, cand se va vedea mai bine si la eco si se va auzi si inimioara. Tot atunci mi-a zis ca imi va da si analizele sa le fac.

Legat de toxoplasmoza, am auzit mamicile zicand ca asta trebuie facuta inainte sa ramai insarcinata. Eu si la Iulia am facut-o dupa, acum iarasi, nu m-am gandit la ea inainte . Voi ce stiti legat de ea?

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

blanca000 eu am facut deja analizele, astept acum rezultatele si apoi merg la dr cu ele si la un nou control.voi ati facut analiza pentru herpes?ca mie mi-a dat sa o fac, dar nu stiu de ce cei de la laborator mi-au sarit-o.sa vad ce zice dr-ul, daca e musai o fac si pe asta.acum am citit cu atentie si aceasta analiza este cuprinsa in Complex-ul Torch pe care eu l-am facut.
voua v-a spus ceva dr-ul de bitest?ca mie mi-a facut un plan al sarcinii pana la nastere in care scrie ca la 11-13 saptamani-bitest.Apoi urmeaza ecografie de trimestrul I la 12-14 saptamani, unde se masoara translucenta nucala si altele(poate ne arata bebe ce ascunde intre piciorsue)
buburuza mi se pare tare frumos sa fii balerina.cand ma uit la pozele tale parca ma uit la o poveste.
rallu am devenit si eu nostalgica, mi-am adus aminte de copilarie, ce vremuri...

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Blanca eu am facut Complex-ul Torch asta vara cand m-am reapucat de proiectul bebe ... am inteles ca sunt valabile 6 luni si de aia dr mea nu mi le-a mai dat sa la refac inca... mai ales ca atunci mi-au iesit anticorpi la toate minunatiile alea ceea ce inseamna ca in sarcina nu risc sa ma imblolnavesc...
maine dimineata voi fi la prima ora la luat sange pt analizele uzuale ...calciu... magneziu etc si cele de urina , ca sa vada dr daca am nevoie de ceva suplimente vitaminice ...

si probabil ca pe luni ma duc si la cele de secretie si papanicolau asta ca sa am timp sa se duca utrogestanul de jos ca il luam intravaginal ...
acum voi incepe sa il iau oral pana dupa analize...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa mie dr mi-a dat o hartiuta cu investigatii, referitor la ecografii srie asa:
la 12 saptamani o sa-mi faca eco pt masurare pliu nucal + bitest
la 16 saptamani - eco pt biometrie fetala + triplu test (optional)
la 22-23 saptamani morfologie fetala3D/4D
saptamana 32 morfo fetala cu determinare fluxuri doppler

eu maine ma duc sa fac papanicolau si examen secretie+ culturi cervicale pt streptococ de grup b, astea mi le-a dat tot dr ginecolog + analizele de sange

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mi-am luat rezulatatele la primele analize, suna cam asa :

Ag HBs screening - negativ 0
Toxo IgG - negativ 0
Toxo IgM - negativ 0.112
CMV IgC - negativ 191.9
CMV Igm - negativ 0.29
Anti V. rubeolic IgC - pozitiv 174.7
RPR-carbon-Sifilis - negativ
TPHA - negativ
Listeria - negativ
RH - pozitiv eu / negativ sotul

Inca nu am fost la dr cu ele , dar nu ma stresez sunt in valori.

Sa vad cu e cu RH insa..caut pe net.

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput